Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:17:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta saj če pelješ, grem pa s tabo :) tokrat ne. Samo Dbv velja :). eh, pol pa se fajn mej, pa poročaj.... Lahko tudi odpojem. Samo bo tema na hitro zamrla a-a ti ne privoščimo, da ti končaš... jaz bom si štoflce za uhe nastavla tu poleg... Samo ves, da jo res malo znam, tole arijo iz Nabucca . V sestem razredu smo se ucili. Splavaj miiiiiiiiiiiiiiiiiisel na kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiilih dehteeeeeeecih in zapoj mi o dneh kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii so sli. Udb, a prav pojem? Naglase (al kako se rece) mislim, ne besedila . Pri besedilu najbrz kaj manjka vmes
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:17:32
|
|
|
|
Šarki
|
ne, una je boljša bzzzz bzzzzz
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:18:01
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi hik ti se zdaj samo delaj pijano, jaz pa moram zddaj tam špilat eksperta v kolcanju, pa ko veš, da znam samo drobro valat...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:18:53
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta saj če pelješ, grem pa s tabo :) tokrat ne. Samo Dbv velja :). eh, pol pa se fajn mej, pa poročaj.... Lahko tudi odpojem. Samo bo tema na hitro zamrla a-a ti ne privoščimo, da ti končaš... jaz bom si štoflce za uhe nastavla tu poleg... Samo ves, da jo res malo znam, tole arijo iz Nabucca . V sestem razredu smo se ucili. Splavaj miiiiiiiiiiiiiiiiiisel na kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiilih dehteeeeeeecih in zapoj mi o dneh kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii so sli. Udb, a prav pojem? Naglase (al kako se rece) mislim, ne besedila . Pri besedilu najbrz kaj manjka vmes to pa tudi jaz znam....sem bla tudi pri zboru.. lahko duet vsekama..
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi hik ti se zdaj samo delaj pijano, jaz pa moram zddaj tam špilat eksperta v kolcanju, pa ko veš, da znam samo drobro valat... Saj se valjamo zraven od smeha . Samo kolcanje full sprosca, res :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:20:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ne, una je boljša bzzzz bzzzzz Kaj je pa to za ena??
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:21:05
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi hik ti se zdaj samo delaj pijano, jaz pa moram zddaj tam špilat eksperta v kolcanju, pa ko veš, da znam samo drobro valat... Saj se valjamo zraven od smeha . Samo kolcanje full sprosca, res :). ja, o pa res... sem že veliko manj napeta, ko se samo pogovarjamo o tem
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:21:17
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi hik ti se zdaj samo delaj pijano, jaz pa moram zddaj tam špilat eksperta v kolcanju, pa ko veš, da znam samo drobro valat... Saj se valjamo zraven od smeha . Samo kolcanje full sprosca, res :). ah mene pa od kolcanja glava boli
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:21:35
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ne, una je boljša bzzzz bzzzzz Kaj je pa to za ena?? to pa poje oni tigrasti komar .. saj veš, jaka zvezda...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:21:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta to pa tudi jaz znam....sem bla tudi pri zboru.. lahko duet vsekama.. Pol pa sploh moras videti opero na Peristilu. Saj pojejo ne boh ve kaj, ambient je pa krasen, meni.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:22:33
|
|
|
|
zvesta
|
ah mene pa od kolcanja glava boli tanči, probaj z drugim kolcat... ali pa s tvojim nabavita daljšo postlo, da ne boš z glavo v zgornjo stranico udarjala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ne, una je boljša bzzzz bzzzzz Kaj je pa to za ena?? to pa poje oni tigrasti komar .. saj veš, jaka zvezda... Pojma nimam, kdo je to. Spet .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:23:08
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta to pa tudi jaz znam....sem bla tudi pri zboru.. lahko duet vsekama.. Pol pa sploh moras videti opero na Peristilu. Saj pojejo ne boh ve kaj, ambient je pa krasen, meni. mogoče pa res kdaj...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:23:12
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ne, una je boljša bzzzz bzzzzz Kaj je pa to za ena?? gresta dva buzija po cest, pa tapru reče tok sm potrebn da bi še muho nategnu ta drug pa reče bzzzzzzzz
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:23:42
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ne, una je boljša bzzzz bzzzzz Kaj je pa to za ena?? to pa poje oni tigrasti komar .. saj veš, jaka zvezda... Pojma nimam, kdo je to. Spet . mater, Bravo si kupi... da ga boš stolkla, ko pride mimo..
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ah mene pa od kolcanja glava boli A res? Meni je pa vedno smesno....v bistvu mi je najbolj smesno, ko ze mislis, da si nehal, pa se ti spet kolcne
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:24:01
|
|
|
|
Šarki
|
kaj je s tem citiranjem?? že včerej mi je kr nekej pisl zraven
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:25:12
|
|
|
|
Pikec
|
ZZZZZZZZ
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta to pa tudi jaz znam....sem bla tudi pri zboru.. lahko duet vsekama.. Pol pa sploh moras videti opero na Peristilu. Saj pojejo ne boh ve kaj, ambient je pa krasen, meni. mogoče pa res kdaj... Saj je opera je vsako leto. Eno leto Aida....drugo NAbucco. Tako da falit nimas kaj dosti. . Mogoce je v prestopnih letih drugace.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:25:44
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta to pa tudi jaz znam....sem bla tudi pri zboru.. lahko duet vsekama.. Pol pa sploh moras videti opero na Peristilu. Saj pojejo ne boh ve kaj, ambient je pa krasen, meni. mogoče pa res kdaj... Saj je opera je vsako leto. Eno leto Aida....drugo NAbucco. Tako da falit nimas kaj dosti. . Mogoce je v prestopnih letih drugace. a ni letos prestopno?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta a ni letos prestopno? Pa res. Pol pa Aida in Nabucco, brez izjem
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:27:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kaj je s tem citiranjem?? že včerej mi je kr nekej pisl zraven Vic ga razturava
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:27:38
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta a ni letos prestopno? Pa res. Pol pa Aida in Nabucco, brez izjem aha...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:28:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta a ni letos prestopno? Pa res. Pol pa Aida in Nabucco, brez izjem aha... Ne, saj mogoce je se kaj drugega . Ampak vsako leto, ko gledam program, najdem samo ti dve.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:29:00
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta a ni letos prestopno? Pa res. Pol pa Aida in Nabucco, brez izjem aha... Ne, saj mogoce je se kaj drugega . Ampak vsako leto, ko gledam program, najdem samo ti dve. pa da ne gledaš vsako leto istega programa? starega?
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?