Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 16:46:12
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi dejte no punce kej napisat... ni važen kaj... vrhunc mojga dneva je k poštar pride - k pošto prinese - tko da veste da nisem zahtevna... Halo Tanchi, evo mene, da ti malo razvedrim razpoloženje . Tamala me nagovarja naj greva ven, meni se seveda prav nič ne ljubi. Prej sem ji rekla, da se greva s kolesom peljat, pa je ocitno pozabila. Da vidimo za kok časa
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 16:47:31
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz samo vem, da sem crknjena ko kojn, da je mali tečn ko driska in da sma sama samcata doma.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 16:49:52
|
|
|
|
Šarki
|
evo, še je tukaj življenje mojedve se glih afnata pri mizi, morata še do konca pojesti, jest morm pa poj s5 veselo na delo... pospravljat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 16:51:12
|
|
|
|
zvesta
|
jaz bi šla pa spat, res... rabim en popoldanski počitek po takih šihtih
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 16:55:18
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi evo, še je tukaj življenje mojedve se glih afnata pri mizi, morata še do konca pojesti, jest morm pa poj s5 veselo na delo... pospravljat pa sej pol ti pa ne more bit dolgcajt. Pridi še k meni, se noče samo nič pospravit. Meni se pa danes tudi nič ne da. Evo mal se je spomnila na kolo, ma že čelado v roki. čau
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 16:59:23
|
|
|
|
Šarki
|
veš, po trdem delu se rada mal usedem, pa kej pametnega preberem
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 18:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi dejte no punce kej napisat... ni važen kaj... vrhunc mojga dneva je k poštar pride - k pošto prinese - tko da veste da nisem zahtevna... Joj, kruta.... . Posljemo kaksno pismo v Berasko dilino :)?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 18:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi evo punce, končno sm se spravla kopalnico pomivat A si ze fertik? K moja tudi caka
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 18:13:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej so mi pošiljal ene 4 mesce položnice na **** naslov. K sem šla k okulistu mi ugotovijo, da nimam zavarovanja urejenga... itak da sem nasledni dan nardila urnebes... in so rekli da bojo poslali položnico z zaostalimi plačili. Po enmu mescu ni blo nič, učer pa - rubež .... Pa kaj si ti nor, kar rubez . Pol se pa ljudje avta na lizing bojijo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 18:14:08
|
|
|
|
Šarki
|
ja fertik sem do polovice
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 18:43:40
|
|
|
|
alička
|
Jest sem se pa zdajle fajn nagonila... ...s kolesom namreč.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 19:42:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, alička :). A si bila zunaj, na potepu? Jaz sem pa malo mrknila. Sploh ne vem kdaj.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 19:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja fertik sem do polovice Kaj pa druga polovica , a je ze? Moja se vedno caka .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 19:58:18
|
|
|
|
Udb
|
Čer, jst pa gledam gasilca Samota...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 20:04:58
|
|
|
|
Pikec
|
Jst pa gasim Samota
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 20:05:32
|
|
|
|
Udb
|
Pikec?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 20:08:26
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst pa gasim Samota
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 20:09:13
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja fertik sem do polovice Kaj pa druga polovica , a je ze? Moja se vedno caka . ja, poj bo spet ta prva polovica razmetana, k bom mogla cune ke zmetat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 20:42:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, a je prisel postar?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 20:43:18
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ej, a je prisel postar? pride že ob 8h zjutraj
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 20:45:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ej, a je prisel postar? pride že ob 8h zjutraj Ej....pol ekipe postarja caka . Ti in Udb. Mogoce je tudi Samo od Pikc postar
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 20:47:58
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ej, a je prisel postar? pride že ob 8h zjutraj Ej....pol ekipe postarja caka . Ti in Udb. Mogoce je tudi Samo od Pikc postar mogoče se pa Samo od Pikec samo preobleče v poštarja
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 20:48:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ej, a je prisel postar? pride že ob 8h zjutraj Ej....pol ekipe postarja caka . Ti in Udb. Mogoce je tudi Samo od Pikc postar mogoče se pa Samo od Pikec samo preobleče v poštarja A da se Samo samo.... ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:05:18
|
|
|
|
Šarki
|
mič a dons pa dobra dela delaš?? a maš pokoro??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:06:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, danes sem cisto kobna, k sem mrknila popoldne . Nema pokore, zakaj le.
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?