Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Zdaj pa sploh nic ne razumem.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:44:03
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kaj počnete?? jest sm mogla zele niki zagrozit da ji bom hrasto iz kolena dol spraskala če ne bo dala pižame gor a sm kruta sadistična mama kličem SDC Kje ima pa SDC naslov ? ti jih kr poklič, gremo lah na kufe
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:45:32
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 a so to une muslimanske karikature?? da se naujo zdej še na rr spravl
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:48:16
|
|
|
|
Pikec
|
Jst grem v horizontalo meditirat al čem it na dopust v ameriko al ne.... Lahk pa dam na glasovanje....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A Dbv si ze obdelala ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:50:33
|
|
|
|
Pikec
|
Amerika mi bl diši bo boljš družba (čeprav je RR odlična družba), predvsem jo bo pa manj (2komada) in nobene ženske
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Hitro se ti prodas .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:54:30
|
|
|
|
Pikec
|
Tapravmu vedno . Ta me zna vrtet
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 22:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Tapravmu vedno . Kar z dvema. Ambiciozno si zastavila pot .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 22:31:29
|
|
|
|
Pikec
|
Vseh skupaj nas je dva
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 22:36:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR bo boljš družba (čeprav je RR odlična družba), predvsem jo bo pa manj (2komada) in nobene ženske Aha. Sem razumela, da bosta dva za druzbo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 7:45:44
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR bo boljš družba (čeprav je RR odlična družba), predvsem jo bo pa manj (2komada) in nobene ženske Aha. Sem razumela, da bosta dva za druzbo. sej veš, dva sta družba, trije so gužva no,.... odvisno kako se zmeniš
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 10:37:36
|
|
|
|
zvesta
|
gužva....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 10:48:12
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta gužva.... kaj ti ni jasno
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 10:57:05
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta gužva.... kaj ti ni jasno ma ne... vse mi je jasno... samo na šihtu je taka gužva, da ne morem dihat..
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 11:10:41
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 11:11:50
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi meni ni nič smešno...pa še do 17h bomo tak gagali...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 11:32:40
|
|
|
|
Šarki
|
aha, javna uprava zarad mene če takoj zaprete. jest hodim k vam samo vsako prvo soboto v mesecu
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 11:34:35
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi aha, javna uprava zarad mene če takoj zaprete. jest hodim k vam samo vsako prvo soboto v mesecu ne, ne... nisem javna uprava.... knjižnica
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 11:35:29
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi meni ni nič smešno...pa še do 17h bomo tak gagali... Tudi jaz imam gužvo. Ampak imam še do naslednjega leta skrajšan delavnik... paše!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 11:51:07
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ne, ne... nisem javna uprava.... knjižnica kero knigo priporočaš??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 12:19:58
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ne, ne... nisem javna uprava.... knjižnica kero knigo priporočaš?? odvsino kaj rada bereš...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 12:42:39
|
|
|
|
Pikec
|
Jst živim dramo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 12:57:53
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta odvsino kaj rada bereš... eno dobro... tako da se kr sama bere
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 14:14:20
|
|
|
|
Šarki
|
a dons bl vegetirate k je taka vročina?? jest čakam da se zbudita pol pa počakamo da bo mal mn vroče, poj gremo pa pogledat kje tle u bližini imajo koničke
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?