Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:08:02
|
|
|
|
Šarki
|
jest pa dons nism nč mrknla, sm pa nakofetana do amena
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:08:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sm pa nakofetana do amena A ti je slabo? Kje si uzivala, kje zunaj?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:13:14
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sm pa nakofetana do amena A ti je slabo? Kje si uzivala, kje zunaj? mah kje zunaj... aj uiš!!! mah ni mi slab, ponavad bl mal kofetkam, pa k se tkole nakofeinam, me poj želodec ponoči boli, k ga fršlok od
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:15:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sm pa nakofetana do amena A ti je slabo? Kje si uzivala, kje zunaj? mah kje zunaj... aj uiš!!! Tam v dolini....nimate kaksnega placa za kofetkanje, na tak lep dan?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:19:18
|
|
|
|
Šarki
|
grrrr ja jur sori?? nam tle sama kofetkala, k morm itak tamalo skos lovit okol, pa je bol če doma skuham kafe... še eno leto, da jo streniram, pol bo pa šlo
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:21:08
|
|
|
|
malenaa
|
meni se kafe ne pomaga vec, tak sem zdelana Ko bi vsaj od nečesa drugega bla
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:23:06
|
|
|
|
Anonimen
|
pa je bol če doma skuham kafe... še eno leto, da jo streniram, pol bo pa šlo Caki mal.... . A tako je ze velika, da bo sama kavico kuhala ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:23:40
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa meni se kafe ne pomaga vec, tak sem zdelana Ko bi vsaj od nečesa drugega bla a si želiš da bi te en ornk natepu da bi bla od tega zdelana??
< Sporočilo je popravil tanchi -- 18.7.2008 21:24:50 >
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:24:27
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II pa je bol če doma skuham kafe... še eno leto, da jo streniram, pol bo pa šlo Caki mal.... . A tako je ze velika, da bo sama kavico kuhala ? ... pol pa bo šlo it vn na kufe
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:25:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II pa je bol če doma skuham kafe... še eno leto, da jo streniram, pol bo pa šlo Caki mal.... . A tako je ze velika, da bo sama kavico kuhala ? ... pol pa bo šlo it vn na kufe Ves da nasa pupa pije kavo z mano? Najprej dobi svojo skodelico smetane :). Potem ko jaz spijem kratki ekspreso, strese v skodelico sladkor in tisto poje .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:29:16
|
|
|
|
malenaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi a si želiš da bi te en ornk natepu da bi bla od tega zdelana?? Ma ves da bi rajsi od tega bla zdelana, kot pa od nedela Al pa sem potrebna tak
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:30:47
|
|
|
|
Šarki
|
kok je pa stara?? moja starejša pa ni šans - NEEEE TO NI ZA MENEEEE JEST SM ŠE MEJHNAAAAA!!!!! PA BREZ PEEEEENC!!!! tamala pa ob vsaki priložnosti zgrabi šalco pa nardi šluk
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:33:16
|
|
|
|
Anonimen
|
kok je pa stara?? Malo manj kot tvoja, ce tickerji kazejo prav :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
tamala pa ob vsaki priložnosti zgrabi šalco pa nardi šluk Zgodaj je zacela
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:35:10
|
|
|
|
Anonimen
|
NEEEE TO NI ZA MENEEEE JEST SM ŠE MEJHNAAAAA!!!!! PA BREZ PEEEEENC!!!! Ma od kje jim feeling, da to ni zanje? Mi jo vcasih hecamo s pivom ali vinom pa se tudi samo spakuje, da ni zanjo. Le kako ve?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:39:09
|
|
|
|
Šarki
|
ja, tickerji prou kažejo... ma otroc so tko kokr jim sam nakažeš pa razložiš, od sestre je pol leta starejša, pa mora mislt da ma isto kavo k mi, tko da se sestra full daje da njena kava isto zgleda mi2 z niko mava zakompliciran sistem: jest sm velika velika, k sm že čist zrasla, ona je pa mejhna velika, k bo še zrasla pa ni dojenček ampak je že velika punca
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
od sestre je pol leta starejša, pa mora mislt da ma isto kavo k mi, tko da se sestra full daje da njena kava isto zgleda Kaj nas se caka.... . Tezka bo, glede na to, da pijem kratki expresso. Bo tudi rekla bljak .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa Ma ves da bi rajsi od tega bla zdelana, kot pa od nedela Al pa sem potrebna tak NAjbrz bo to. Kje je mojster Samo ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
mi2 z niko mava zakompliciran sistem: jest sm velika velika, k sm že čist zrasla, ona je pa mejhna velika, k bo še zrasla pa ni dojenček ampak je že velika punca A bo novi Einstein, k je tako konkretno zastavila relativnostno teorijo ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 21:44:37
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II mi2 z niko mava zakompliciran sistem: jest sm velika velika, k sm že čist zrasla, ona je pa mejhna velika, k bo še zrasla pa ni dojenček ampak je že velika punca A bo novi Einstein, k je tako konkretno zastavila relativnostno teorijo ? ja, zgodej jih je treba prštimat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 22:04:47
|
|
|
|
alička
|
ku ku A je še katera tukaj?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 22:25:24
|
|
|
|
malenaa
|
smo se
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.7.2008 22:33:50
|
|
|
|
alička
|
O fino, kaj se pa kej dogaja, sem za spremembo gledala tv in ne rač.monitorja.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.7.2008 0:19:44
|
|
|
|
Pikec
|
Ženske mami od mojga soplesalca se je čist odpelal (v plus seveda). Me je založila s prehrano kakor da prihaja atomska vojna... po večerji seveda... Pa lih dve konfekcijski številki sem šla dol
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.7.2008 9:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Cudovito :). Ti samo vzemi. A je kaksna zelenjava z vrta? Jaz to vedno tako rada vzamem. Se mi tko fino in dobro zdi, in z veseljem je. Pomaga tudi za konfekciijo :), ce rada jes.
|
|
|
Katera barva Mutsy vozičkaendrinaČe bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?Cargo Kaki (
14%)

Team Dark Kaki (
6%)

Team Ocean (
30%)

College Green (
17%)

College Red (
19%)

Team New White (
13%)
Število vseh glasov: 175Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!