Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 10:07:58
|
|
|
|
Šarki
|
evo, da nekaj delim z vami zdele smo jedle kruh pa marmelado, pa se je tamala pokakala v plenico. jo grem v dnevno previt, pa pride ta starejša za mano: kaki, kaki, mami a je tina kaki?? a lahko pogledam?? alahko povoham??... sm rekla: ja lahko, pa še mal kruh not pomoč
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 10:09:36
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi evo, da nekaj delim z vami zdele smo jedle kruh pa marmelado, pa se je tamala pokakala v plenico. jo grem v dnevno previt, pa pride ta starejša za mano: kaki, kaki, mami a je tina kaki?? a lahko pogledam?? alahko povoham??... sm rekla: ja lahko, pa še mal kruh not pomoč jah, kaj češ... marmelada se da nardit iz marsičesa.. tudi iz lubenice
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 10:10:56
|
|
|
|
Šarki
|
a pa je kej za kej?? dej recept zrihtej
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 10:13:23
|
|
|
|
zvesta
|
fantastična je... recept imaš pa na kuhajmo skupaj
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 17:59:37
|
|
|
|
Šarki
|
kaj je štafeta mladosti?? a ste že utrujene??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 18:02:18
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kaj je štafeta mladosti?? a ste že utrujene?? danes je dan za bruhat.... narobe gre vse... še tisto, kar ne moreš zaj***** sem danes zaj*****
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 18:10:55
|
|
|
|
Šarki
|
sej bo jutr bolš
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 18:11:52
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sej bo jutr bolš oja, jutri pa res... imam svoj dan... brez moža in otroka
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 18:25:26
|
|
|
|
Šarki
|
ja bravo men pa to nikakor ne uspe organizirat a maš kakšen nasvet??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 19:00:21
|
|
|
|
Šarki
|
večerjo pečem če kero zanima
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 19:09:26
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja bravo men pa to nikakor ne uspe organizirat a maš kakšen nasvet?? ja, rabiš par dobrih prijateljev, ki ti postavijo datum, uro in kraj, kjer MORAŠ biti... Potem vprašaš moža, če bo varuška, skuhaš kompot in marmelado za darilo tistemu, ki nas bo gostil in zjutraj odrineš na pot...
< Sporočilo je popravil zvesta -- 11.7.2008 19:10:08 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 19:09:58
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi večerjo pečem če kero zanima viš, si me spomnila, da sem lačna... a ne vem, kaj bi jedla. kaj pečeš?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 19:33:08
|
|
|
|
Pikec
|
Nekaj gnilega je v tej deželi Predoški... že tretji dan smrdi k kuga...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 19:39:33
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi večerjo pečem če kero zanima viš, si me spomnila, da sem lačna... a ne vem, kaj bi jedla. kaj pečeš? sm spekla full dobre makarone. se morm pohvalt ker je blo zame prvič , pa je full dobr
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 19:40:07
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nekaj gnilega je v tej deželi Predoški... že tretji dan smrdi k kuga... predoški?? kater kraj se pa tko sklanja?? Predoslje??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 19:45:43
|
|
|
|
Pikec
|
Pomoje ja, ne vem...to je bl prevodis vulgaris , ker nisem ja odavde
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 19:47:25
|
|
|
|
Šarki
|
aja nisi odavde?? sm misnla kaj pa ti smrdi??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 19:49:21
|
|
|
|
Pikec
|
kravji izrebki posuti po polju, čeprav sem obrnjena na Kokro Skratka sumim, da mi smrdi okol ovinka, ker so polja na drugi strani.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 19:51:38
|
|
|
|
Šarki
|
aja, poj si iz predoselj al ja?? me full interesuje
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 19:55:32
|
|
|
|
Pikec
|
Zakaj? Jst sem primorka
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 19:59:58
|
|
|
|
Šarki
|
a mate tm tud kokro tko vprašam smo nekej časa tm živel
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 20:03:34
|
|
|
|
zvesta
|
ajej, zemljepis ni moja jaka točka...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 20:08:06
|
|
|
|
Pikec
|
Noja zvesta ne se sekirat... Sej ne moreš razumet. Recimo, da letoz zarad Bušmana nisem parkrat mogla domou ... Pa vojaki so me po polu preganjali, ker sem kršila zaporo ene poljske poti... bemti če so pa bli desci tolk zakamuflirani, kdo jih je pa vidu... pol je pa za mano tekal, da tam ne smem hodit, pol sem pa vidla zakaj, ker so mel vrteči krožnik za ščitit Bušmana
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 20:10:17
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Noja zvesta ne se sekirat... Sej ne moreš razumet. Recimo, da letoz zarad Bušmana nisem parkrat mogla domou ... Pa vojaki so me po polu preganjali, ker sem kršila zaporo ene poljske poti... bemti če so pa bli desci tolk zakamuflirani, kdo jih je pa vidu... pol je pa za mano tekal, da tam ne smem hodit, pol sem pa vidla zakaj, ker so mel vrteči krožnik za ščitit Bušmana ha ha ha zdej sm te pa dobla ne delej se da si primorka sej te itak ne poznam, sam če si bla ke bliz nas doma si ti zihr mene porajtala, k smo bli novi...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.7.2008 20:11:57
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz štajerka samo vem, da ena je, ena pa je bla na Gorenjskem od vaju. Tanči, kje si pa ti zdaj?
|
|
|
Kako ste rodile?SadrikaKako ste rodile?
Odgovorijo naj tiste, ki so v nosečnosti pile čaj iz malinovih listovSpontano, hitro sem se odpirala (
42%)

z umetnimi popadki, hitro (
8%)

z urgentnim CR (
15%)

spontano, počasi sem se odpirala (
15%)

sprožili so porod, MV se je počasi odpiral (
13%)

sprožili so porod, MV se je hitro odpiral (
8%)
Število vseh glasov: 384Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!