|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Meso - kolikokrat na teden? 14.7.2008 13:05:50
|
|
|
|
nuala
|
Mojadva sta pri enem letu jedla skupaj z nami, mi pa jemo meso cca 2x na teden belo ( navadno piščanec ), 1x rdeče ( iz juhe, zrezki, ... ) in 1x do 2x ribe.
|
|
|
RE: Meso - kolikokrat na teden? 14.7.2008 13:08:43
|
|
|
|
Lunc_a
|
otrok potrebuje meso 3-4 tedensko,od tega cca 1-2 rdeče meso
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2008 13:29:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Meso - kolikokrat na teden? 14.7.2008 13:38:43
|
|
|
|
Zanica
|
hvala, mi pa večinoma dajemo piščanca ali puranje meso. Pa 4-5 krat tedensko. Bom pa dajala tudi rdeče meso... ribe občasno tudi je. Dobro, zdaj pa noče spoh jest, ker je vroče--- aja, pa to sam hotla vprašat-a jedo kaj vaši po tej vročini?! moja komaj kaj poje, če kaj poje je to največ sadja-banane, breskve, melone, lubenice, jogurte....... kaj kuhanega ne pride v poštev!!!
|
|
|
|
|
RE: Meso - kolikokrat na teden? 14.7.2008 14:11:10
|
|
|
|
Naja30
|
Tam nekje 3-4x, odvisno. Kakšen teden sploh nismo jedli mesa, z izjemo ribe, kakšen teden pa skoraj vsak dan. Sama ne maram mesa zelo, tako da je tudi pri mojem kuhanju poudarek na zelenjavi.
|
|
|
|
|
RE: Meso - kolikokrat na teden? 14.7.2008 14:50:21
|
|
|
|
kristinaj
|
pri letu dni je jedla vse kakor mi, seveda predhodno je vedno dobila mineštrco ali pa juhico...
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Obvestila z ekološko vsebinoEko VilaAli bi želeli mesečno prejemati v vaš e-nabiralnik novost s področja ekologije, odgovore na vaša vprašanja (odgovori strokovnjaka) s tega področja, raznovrstne nasvete, lahko bi aktivno sodelovali bi oblikovanju vsebin preko eko foruma...?Da (
47%)

Na (
53%)
Število vseh glasov: 181Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!