Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
očiten on ni. Sladkor naj bi bil pa včasih že prava dragocenost.
sam najbolje ve, kaj mu odgovarja. Zakaj naj bi strokovnjaki to bolje vedeli...oni sam opazujejo in feedback-a še ni noben od njih dobil. Noben dojenček še ni rekel...ej mami pa daj mi malo nutele, mi je tok zadišala. Mami mora to sama ugotoviti.
. Otrok je moj in jaz najbolje vem, kaj mu odgovarja. Štekaš, ker je moj in mi nima pravice nihče govoriti kaj naj počnem. Sploh pa glede alergij, ker za vse pa nismo krive mamice.
otroci rastejo na pudingih, čokolešniku in pomfriju, šopate jih ko prasce za zakol, pol pa jok, k je pr 10 letih 70kg bajsi in se čudit le zakaj je tolk debelih otrok
Nekomu je kompliciranje, če se sprašuješ al je dobro tisto milo, ki ima celo etiketo PEG-ov notr al bi blo morda bolj fajn izbrat kej bolj naravnega...Nekomu je pač bolj naravno nekaj normalnega in ne kompliciranje...