Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 13:32:33
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR evo nazaj z morja .... žalosti nisem uspela utopit ne u morju, ne u koktejlih.... čeprav sem bla po 7 seksu na plaži precej blizu da bo izdihnila uuu, jaz bi zdaj ubijala za en seks na plaži... dobesednega in pol še enga tekočega...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 13:55:57
|
|
|
|
Rubin.
|
Ojla Mič, ti se pa ob nenavadni uri javljaš tle na rr, a imaš počtnice ? Pikec, zakaj pa si bila žalostna? A zato, ker je bilo 7 preveč ali premalo?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 14:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
[quote ti se pa ob nenavadni uri javljaš tle na rr, a imaš počtnice ?[/quote] Res je, dvakrat . Malecka spi popldansko spanje, jaz pa berem knjigo in odmaaaaaaaaaaaaaaaram.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 14:11:16
|
|
|
|
Rubin.
|
O potem pa ti je res lepo. A si v Dalmaciji? Mi smo se pred par dnevi vrnili z morja in doživeli vremenski šok , se sedaj počasi navajamo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 14:19:29
|
|
|
|
Pikec
|
Pikec, zakaj pa si bila žalostna? A zato, ker je bilo 7 preveč ali premalo? Glede na mačka je blo preveč, glede na stanje žalosti so bli trije premalo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 14:22:27
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pikec, zakaj pa si bila žalostna? A zato, ker je bilo 7 preveč ali premalo? Glede na mačka je blo preveč, glede na stanje žalosti so bli trije premalo. Kako to pa da si tako žalostna, to je pa novo pri tebi, ali pa jaz bolj malo spremljam . A drugače sex pozdravi žalost? Nisem nikoli tega prakticirala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 14:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
čeprav sem bla po 7 seksu na plaži precej blizu da bo izdihnila Sele zdaj mi je potegnilo, v kaksni obliki si ga konzumirala . Se vidi, da sem na off.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 14:26:25
|
|
|
|
Anonimen
|
A si v Dalmaciji? Ne, v Sibiriji.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 14:35:32
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja tu je res vreme kr neki, sicer pa pravijo, naši so na Krku, da močno piha in da se včeraj sploh niso kopali. Mi smo zadeli terno, kar se tiče dopusta. V Mb sicer danes sije sonce, ampak piha, tako da ni najbolj fajn. Sicer pa sva se z malo miss šli malce namakat na Fontano, da malce obudiva spomine . A na morju si že bila?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 14:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
A na morju si že bila? Letos? Jesam . Tisti teden v maju, ko je bilo 30+ in niti kaplje dezja. Drugace ga imam pa ze dovolj, tega morja, se od lani in predlani .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 14:39:38
|
|
|
|
Udb
|
Jst pa morja nimam nikul dost! Prej premalo...vsako leto.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 14:45:56
|
|
|
|
Rubin.
|
Drugace ga imam pa ze dovolj, tega morja, se od lani in predlani . A res? Jaz bi se pa kar preselila na morje, samo mojga iz Mb ne spravim . Sem pa razmišljala, da bi kdaj šli na kmete, na dopust, pa nisem naletela na podporo.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 24.7.2008 14:46:36 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 14:51:36
|
|
|
|
Pikec
|
Jst sem pa lihkar z instant morja... ma bi pašalo še.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 15:00:18
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst sem pa lihkar z instant morja... ma bi pašalo še. No pol si vrjetno že malo boljše volje
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 15:04:38
|
|
|
|
Pikec
|
Mrbit do sobote... pol pa jovo na novo.... Kok sovražim hodit po porokah sama...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 15:31:12
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mrbit do sobote... pol pa jovo na novo.... Kok sovražim hodit po porokah sama... šš jest grem lah s tabo
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 16:14:14
|
|
|
|
Rubin.
|
Kok sovražim hodit po porokah sama... Dokler hodiš na tuje še gre, če bi šla na svojo, bi bilo malce zoprno
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 19:47:49
|
|
|
|
Šarki
|
VOOOOOLGAAAAA imam en praktičen nasvet za mlečni močnik ko jajca vmešaš v moko, z vilico poomešaj vse skupaj, potem pa odvečno moko precedi skozi cedilo pa naredi iz enega jajca, ker za dva, moraš imeti več kot liter mleka da zakuhaš not vse skupaj...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 21:18:16
|
|
|
|
Rubin.
|
Tanchi a si ti malo zaštrikala ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 21:24:31
|
|
|
|
Pikec
|
Ona kuha ne štrika
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 21:31:17
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ona kuha ne štrika raj kvačkam k pa štrikam... še raj pa štriham
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 21:39:40
|
|
|
|
Rubin.
|
še raj pa štriham A res? Mi bomo drugo leto belili, pa si več kot dobrodošla. A je ta Beraška dolina daleč?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 21:42:20
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. še raj pa štriham A res? Mi bomo drugo leto belili, pa si več kot dobrodošla. A je ta Beraška dolina daleč? odvisno kok mate plače... lah ste hitro tukaj
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.7.2008 21:58:51
|
|
|
|
Rubin.
|
Ne ne , sem mislila, da ne boš imela predaleč do Maribora.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.7.2008 14:26:07
|
|
|
|
Šarki
|
A STE ŠLE DONS VSE NA KRVAVC?? jest morm pa likat neki sm že, neki pa še bom dons bom pa štefko delala za kosilo mislm tok ste dolgočasne, da nimam drucga za pisat k pa kaj bom kuhala
|
Ritka.пеперутка16Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?Ne uporabljam ničesar. (
0%)

Samo kremo. (
100%)

Samo puder. (
0%)

Oba hkrati. (
0%)

Včasih krema, včasih puder za spremembo. (
0%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!