Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:49:21
|
|
|
|
Šarki
|
ja če bosta pa tkole hitr poste pisale, grem pa jest kr spat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:50:00
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zvesta a si ti tud poročena?? tudi.. od oktobra
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:50:46
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR pikec, a z bivšim sta še v stikih? Kolikor je v moji moči, ne. Zakaj? samo zanimalo me je... ker nisem vedela, ali je bil prijateljski razhod ali ne... kolko si pa sploh stara.... babjifirbec.press
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:51:11
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja če bosta pa tkole hitr poste pisale, grem pa jest kr spat no, jaz sporočam, da grem spat... ker sem uničena...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:51:29
|
|
|
|
Šarki
|
čestitam poj greš proti slamnati obletnici... a mam prou
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:51:37
|
|
|
|
Pikec
|
Je blo kar hudo. Pa sem prežvela. Stara sem pa mal preveč da bi blo za v javnost.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:52:27
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi čestitam poj greš proti slamnati obletnici... a mam prou pojma nimam... vem samo, da je železna še daleč.. pa hvala za čestitke...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:52:48
|
|
|
|
Šarki
|
ah no javnost.... jaz temu nebi rekla javnost. sej smo sam me tri
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:52:55
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Je blo kar hudo. Pa sem prežvela. Stara sem pa mal preveč da bi blo za v javnost. ja, saj močni vse preživimo... lahko na ZS
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:53:12
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ah no javnost.... jaz temu nebi rekla javnost. sej smo sam me tri
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:54:59
|
|
|
|
Pikec
|
recmo da sem v zrelih letih, izenačeno 3:3 A gleda ktera Bridges of Madison County al neki tacga? Jst bi uno babo kar namlatla...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:57:07
|
|
|
|
zvesta
|
jaz več tipkovnice ne vidim...kamoli še televizije...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:57:13
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR recmo da sem v zrelih letih, izenačeno 3:3 A gleda ktera Bridges of Madison County al neki tacga? Jst bi uno babo kar namlatla... na kermu programu?? jest sm prejle ujela mal zamenjave ena na tv3.... makako bi jest te babe tepla... pa to so res ene..... ene..... sej sploh ne najdem besede.... joj veš, ta družina je lahko tako srečna ker sem jaz prišla k njim... unim so se pa skor uči zaskočile k so tok zavijal z njimi...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:57:33
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR recmo da sem v zrelih letih, izenačeno 3:3 hmmm... mi ne potegne....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:58:29
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR recmo da sem v zrelih letih, izenačeno 3:3 hmmm... mi ne potegne.... veš, pikec včasih v šifrah govori... ti sam kimej
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:59:08
|
|
|
|
zvesta
|
grem spat... če mi do jutri ne potegne, bom vprašala še enkrat... nočko...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:59:28
|
|
|
|
Pikec
|
kristusova 33... Ma tle ma ena familjo k je šla na en dvodnevni izlet, ona se pa dolčka z enim naključnim descem k mim bajte lih pride en most slikat... takim bi jst dala aspirin med kolena.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 21:59:59
|
|
|
|
Šarki
|
nočko pikec a boš še kej povedala a se mi2 tud spokava??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 22:01:05
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR kristusova 33... Ma tle ma ena familjo k je šla na en dvodnevni izlet, ona se pa dolčka z enim naključnim descem k mim bajte lih pride en most slikat... takim bi jst dala aspirin med kolena. aja, najini mostovi... tko povej po našinski da te cel svet razume
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 22:01:37
|
|
|
|
Pikec
|
u bo treba spat če se čem jt jutr že ob 5h mal gonit po hosti ... Če ti pa kaj na duši leži pa kar povej. Da zvesta hodi ob 22h valat desca pa že vemo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 22:03:53
|
|
|
|
Šarki
|
jest morm še počakat da moj not pride... pa da dava še otroke spat. oz. otroka. enega... a tvoji že spij. sej ne vem kok jih maš
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 22:06:06
|
|
|
|
Pikec
|
NOBENGA Ne desca ne otroka... A misliš, da bi vstajala ob 5 in šla na bicikl v nedeljo če bi mela desca pa otroke?
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 12.7.2008 22:08:01 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 22:06:31
|
|
|
|
Šarki
|
no, pol ti pa jest tud želim nočko. morm gret, že našga sličim. baj
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 22:07:55
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR .. A misliš, da bi vstajala ob 5 in šla na bicikl v nedeljo če bi mela desca pa otroke? veš, to je pa čist odvisno kako si doma pošlihtaš. ga morš že od začetka navajat na tak red, pol pa gre. men ni ratal
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.7.2008 22:09:24
|
|
|
|
Pikec
|
Hm.. v poparčkanih časih sem v nedeljo zjutri mela mal drgačne ideje
|
|
|
žandežaleimeli bomo dvojčka par. Fantek bo žan ka pa punčka?sara (
19%)

lea (
20%)

lana (
25%)

eva (
36%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!