Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 14:54:08
|
|
|
|
Šarki
|
haaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! ppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!!!! a sanjaš o dopustu?? zakaj nimate tle nobenga knofa za prijavit neprimerno temo??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 19:50:14
|
|
|
|
Pikec
|
KJE? Kje?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 19:54:54
|
|
|
|
Šarki
|
zdej je že na drugi strani pismo si hitra jest pa tlele že živčnga doživljam cel dan
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 19:56:15
|
|
|
|
zvesta
|
jaz pa lačna in zaspana.... grem popapat in ninat...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 19:57:18
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz pa lačna in zaspana.... grem popapat in ninat... evo, jest glih piščanca pa krompir pečem v roru.. njami
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 20:00:10
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zdej je že na drugi strani pismo si hitra jest pa tlele že živčnga doživljam cel dan Gonila sem se po gmajni... pršla dam k prašič ... Grem gledat... Skuliri šifce in srkni enga...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 20:04:26
|
|
|
|
Šarki
|
kaj mi boš zdej k ma že 113 preberov?? zdej si je že naredila reklamo
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 20:06:52
|
|
|
|
Šarki
|
k smo glih u gmajni - a veš kaj moj prav da bi blo, če nebi blo descov?? da bi ble vse smreke oluplene pol je pa neurje krivo... ja pajade
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 20:10:09
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz pa lačna in zaspana.... grem popapat in ninat... evo, jest glih piščanca pa krompir pečem v roru.. njami pa ti bolj kosila kuhaš kot večerje...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 20:13:19
|
|
|
|
Pikec
|
Ja no če se po gmajni gonim ni lih neke dodane vrednosti. Če grem po ravnem in po asvaltu, pa slišim čebljanje odzadi... lepo upočasnim (boga baba ji je zmanjkalo moči ...) pa me desci prehitijo, pol pa mam kar neki časa lep razgled (k turbo uklopim in vozim za njimi). Če so ženske ostane turbo izklopljen Dans so ble štir res dobre (tazadne)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 20:16:36
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz pa lačna in zaspana.... grem popapat in ninat... evo, jest glih piščanca pa krompir pečem v roru.. njami pa ti bolj kosila kuhaš kot večerje... ja, če kej tacga kuham da se ne greje, poj kuham zvečer, da moj tud toplo je k pride is šihta, če ne pa kokr mam cajt
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 20:18:12
|
|
|
|
zvesta
|
a, če kej tacga kuham da se ne greje, poj kuham zvečer, da moj tud toplo je k pride is šihta, če ne pa kokr mam cajt saj si pridna...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 20:18:50
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ja no če se po gmajni gonim ni lih neke dodane vrednosti. Če grem po ravnem in po asvaltu, pa slišim čebljanje odzadi... lepo upočasnim (boga baba ji je zmanjkalo moči ...) pa me desci prehitijo, pol pa mam kar neki časa lep razgled (k turbo uklopim in vozim za njimi). Če so ženske ostane turbo izklopljen Dans so ble štir res dobre (tazadne) a tm okol brda se gonte?? poj si pa nas verjetn že vidla. mi se pa po precedniško z avtom zapeljemo okol
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 20:19:55
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta a, če kej tacga kuham da se ne greje, poj kuham zvečer, da moj tud toplo je k pride is šihta, če ne pa kokr mam cajt saj si pridna... sej zdele odkar smo se preselil se kr mal švercam mal štriham, pol pa pripelje kosilo al pa GREMO K BABI NA OBISK
< Sporočilo je popravil tanchi -- 15.7.2008 20:20:33 >
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 20:21:33
|
|
|
|
zvesta
|
pol pa pripelje kosilo al pa GREMO K BABI NA OBISK tudi to je dobra varianta....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 20:27:44
|
|
|
|
Pikec
|
a tm okol brda se gonte?? Okrog brda je ravno . Pa desci s specialkami ne morjo po makadamu . Uni na specialkah pa majo najboljše ritke
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 20:36:22
|
|
|
|
Šarki
|
specialke??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:06:23
|
|
|
|
Pikec
|
dirkalna kola
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:07:13
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR dirkalna kola točak
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:08:45
|
|
|
|
Pikec
|
točak velik
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:15:07
|
|
|
|
Šarki
|
kaj počnete?? jest sm mogla zele niki zagrozit da ji bom hrasto iz kolena dol spraskala če ne bo dala pižame gor a sm kruta
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:20:09
|
|
|
|
Anonimen
|
mama mija, klofate danes
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:39:35
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kaj počnete?? jest sm mogla zele niki zagrozit da ji bom hrasto iz kolena dol spraskala če ne bo dala pižame gor a sm kruta sadistična mama kličem SDC
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kaj počnete?? jest sm mogla zele niki zagrozit da ji bom hrasto iz kolena dol spraskala če ne bo dala pižame gor a sm kruta sadistična mama kličem SDC Kje ima pa SDC naslov ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.7.2008 21:43:19
|
|
|
|
Anonimen
|
|