|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 20:56:04
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ja kaj je pa zdraven svetu? A ni mogu ženščine poslat...partibrejker ne ne... taboljša druščina s faksa smo bli.... 6 bab in en ded Mi smo bel 4 babe pa 1 tip. Pa tipa baba ne spusti več z bajte, je kar poniknil k je z njo začel . Me se pa tud nč ne vidmo, razen če se slučajno ne srečamo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 20:57:20
|
|
|
|
Šarki
|
jest pa še čakam da grem na kšn tak žur. že 5 let se nism nikamor zvečer spravla k sm taprvo pupo nehala dojit sm bla vsa srečna, z načrti za celo leto vnaprej, pa nas je druga presenetla evo, zdej se pa spet matramo ukint priklope
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 20:57:25
|
|
|
|
zvesta
|
ma, mi smo še frišni :) šele dve leti vun s faksa... jaz...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 20:59:01
|
|
|
|
Pikec
|
Ja kaj, sej jest sem se poročila k sem bla še na faksu tko v enem četrtem letniku se mi zdi .... menda
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 20:59:12
|
|
|
|
Šarki
|
ej dej mi povej, a se uni samski že kej z družino obremenjujejo?? jest poznam ene par takih, k misljo da so vso stvar že zamudli
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 20:59:51
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ja kaj, sej jest sem se poročila k sem bla še na faksu tko v enem četrtem letniku se mi zdi .... menda a si šla v vegas da se ne spomniš
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:00:53
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ej dej mi povej, a se uni samski že kej z družino obremenjujejo?? jest poznam ene par takih, k misljo da so vso stvar že zamudli ne, ti iz naše klape ne....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:04:01
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ja kaj, sej jest sem se poročila k sem bla še na faksu tko v enem četrtem letniku se mi zdi .... menda a si šla v vegas da se ne spomniš Po treh litrih teravnoga likerja se spomnim sam da sem se zjutri zbula na tleh na enem kosmatem pr moževi postli
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:05:52
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ja kaj, sej jest sem se poročila k sem bla še na faksu tko v enem četrtem letniku se mi zdi .... menda a si šla v vegas da se ne spomniš Po treh litrih teravnoga likerja se spomnim sam da sem se zjutri zbula na tleh na enem kosmatem pr moževi postli haha, daj še enkrat mi najdi tisto temo o porokah, kjer si napisala svoje prigode.... vem da sem se takrat ful ful režala...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:10:04
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ja kaj, sej jest sem se poročila k sem bla še na faksu tko v enem četrtem letniku se mi zdi .... menda a si šla v vegas da se ne spomniš Po treh litrih teravnoga likerja se spomnim sam da sem se zjutri zbula na tleh na enem kosmatem pr moževi postli haha, daj še enkrat mi najdi tisto temo o porokah, kjer si napisala svoje prigode.... vem da sem se takrat ful ful režala... Ahhhhhh spomini...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:11:45
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ahhhhhh spomini... Daj no... mi bi se še spominjali...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:12:49
|
|
|
|
Pikec
|
A TO si mislila
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:19:54
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR A TO si mislila a si ti anonimna s sršenom?? nisem še naprej pršla
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:23:34
|
|
|
|
Pikec
|
Japs
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:24:49
|
|
|
|
Šarki
|
ti si faca
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:26:32
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR A TO si mislila ja, to ja..... evo, spet se režim... ti si mi taka carica marica... bi te kar na kofe peljala...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:28:10
|
|
|
|
Šarki
|
sam res, se strinjam z uno, k je rekla da ti ni vštekal, pa tok svaril si dobila verjetn sm ti jest na lajtngi stala
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:30:11
|
|
|
|
zvesta
|
10.moj je plesal striptis - 100kilski tip ne preveč atletske postave - pred svojo frišnopridoblejno taščo, k je dobila hmal živčni zlom. Jest sem se pa hudobno smejala, ker če bi moja mama šla domov kot vsi ostali okol 1 ponoč, tega ne bi videla. Ker je trmala je kazen sledila. Vidla mojga v elementu... ta mi je najboljša
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:30:42
|
|
|
|
Pikec
|
bi te kar na kofe peljala... Sam povabi za kofe sem zmeri, pa tut če ga moram kuhat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:31:56
|
|
|
|
Šarki
|
men je una najbol k si je tašča sama kriva k se ni dam spokala ej polepšala si mi cel teden. kaj teden, messec
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:32:26
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR bi te kar na kofe peljala... Sam povabi za kofe sem zmeri, pa tut če ga moram kuhat evo, vabim... samo skuhat si ga boš mogla pa res sama... je od naju noben nepije in posledično tudi kuhat ne znava kofeja...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:33:01
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi men je una najbol k si je tašča sama kriva k se ni dam spokala ej polepšala si mi cel teden. kaj teden, messec saj jaz sem isto citirala... pikec, a z bivšim sta še v stikih?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:35:10
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi men je una najbol k si je tašča sama kriva k se ni dam spokala ej polepšala si mi cel teden. kaj teden, messec Da ti ne povem kaj sem jst delala k je desc striptis plesal... Čez obleko sem mela en dolg total prosojen plašček iz tila. In sem letala za descam k se je slaču in ga s tisto prosojno stvarjo skrivala, da kao mama ne bo vidla ... Matr to kaseto moram spravt, da jo bodo vnuki gledali...(sicer bojo itak sam moji )
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:39:17
|
|
|
|
Šarki
|
zvesta a si ti tud poročena??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:42:44
|
|
|
|
Pikec
|
pikec, a z bivšim sta še v stikih? Kolikor je v moji moči, ne. Zakaj?
|
|
|
|
V katerem poskusu?MatejčikaV katerem poskusu vam je uspelo prvič ´naredit´otroka?Prvič (
54%)

Drugič (
10%)

Tretjič (
7%)

Četrtič (
4%)

Petič (
1%)

Več kot Petič (
24%)
Število vseh glasov: 484Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!