Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:43:21
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Aja ti bi še eno? Dobro, ker imam Mič bolj pametno delo , ti bom jaz skuhala namesto nje: pa še nekaj za zvesto: dej no rubin...... zdej sm si že iz navadnga ekrana LCD prilizala
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:44:39
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sm tok ekran lizala, da mi je vse po tipkovnici dol teklo.... Pa ravno presledek si zadela... mi je začela že štekat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:45:33
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Dobro jutro. A bosta kavo :)? Dobro jutro nazaj . Jaz bi pa:
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:45:54
|
|
|
|
Anonimen
|
...... zdej sm si že iz navadnga ekrana LCD prilizala A tako na izi to gre :)?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Dobro jutro. A bosta kavo :)? Dobro jutro nazaj . Jaz bi pa: To je pa kaj ? Nic ne vidim, imam res en cuden kompjuter.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:49:41
|
|
|
|
Rubin.
|
Oh mi ni prileplo? No pa sem drugo slikco izbrala, kava pa je ista. Tanči, a dragi ti več ne posodi laptopa, a si njega tudi polizala ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Te pa zal nimamo....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:52:40
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Oh mi ni prileplo? No pa sem drugo slikco izbrala, kava pa je ista. Tanči, a dragi ti več ne posodi laptopa, a si njega tudi polizala ? mah, je vajerles prepočasen, pa se mi ne da čakat. raj tle na vsake tok cajt počekeram, pa vsaj še kej zraven naredim. tm morm pa merkat ga otroc kuj razštelajo
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 11:54:12
|
|
|
|
Šarki
|
ta rjava je bolša sam jo je full težko kje staknt, jo zmer zmanka
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 12:27:01
|
|
|
|
Šarki
|
dons sm pa že tokrat z očmi zavila, da se mi bojo še zaskočile
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 12:36:30
|
|
|
|
Rubin.
|
Ta tudi ni slaba: Tanči za tebe pa:
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 12:43:21
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Tanči za tebe pa: ooooooo jest bi se kr oženila s tabo
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 13:03:11
|
|
|
|
Rubin.
|
ooooooo jest bi se kr oženila s tabo Ne gre sem že .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 13:25:42
|
|
|
|
Shorty_
|
Dan čveke Mi smo že pokosilali malica smrči jz grem pa kavico spit pa mal se u bazenček namočit
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 13:35:36
|
|
|
|
Rubin.
|
Mi smo se tudi pravkar najedli. Bazenček smo že zjutraj naštimali, danes je pa res prav poletno vreme, sem že skoraj pozabila kako izgleda .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 19:57:32
|
|
|
|
Rubin.
|
Punce, kje pa ste?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 20:08:11
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz se odpravljam v kopalnico in spat...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 20:13:48
|
|
|
|
Udb
|
Čer! Jaz se bom lihkar odpravla proti psihiatrični bolnici, ker so mi danes vse živce požrl!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 20:15:58
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Čer! Jaz se bom lihkar odpravla proti psihiatrični bolnici, ker so mi danes vse živce požrl! udb, pa kaj je bilo tako hudega, no? pridi med nas, da te malo razvedrimo...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 20:17:43
|
|
|
|
Udb
|
Uufff...mal PMSa (oz. že kar MSa ), pa mal vreme, pol pa tečen otrok, v glavnem slab dan danes. No, povej kaj lepega.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 20:34:49
|
|
|
|
zvesta
|
Ahh, sem tam tam nekej kot ti.... Čeprav sva z mojim mela danes tudi en lep pogovor. Pa Izaka sva prvič ostrigla.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 20:37:54
|
|
|
|
Udb
|
Lep pogovor pri nas danes ni bil na sporedu. Mah, pridejo taki dnevi, za katere bi človk narajš vidu, da jih ne bi blo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 20:38:54
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Lep pogovor pri nas danes ni bil na sporedu. Mah, pridejo taki dnevi, za katere bi človk narajš vidu, da jih ne bi blo. jutri je nov teden, na starega pa pozabi...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 20:43:33
|
|
|
|
Udb
|
Ah, kaj pa vem...zadnje čase je vsak tedne tak...oba prezaposlena, oba živčna, mah...sej bo bolje.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.7.2008 20:50:04
|
|
|
|
malenaa
|
dober večer
|
|
|
Ime za punčkopathraZa najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.Klara (
35%)

Olivia (
40%)

Serena (
7%)

Sabrina (
19%)
Število vseh glasov: 168Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!