Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 11:36:58
|
|
|
|
Šarki
|
ja, sej je men tud ql. že tko se včasih nč ne dogaja, tko vsaj več tem prečekiram da mi ni dolgcajt. sej veš,dva frocka pa to... kaj pa čem delat po cele dneve
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 11:50:28
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja, sej je men tud ql. že tko se včasih nč ne dogaja, tko vsaj več tem prečekiram da mi ni dolgcajt. sej veš,dva frocka pa to... kaj pa čem delat po cele dneve ja ti reva ti.. če je tak hudo, lahko prideš k meni kaj spucat... jaz nimam cajta, ker sem v službi...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 11:54:16
|
|
|
|
Shorty_
|
Kako ste?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 11:55:21
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty Kako ste? jaz se počasi pobiram po včerajšnjem šoku/neurju.. pomaga da sem v službi in ne vidim razdejanja doma...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 12:01:40
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja, sej je men tud ql. že tko se včasih nč ne dogaja, tko vsaj več tem prečekiram da mi ni dolgcajt. sej veš,dva frocka pa to... kaj pa čem delat po cele dneve ja ti reva ti.. če je tak hudo, lahko prideš k meni kaj spucat... jaz nimam cajta, ker sem v službi...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 12:04:10
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja, sej je men tud ql. že tko se včasih nč ne dogaja, tko vsaj več tem prečekiram da mi ni dolgcajt. sej veš,dva frocka pa to... kaj pa čem delat po cele dneve ja ti reva ti.. če je tak hudo, lahko prideš k meni kaj spucat... jaz nimam cajta, ker sem v službi... meni ni smešno.... lahko prideš na novo vrt naflancat...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 12:06:57
|
|
|
|
Pikec
|
lahko prideš na novo vrt naflancat... A riž
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 12:08:17
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR lahko prideš na novo vrt naflancat... A riž ne bo šlo... smo na vrh brega, pa voda na srečo odteče...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 12:55:19
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja, sej je men tud ql. že tko se včasih nč ne dogaja, tko vsaj več tem prečekiram da mi ni dolgcajt. sej veš,dva frocka pa to... kaj pa čem delat po cele dneve ja ti reva ti.. če je tak hudo, lahko prideš k meni kaj spucat... jaz nimam cajta, ker sem v službi... meni ni smešno.... lahko prideš na novo vrt naflancat... z veseljem jest sm letos brez vrta tko da ga full pogrešam. še zlasti paradajz mi smo full paradajzarji
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 13:15:34
|
|
|
|
Pikec
|
Ja u lonce ga nasadi... pa na balkon. Pa še muhe in komarje odganja. Pr nas so ga nek cajta nasajali namest gorečk v lonce na oknih
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 13:22:54
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ja u lonce ga nasadi... pa na balkon. Pa še muhe in komarje odganja. Pr nas so ga nek cajta nasajali namest gorečk v lonce na oknih eh, bluzim...
< Sporočilo je popravil zvesta -- 14.7.2008 13:23:22 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 13:23:58
|
|
|
|
Pikec
|
eh, bluzim... Aja?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 13:24:50
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Aja? Aha.... Zelo... Še pol ure in grem domov...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 13:26:21
|
|
|
|
Pikec
|
še mal več pa razmišlam, da bi pol doma šla spat. Sam me čaka en kup cot. Bi blo fajn jih zdej zlikat k ni vročine.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 13:32:44
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ja u lonce ga nasadi... pa na balkon. Pa še muhe in komarje odganja. Pr nas so ga nek cajta nasajali namest gorečk v lonce na oknih brezveze lonce kupvat, k bo drugo leto - upajmo, vse zunaj zrihtano, poj pa nam mela lonce kam dat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 13:33:59
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR še mal več pa razmišlam, da bi pol doma šla spat. Sam me čaka en kup cot. Bi blo fajn jih zdej zlikat k ni vročine. blagor tebi....jaz bom pa avtočke vozla, polegkuhala in delala BRUM BRUM....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 13:36:05
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta [ blagor tebi....jaz bom pa avtočke vozla, polegkuhala in delala BRUM BRUM.... a tko k jest
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 13:38:07
|
|
|
|
Pikec
|
no jst ne bom delala brum brum, razen z mojim brum brumu
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:14:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR no jst ne bom delala brum brum, razen z mojim brum brumu Kdo je tvoj brum brum? Mas novega medija :))?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:15:12
|
|
|
|
Anonimen
|
tko vsaj več tem prečekiram da mi ni dolgcajt. sej veš,dva frocka pa to... kaj pa čem delat po cele dneve Dobro si organizirana :). Odpremo kaksno temo, spešli za tebe :)?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz nimam cajta, ker sem v službi... A ze? Konec porodniske? Kako izgleda pri vas po vcerajsnjem neurju? Danes sem poslusala po radiu, kaj se je dogajalo. Grozno .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty Kako ste? Dobro in pred nevihto.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:19:14
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz nimam cajta, ker sem v službi... A ze? Konec porodniske? Kako izgleda pri vas po vcerajsnjem neurju? Danes sem poslusala po radiu, kaj se je dogajalo. Grozno . od porodniške je že cel emsec okrog :( kako zgleda? mokro... gsilci so še zmeraj polno na terenu... mi smo jo poceni odnesli, čeprav fasada zgleda kot v Vukovarju... odkrilo čez 50 hiš, pridelka ni več... grozljivo...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
od porodniške je že cel emsec okrog :( A nisi ti enkrat julija rodila? Si sla prej delat?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:21:24
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tko vsaj več tem prečekiram da mi ni dolgcajt. sej veš,dva frocka pa to... kaj pa čem delat po cele dneve Dobro si organizirana :). Odpremo kaksno temo, spešli za tebe :)? a ni nobena dojela da je to joke zdele k tamale spita, okna pa vrata štriham, k vstaneta morm cune obesit, pa pecivo mormo spečt - ta večji je full dolcajt k morm skos neki delat, poj pa sam nagaja, tko da jo vsaj mal zaposlim pa kej morm še skuhat, pa posesat, pa vmes so še tiste stvari k ne štejejo - previjanje, malica, lulat, kakat, roke umit... mi ni dolgčas pred kopalnico imamo računalniško sobo, tko da vsakič k mem priletim pritisnem osveži, poj k grem pa vn iz kopalnice pa počekeram če je kej novga, pa kej napišem, verjetno z miljon napakami, k ponavad tamala po men pleza, tavelka me pa skos neki sprašuje: pa zakaj, pa kako, pa kje je to, a ne mami, kavo bi pila.... odklop
|
PEDIATER OBALAmomacusKateri je po vaših izkušnjah najboljši pediater na obali?Dr. Semič (
65%)

Dr. Bem (
10%)

Dr. Rončevič (
13%)

Dr. Sabadin (
4%)

Dr. Hercegovac (
9%)
Število vseh glasov: 283Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!