|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako zanositi?
2.6.2008 8:20:42   
Maja T.
Vse kaj so punce napisale drži je pa meni pomagalo tudi (jaz mu pravim čudežno zdravilo) Matični mleček. Naravni produkt čebel, v bistvu najbolj dragocen produkt čebel poleg medu...

Poznam kar nekaj srečnic, z mano vred user posted image user posted image user posted image , ki že imajo user posted image oz. so user posted image .

Midva sva se tudi dolgo mučila in nič . Tisti mesec, ko sva se prijavila na IVF postopek in ko sem se odločila, da probam še alternativni način, nama je uspelo user posted image .

http://www.slovenski-cebelarji.com/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=109

Teh linkov na temo Matični mleček je še dosti.

Sečno user posted image







_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako zanositi?
2.6.2008 10:26:00   
~Biba~
user posted image mene je ta slika matičnega mlečka...nekak odvrnila od uživanja, le tega..zgleda tako....kot neko okouser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako zanositi?
2.6.2008 13:05:04   
Anonimen
No, da še jaz pristavim piskrček. Meni ni pomagal ne matični mleček, ne čaj krvomočnice, ne plahtice, ne rmana, ne ingver, ne cimet, ne med, pa jemala sem NeoVin plus DHA (notri je folna, jod, železo, vitamin C, E, B6, B2, B1, B12, Kalcij, niacin, Cink, Biotin, Magnezij, Pantnotenska kislina,... ter Dha Omega-3), poleg tega jem res minimalno sladkarij, ter veliko sveže zelenjave in sadja. V teh 8 krogih, ki so za mano sem sprobala vse živo, pomaga pa totalno nič. Je bilo pa isto v pred prvo nosečnostjo, ko so mi en mesec predno sem zanosila odkrili kup vzrokov zakaj ne morem zanositi... naslednji mesec, pa sem ugledala plusek, pa sva seksala res samo parkrat (se mi zdi, da lahko preštejem na prste ene roke), pa sem zanosila in prvo ko me je moja G videla, ko sem prišla k njej v ordinacijo me je vprašala kaj je pa zopet narobe... Pa ji rečem, da sem noseča, pa reče da full presenečena, da ni upala, da nama bo uspelo brez pomoči.
Hočem povedati, da včasih rata ko najmanj pričkujemo, da je zanositev ena velika loterija in nikol ne veš kdaj boš dobil glavni dobitek. Vsi pač ne prvi mesec. Samo ne obupat!

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako zanositi?
2.6.2008 17:26:14   
gasilka
punce iskrene čestitke vsem ki vam je ratal.user posted image
upam da bo nama tudi kmalu. res mora bit bistvo da takrat zanosiš ko najmanj pričakuješ. poznam dosti takih  primerov . za vse tiste ki pa še delamo na tem pa želim veliko sreče
user posted image
zakaj se vnetje mehurja tolk rado ponavlja? pa pomaga kopel iz hrastovega lubja-skorje?
imate na zalogi  še kakšna domača zdravila?
lep dan še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kako zanositi?
11.7.2008 8:18:19   
Annny
Mogočne ena hecna informacija...pri meni je obakrat ratalo v obdobju, ko sem zelo intenzivno telovadila..mogoče je kaj na tem, boljša prekrvavitev in to..user posted image  

(odgovor članu monka122)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kako zanositi?
12.7.2008 0:24:00   
pilar84
pozdravljene,
ker sem še nova na temu forumu in na forumih na sploh vas najprej vse prijetno pozdravljam in čestitam vsem, ki jim je poratal zanositi. :) S fantom sva se ze pred pol leta odločla da bi rada imela tudi midva štručko, zato sva pričela tudi midva delati na tem. KT sem nehala jemati ze pred 2 leti, in k sva se odločila da bova poskušala sem začela jesti folno kislino. No, in tako so minili meseci pa ni bilo nič, prvič me ni tok potrlo, potem naslednjič pa me je kar, priznam...
Ta mesec sem pa spet mislila da mogoče pa bo k mi je M zamujala 6 dni, ampak spet ni user posted image
Ginekolog me je sicer pregledu in je reku da vse zgleda normalno, sej vem obsstaja možnost da ni, ker pa imam HPV sem pa še tako bolj prestrašena. Naslednji mesec je čas da zopet obiščem ginekologa.
No, zdej sem vam na hitro opisala kako pa kaj...
Zanima pa me, kako odklopiš in ne misliš na to? Sem poskušala, vendar se mi zdi da v podzavesti je še strah zmer prisoten user posted image
 
Če ima katera kakšn recept ali kaj drugega, bi ji bila zelo hvaležna user posted image
 
lep pozdravček, pa upam da vam nisem preveč zatežila user posted image
ker si res želim veliko sreče, pa ne samo seb tudi vsem ostalim, ki se prav tako truditeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kako zanositi?
13.7.2008 9:29:16   
bina30
Pilar84, recepta kako odklopiti ne poznam, je pa dobra zadeva dopust, kjer si daleč od vsakdana, vroče je, cel dan bolj ali manj gol, posledično več stiskanja in posteljnih aktivnosti. Velikokrat se tam zgodi. poskusita!!!user posted image user posted image

No, pri meni je bilo vse skupaj brzinsko, prvič sem zanosila lani marca, delala pa sva na tem 3 mesece. Malo noro se sliši, ampak jaz sem mojga pač na plodne dni "napadla" in je klapalo. Sedaj pa imam malega sinka starega 7,5m in sem zopet noseča, ker sva se stiskala na dopustu in takrat je bila ravno ovulacija.

Srečno!!! pozabite na neke zvarke in tablete, več seksajte!!!!user posted image

(odgovor članu pilar84)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kako zanositi?
13.7.2008 9:40:40   
sonček33
pilar  - ko minevajo meseci - nikoli ne odklopiš. Vedno huje je. Žal. In vsi tisti, ki pravijo, a se to da, jim jaz ne verjamem. Ko si tako močno želiš otroka in minevajo leta brez uspeha, mi nihče ne more reči, naj odklopim pa bo!!!
Nama je  pomočjo umetne oploditve uspelo v 44. krogu. In zadnje leto žal najin seks ni bil več tako zelo sproščen.


_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kako zanositi?
13.7.2008 13:09:10   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Hočem povedati, da včasih rata ko najmanj pričkujemo, da je zanositev ena velika loterija in nikol ne veš kdaj boš dobil glavni dobitek. Vsi pač ne prvi mesec. Samo ne obupat!



Se strinjam. Lepo si napisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kako zanositi?
13.7.2008 16:16:00   
pilar84
user posted image upam da bo tud men poratal

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kako zanositi?
13.7.2008 16:25:50   
Martinčka
mene pa zanima če samoplačniško pa ne moremo it na preglede, če nas npr skrbi da imamo zamašene jajcevode ipd.. Kdo te preglede opravlja? jaz zagotovo ne bo po enmu letu dovolila ginekologinji da me še matra s pol leta ali več...

(odgovor članu pilar84)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kako zanositi?
14.7.2008 9:24:27   
Napolitanka
Punce,da vam dam malo vzpodbude...nama je ratalo ŠELE po 3 letih!
In to dejansko takrat, ko mi je bilo že res vseeno...ker je bilo z obema vse ok, je bil res največji dejavnik PSIHA in to pri meni.  

Tako,da tiste, ki nimate težave, odklopite se, tudi tale forum, ne se psihirat, pa bo!!!

Pa veliko sreče in magične user posted image user posted image  vam želim.

Napolitanka

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kako zanositi?
14.7.2008 10:49:28   
didi85
Najprej lep pozdrav vsem. Tudi jaz sem nova na tem forumu. Najprej bi rada čestitala vsem, ki ste user posted image user posted image   in vso srečo v delanju   user posted image .

Tudi jaz imam eno vprašanje za katerega upam, da mi boste znale pomagati oz. svetovati. Namreč z možem se pol leta trudiva, ampak nikakor ne zanosim. No prejšnji mesec sem imela  user posted image   ta mesec pa je še nisem dobila. Zamuja mi nekje okrog 10 dni. Zelo sem se veselila ker sem mislila da sem noseča vendar ko sem naredila 2 testa sta oba bila negativna. No moje vprašanje je naslednje. Tisto večer preden sem naredila prvi test smo imeli zabavo in sem spila kar nekaj alkohola. Naslednji test sem naredila takoj jutro za tem, zato upam da sta testa bila negativna zaradi alkohola v urinu. Ali ima katera glede tega kaj izkušenj? Torej je mogoče da je alkohol vplival rezultat obeh testov?

Najlepša hvala v naprej vsem za odgovor,

Lp, Didi

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kako zanositi?
14.7.2008 11:42:28   
giotti
Didi85, nisem noben strokovnjak, imam pa svoje mnenje o tem, in sicer menim, da alkohol ne vpliva na test nosečnosti. S testom se meri zelo specifičen hormon, ki se imenuje beta hcg, ki je prisoten samo ob nosečnosti. Ne predstavljam si, da bi zaradi alkohola bilo tega hormona kar naenkrat manj in posledično test negativen.
Veliko sreče, pa če sumiš na nosečnost, raje ne pij alkohola.


(odgovor članu didi85)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kako zanositi?
14.7.2008 13:46:33   
mng
Mene pa zanima, če kaj pomaga noge v luft pouser posted image ? Pa baje tud lulat ne bi smel takoj po?????????

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kako zanositi?
14.7.2008 16:35:53   
giotti
lulaš iz druge luknice kot pa potujejo semenčeca user posted image  lulaš iz mehurja, semenčeca pa potujejo proti maternici, je pa res vse to nekje spodaj in izgleda čist povezano user posted image  

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Kako zanositi?
14.7.2008 19:18:03   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

lulaš iz druge luknice kot pa potujejo semenčeca user posted image  lulaš iz mehurja, semenčeca pa potujejo proti maternici, je pa res vse to nekje spodaj in izgleda čist povezano user posted image  

mislim, da takega pojasnila nobena uporabnica ne potrebuje.

Morda je imela prej v mislih da bi s hojo do wc-ja in samim lulanjem( mišice) kako zavirala pot semenčecem..a brez razloga za take skrbi...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Kako zanositi?
14.7.2008 19:24:19   
giotti
saj sem dala smejčkote user posted image , ker sem želela to povedati bolj v hecu kot ne. Med vrsticami pa sem želela povedati, da ni skrbi glede lulanja tako kot si tudi ti napisala.

Pa srečno vsem nam user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Kako zanositi?
14.7.2008 19:50:38   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mng

Mene pa zanima, če kaj pomaga noge v luft pouser posted image ? Pa baje tud lulat ne bi smel takoj po?????????


ne. taglavni plavalcki so v par sekundah odplavali naprej in nanje vstajanje po seksu nima vec vpliva. ce ima moski slabse plavalcke (seveda ne zelo slabe - recimo malo pocasnejse od povprecja), bi naj zadoscalo po mnenju nekaterih, da polezis se par minut - ni pa treba pretiravat z nogami v luft. pa lulat gres tud lahko.

pa seksajta takrat, ko vama bo, drugace bo to postalo tlaka.

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Kako zanositi?
14.7.2008 22:21:04   
drašika
Pozdravljene!

Jaz sem tudi tukaj bolj nova kot ne, vaša sporočila spremljam na dnevnem redu in so res v veliko pomoč in uteho. Super ste!!! user posted image user posted image

No, midva se tudi trudiva okrog user posted image . Tabletk ne jemljem od feb.2008, prva dva meseca sva malo počakala da se telo navadi brez tabletk, zdaj pa že tretji mesec pridno user posted image  pa še nič...
Veliko se piše o tem da psiha naredi svoje in da je boljše ne misliti na to, ampak meni nekako ne uspeva.
Tako da vsem ki ste na istem kot jaz držim pesti in upam da bomo kmalu na seznamu user posted image

Pa veselo na delo!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Kako zanositi?
15.7.2008 12:53:53   
5ra_28
Pozdravljene vse, ki si želite bit user posted image . Jaz sem v petem mesecu user posted image  in tudi jaz vem, kako je, ko si želiš zanosit, pa bi rad misli izklopil, pa pač ne gre. Ko sem jaz lani nehala jemat tablete, sem zanosila na dopustu takoj naslednji mesec in to v prvih dneh po M. Pa sem se kar mal sekirala, da se telo ni nič ščistilo od tabletk! Žal se je nosečnost končala s ss v 8t,zato sva morala 3 cikluse po ss počakati. Letos pa je ratalo v tretje, čeprav se mi je že to zdelo dolgo. Nato sva planirala dopust in to v času ovulacije, zato da ni službe, skrbi, obveznosti itd. Na koncu pa ugotovila, da sem bila na dopustu že skoraj 2 tedna nosečauser posted image . Torej spet nisem zanosila med ovulacijo, pa čeprav sem imela redne cikluse na 28-30 dni, tudi po tabletkah.  Psiha zelo vpliva na to, in takrat ko misliš, da moraš, takrat si tako obremenjen s tem, da po moje sam preprečiš zanositev. Včasih spontan seks oz. 'ljubljenje' bolj pomaga kot pa 'delanje otrok' med ovulacijo. Pa vso srečo vsem!

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu drašika)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Kako zanositi?
15.7.2008 13:16:35   
pokica_
Se bo treba začet raje ukvarjat sam z seboj in se zamotiti ter odklopiti možgane, če hočem, da bo kdaj kaj ratalouser posted image .

Meni še enostavno sedaj to ne uspeva, ker se nenehno ubadam z mislijo, kdaj bo M prišla, pa če nebo, zakaj test ne pokaže +user posted image . Moram se poskusit nekak zamotit, sem hotla iti danes na kolo, pa me je zjutraj začel full križ bolet, da komaj hodimuser posted image

Pridno slončkajte punce in čimmanj mislite na user posted image user posted image  in nam bo ziher 1x uspelo!user posted image

_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Kako zanositi?
16.7.2008 15:28:58   
pikicao.
tud men ne porata odmislt, ceprav se prepricujem da nc ne mislm :)
pomoje ma tuki podzavest dost zraven user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Kako zanositi?
22.7.2008 9:43:58   
Kasija
Pozdravljene.

Sem šla nazaj malo brat na zanositev, ker sem sama tu preživela 1,5 let preden sem zanosila. Meni je pomagalo, da sem si začela meriti temperaturo zjutraj. Sicer je postopek nekoliko naporen, ker si moraš vsako jutro izmeriti, ampak pomaga, da vsaj veš, če res imaš ovulaciije in kdaj jih imaš. S tem merjenjem se lahko izogneš prvim zdravljenjem s tabletami za spodbujanje ovulacije, če na ta način ugotoviš, da jo imaš / T se v času ovulacije poviša/. Po 3 mesečnem merjenju sem zanosila. Prej sem uspela ugotoviti, da imam ovulacijo ne na sredi sicer daljših ciklusov, temveč kasneje. Si lahko predstavljate - po M xx dni sva začela kot vsak 2 dan in potem nama je volja počasi padala in sva se ravno prav naveličala do takrat, ko sem o komaj dobila ovulacijo user posted image . S to metodo merjenja temperature in opazovanja nožnične sluzi sem se več naučila tudi o svojem telesu.
Upam, da bo šlo v drugo kaj lažje in se bom znala kar sprostit in zanosit, Za mene in meni podobne načrtovalce, ki tega ne znate, pa priporočam to metodo. Upam, da vam bo v pomoč. Obstaja knjiga na to temo, pa se ne spomnim naslova. Morda katera druga ve?

Srečno in čimprejšnji user posted image user posted image !

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Kako zanositi?
22.7.2008 9:54:09   
Kasija
Sem šla gledat po forumu in videla, da je bilo že kar nekaj govora o tej metodi. Saj jaz sem tudi zanjo izvedela na rr. Sicer pa sem mogoče vseeno pomagala kateri novi uporabnici.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Živila, ki lahko povzročijo splav
Čeprav velja, da nosečnost ni bolezen in da lahko ženska počne skoraj vse, je dobro vedeti, kaj so pokazali rezultati ra...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?