Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:53:44
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ka dej zvesta a nč ne valaš? po 10 urah šihta lahko valajo samo mene... ne, nisem dislektična, samo slabo vidim, pa prehitre prste imam... samo ne se norca z mene delat, ker grem zdaj tak spat počasi...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:53:54
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II zakaj si ti mič?? Skrajsano za Miči Gangster Čipiringič. II pa za drugi Mič nick. a uganeš zakaj sem jest tanchi??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:54:38
|
|
|
|
alička
|
Dober večer! A čem kaj čevekat, ali se grem raje zleknit pred tv, kjer bom itak zaspala med prvimi reklamami. That is the question now!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:54:53
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi lej zdej sva jo pa čist prestrašle Koga strasite? zvesto buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... upam, da ste vse skočle v luft...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi lej zdej sva jo pa čist prestrašle Koga strasite? zvesto buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... upam, da ste vse skočle v luft... Ja zvesta, kaj si pa uspicila danes ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:55:50
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Dober večer! A čem kaj čevekat, ali se grem raje zleknit pred tv, kjer bom itak zaspala med prvimi reklamami. That is the question now! šud aj stej or šud aj go tananananananana
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II zakaj si ti mič?? Skrajsano za Miči Gangster Čipiringič. II pa za drugi Mič nick. a uganeš zakaj sem jest tanchi?? Od Tanja
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:56:30
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi lej zdej sva jo pa čist prestrašle Koga strasite? zvesto buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... upam, da ste vse skočle v luft... ou maj tiki tiker
< Sporočilo je popravil tanchi -- 16.7.2008 20:57:17 >
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:57:51
|
|
|
|
zvesta
|
ooou maj tiki tiker bum bum bum bum bum....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:58:27
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II zakaj si ti mič?? Skrajsano za Miči Gangster Čipiringič. II pa za drugi Mič nick. a uganeš zakaj sem jest tanchi?? Od Tanja zato k je ta vrhni sosedi v sedmem štuku levo od nas ime helena
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:59:44
|
|
|
|
Šarki
|
mal me razganja me že doug niso vn spustil
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:00:29
|
|
|
|
malenaa
|
kak dolgo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II zakaj si ti mič?? Skrajsano za Miči Gangster Čipiringič. II pa za drugi Mič nick. a uganeš zakaj sem jest tanchi?? Od Tanja zato k je ta vrhni sosedi v sedmem štuku levo od nas ime helena
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:02:17
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa kak dolgo uf ene 4 leta pa res
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:03:11
|
|
|
|
Šarki
|
ja mič kr tuki bod, ne hod na druge teme babam po žulih hodit
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:04:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: malenaa kak dolgo uf ene 4 leta pa res Štiri To je pa zelooooooooooooooooooooo dolgooooooooooo. Vsaj do sedmega stuka
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:04:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja mič kr tuki bod, ne hod na druge teme babam po žulih hodit Mas prav, tuki se vsaj nasmejem :)))).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:05:15
|
|
|
|
zvesta
|
jaz sem si pa danes nove buveke kupila
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz sem si pa danes nove buveke kupila Buveke, to je.....?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:06:42
|
|
|
|
zvesta
|
Buveke, to je.....? čevlje... Obuje se jih, zato buveki
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:07:00
|
|
|
|
Šarki
|
a so to bucke??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:07:38
|
|
|
|
zvesta
|
a so to bucke?? ne, ne.. pikam se pa ne...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Buveke, to je.....? čevlje... Obuje se jih, zato buveki Se nikoli slisala . V katerem koncu se pa uporablja ta beseda?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:09:40
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta a so to bucke?? ne, ne.. pikam se pa ne... boots - ke a je zdej ql sam nism pomisnla ke bi zdele škorne dobla no rečmo da si une kupla za gnoj kidat...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:09:43
|
|
|
|
zvesta
|
V katerem koncu se pa uporablja ta beseda? IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Buveke, to je.....? čevlje... Obuje se jih, zato buveki Se nikoli slisala . V katerem koncu se pa uporablja ta beseda? jaz sem s Štajerskega.... pa ne vem, ali si je to kdo od mojih zmisluil, ker tako pri nas doma rečemo otroškim čeveljcom
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?