Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.7.2008 10:28:51
|
|
|
|
Šarki
|
kaj je mič?? a ti je dolgčas??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.7.2008 10:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi a ti je dolgčas?? Ne se .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.7.2008 10:46:40
|
|
|
|
Šarki
|
jest pa čakam da moj pride, poj gremo pa k babi da dam mal živčke na pašo
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 7:13:06
|
|
|
|
zvesta
|
Pa kje ste vse?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 8:06:37
|
|
|
|
Pikec
|
Kvalitetno zmatrana sem lihkar iz postle zlezla. Tko kvalitetno se pa res že dolg nisem naspala. No zdej pa grem na bicikl.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 8:08:33
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Kvalitetno zmatrana sem lihkar iz postle zlezla. Tko kvalitetno se pa res že dolg nisem naspala. No zdej pa grem na bicikl. ti si se vsaj v popstli uspela zmatrat.... jaz pa že od 3.30 lečem okrog
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 8:11:31
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ti si se vsaj v popstli uspela zmatrat.... jaz pa že od 3.30 lečem okrog Dobro jutro! Ja reva uboga, kaj pa ste imeli ponoči za ene žurke. A je otročke luna nosila? Mene je moja zbudila ob 6.30 pa sem jo uspela zanimirat, da sva do zdajle lezale v postelji. Zdej pa pijem
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 8:14:31
|
|
|
|
Pikec
|
Jst sem se zmatrala preden sem k ubita padla u postlo... ne vem kaj me dans ne boli. Ampak se ne dam. Se moram res zbrcat na bicikl. BTW: a ni bla učer krasna luna. Tja čez Kalce je tko svetla, da ni dost manjkalo, da se nisem ustavla in tulila vano (sam se mal medvedov bojim)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 8:17:25
|
|
|
|
alička
|
Lune nisem vidla, sem očitno prekmalu vse rolete dol potegnila. Me pa čudi, da moje pupe ponoci ni nic gonilo, ponavadi jo. Kje pa si kolesarila Pikec?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 8:24:13
|
|
|
|
Pikec
|
Doma...ma je blo bl prjetno s koristnim in je bilo kolo dodatek. Sam sem pogruntala da na primorskem ni isto brcat kukr na gorenskem. V 4 urah smo nardil 50 km.... . Ampak se je blo treba ustavt pr dveh bivših sodelavcih, na državnem prvenstvu v DH štirikrosu, pr teti ... itd... Tle v štirih urah nardim dvojni krog okrog sorškega pola.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 8:29:32
|
|
|
|
alička
|
Jaz grem s tamalo v stolčku zadaj en krog po Kr. gor pa dol. pa sem že čist dost zmatrana. Kranj ma čist prevč klancev.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 8:32:29
|
|
|
|
Pikec
|
Kranj ma čist prevč klancev. Sej tam k sem bla jest učer je ful lepa turca za nedeljski izlet tud z avtom, razgledi so krasni, če je še vreme ful lepo je pa res noro.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 9:10:23
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ti si se vsaj v popstli uspela zmatrat.... jaz pa že od 3.30 lečem okrog Dobro jutro! Ja reva uboga, kaj pa ste imeli ponoči za ene žurke. A je otročke luna nosila? Mene je moja zbudila ob 6.30 pa sem jo uspela zanimirat, da sva do zdajle lezale v postelji. Zdej pa pijem ma, že četri dan se zbudi ob 3.30 in ga ni moč dati spat preg 6. uro.. takrat pa grem pol v službo, danes se ap tudi ni splačalo več iti spat....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 9:16:12
|
|
|
|
alička
|
Mi je znano. Samo, da pri nas na srečno ni bilo več noči zaporedoma. Boga reva, pol pa ni čudno, da si že vsa podrta ob osmih zvečer.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 9:24:28
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Mi je znano. Samo, da pri nas na srečno ni bilo več noči zaporedoma. Boga reva, pol pa ni čudno, da si že vsa podrta ob osmih zvečer. mah, saj je za zdržat... ampak ta teden je bil v službi ubitačno naporen, Izak že popoldne siten kot šus. Dol padel ob 7h, jokal od 9h do 11h in pol od 3.30 akcija. Aaaaa.... Upam, da je samo polna luna in zobki.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 9:31:34
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Aaaaa.... Upam, da je samo polna luna in zobki. Zna bit!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 9:38:24
|
|
|
|
zvesta
|
Pa pustmo zdaj to... tuhtam, če bi kam spičli danes.... čeprav imam za pucat in prat....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 10:09:06
|
|
|
|
Šarki
|
punce ne morte bilivit - jest sm že vstala to je dosežek da sem se pomatrala
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 11:18:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Pa kje ste vse? Dobro jutro :), tukaj sem .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 19:52:20
|
|
|
|
Pikec
|
ajmbek
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:01:43
|
|
|
|
Šarki
|
ja in????
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:02:44
|
|
|
|
zvesta
|
mene pa srat...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
a nisi doma ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:05:00
|
|
|
|
Pikec
|
Sem morala prit domou zarad tega...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 20:08:29
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a nisi doma ? sem, sem.... saj bom šla počasi...
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?