Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:30:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta pa da ne gledaš vsako leto istega programa? starega? Tudi to bi bilo pri meni mogoce
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:30:50
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kaj je s tem citiranjem?? že včerej mi je kr nekej pisl zraven Vic ga razturava a si prebrala vic?? tm med citiranjem je
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kaj je s tem citiranjem?? že včerej mi je kr nekej pisl zraven Vic ga razturava a si prebrala vic?? tm med citiranjem je Seveda :)).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:31:47
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kaj je s tem citiranjem?? že včerej mi je kr nekej pisl zraven Vic ga razturava a si prebrala vic?? tm med citiranjem je Seveda :)).
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj ti pa dobro citira. Samo citiranje na citiranje zeza, ce kaksno crtico pomotoma zbrises, gre vse nekam
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:44:00
|
|
|
|
alička
|
Čer. A je kaj novega?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:52:56
|
|
|
|
malenaa
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:53:41
|
|
|
|
Anonimen
|
A si spet spala ? Drugace je danes opera na sporedu :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:53:43
|
|
|
|
Pikec
|
oi
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:56:17
|
|
|
|
malenaa
|
nisem sla na rundo 2 - bom pa kmalu to je ze za ju3, če slucajno pozabim
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 20:57:51
|
|
|
|
Šarki
|
čau babe!! grem nadaljevanko gledat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 9:54:34
|
|
|
|
zvesta
|
elou...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 10:35:03
|
|
|
|
Šarki
|
mirdita
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 10:44:54
|
|
|
|
Pikec
|
Dobila ljubavno pismo s sodišča-mi bodo rubili premično premoženje
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 10:46:59
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Dobila ljubavno pismo s sodišča-mi bodo rubili premično premoženje ha ha vic tedna
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 10:48:36
|
|
|
|
Pikec
|
ni vic mene je učer hmal kap
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 10:51:58
|
|
|
|
Šarki
|
kaj si pa ušpičla??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 10:53:31
|
|
|
|
Šarki
|
a so te na radar ujel s kuleštro??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 11:03:09
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Dobila ljubavno pismo s sodišča-mi bodo rubili premično premoženje skrij pecikel, da boš lahko še gonla..
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 11:17:47
|
|
|
|
Pikec
|
Ej so mi pošiljal ene 4 mesce položnice na **** naslov. K sem šla k okulistu mi ugotovijo, da nimam zavarovanja urejenga... itak da sem nasledni dan nardila urnebes... in so rekli da bojo poslali položnico z zaostalimi plačili. Po enmu mescu ni blo nič, učer pa - rubež .... Te srat. In to za cca. 100 €... Tolk o: jaz zate ti zame... oni pa za svojo rit... in team building vikende na slovenskih in tujih smučiščih, toplicah, raznih golf vikendih itd... jaz zate ti zame... maj es
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 11:25:46
|
|
|
|
zvesta
|
kar pokliči jih, pa plačaj. Lahko na obroke. :)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 11:34:19
|
|
|
|
Šarki
|
aja, sam za sto... jest sm misnla da maš par miljonov
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 12:39:59
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta kar pokliči jih, pa plačaj. Lahko na obroke. :) Na 12 obrokov brez obresti
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 13:01:52
|
|
|
|
Šarki
|
evo punce, končno sm se spravla kopalnico pomivat mi tamala pomaga se dvakrat okol obrnem, pwa mi po celi kopalnici wc papir nacefra , ne no, sej sm na en oko zamižala, sm mela vsaj mal mir
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 16:22:53
|
|
|
|
Šarki
|
dejte no punce kej napisat... ni važen kaj... vrhunc mojga dneva je k poštar pride - k pošto prinese - tko da veste da nisem zahtevna...
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?