Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej zvesta, mal te opravljamo.....samo povem, da bos na tekocem....:).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:42:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikc, kako pa ti kaj stojis s Kmetijo? Prides? Jst stopim skoz vrata pa mam kmetijo...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:42:12
|
|
|
|
alička
|
Kako je že naslov unega lepega komada, ki ga Seve poje v duetu z ??? AAAAAAAAAAA Tko je kriv? Ga grem iskat?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeprav se mi je enkrat zareklo, pa sem se soplesalcu ponudla da grem na kozolc z njim seno pospravlat... HB pol ni blo treba... K Pikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec, serjes ga, ornk.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Ga grem iskat? DA!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:44:17
|
|
|
|
Anonimen
|
tanchi, vidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim te :)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:44:19
|
|
|
|
Pikec
|
Pikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec, serjes ga, ornk. Ne serjejo krave, jst sam voham Neprostovoljno
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec, serjes ga, ornk. Ne serjejo krave, jst sam voham Neprostovoljno Neeeeeeeeeeeeeeeee. Ti ga serjes, ze v osnovi . A ti SPLOH ves, kako disi seno? Kako ti odpre vse dihalne poti? JAz sem cisto navdusena, se od vceraj :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:45:54
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Ga grem iskat? DA! Na tubu, ga ne najdem, a je drugačen naslov?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:46:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Ga grem iskat? DA! Na tubu, ga ne najdem, a je drugačen naslov? Ne vem
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:47:52
|
|
|
|
Pikec
|
Kako ti odpre vse dihalne poti? Hmmmm še kaj druzga, ne sam dihalne poti ... Drgač pa... vsake počitnice z grablami v roki... se mi je priskutilo za vse večne cajte
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Drgač pa... vsake počitnice z grablami v roki... se mi je priskutilo za vse večne cajte Viš k ne sledis casu. Zdaj imas za to traktorje. In potem se ulezes na travo, dihas in uzivas :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:50:16
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Drgač pa... vsake počitnice z grablami v roki... se mi je priskutilo za vse večne cajte Viš k ne sledis casu. Zdaj imas za to traktorje. In potem se ulezes na travo, dihas in uzivas :)). Ti samo toel punco posluši
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:51:23
|
|
|
|
Pikec
|
Zdaj imas za to traktorje. In potem se ulezes na travo, dihas in uzivas :)). Aha zdej štekam zakaj morjo bit tko veliki, da nardijo senco... Skratka taveč frik na vasi je stiti k ma največjega... dobr vedet zakaj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:55:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj imas za to traktorje. In potem se ulezes na travo, dihas in uzivas :)). Aha zdej štekam zakaj morjo bit tko veliki, da nardijo senco... Skratka taveč frik na vasi je stiti k ma največjega... dobr vedet zakaj Ti se samo smetis, gledas in uzivas :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:55:54
|
|
|
|
Pikec
|
Ti se samo smetis, gledas in uzivas :)). Vidim ja, da bo treba kmeta ubost
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:58:16
|
|
|
|
alička
|
Dobro orjita in kosita! Jaz grem počasi v horizontalo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti se samo smetis, gledas in uzivas :)). Vidim ja, da bo treba kmeta ubost Itak :). Mislila sem smestiš, ne smetiš
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.7.2008 22:59:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro orjita in kosita! Jaz grem počasi v horizontalo. Jaz bom tudi zaorala med rjuhe. lahko noc, uzivajte :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 9:54:35
|
|
|
|
zvesta
|
Alo babe... Kljub temu, da ste me imele v delu, sem spala kot polhek. Ali pa ravno zato. A da na kmetijo bi šle? Hmmm... NE! In ne, moj nima 100 srajc. Ni šans. Sicer, ko sem ga spoznala, je res bil srajcafrik, samo sem ga že prevzgojila. Zdaj ma 2 ali 3. Take, ki se ne likajo.
< Sporočilo je popravil zvesta -- 11.7.2008 10:06:58 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 10:00:23
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tanchi, vidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim te :)? kje??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 10:07:20
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tanchi, vidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim te :)? kje?? tukaj!
|
|
|
|
domriba5kje živitev stanovanju (
44%)

pri partnerju doma (
21%)

v svoji hiši (
21%)

pri svojih starših (
12%)

nimam stalnega domovanja (
0%)

kakor kdaj (
1%)
Število vseh glasov: 233Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!