|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pesmica o Pehti
28.7.2008 17:48:11   
Minka Pobalinka
Rabila bi besedilo Kekčeve pesmi o Pehti.. tista v gozdu čaka črni škrat..pa nekaj pa vse povrsti, Pehto že srbijo prsti..

Hvalaaa !!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pesmica o Pehti
28.7.2008 17:54:04   
Anonimen
V gozdu čaka črni škrat,
urno zgrabi te za vrat.
Živo uro ti navije
in te z drenovko nabije.
Ti Rožle si zdaj na vrsti,
škrata že srbijo prsti!

Če pa škrat te ne dobi,
teta Pehta te ulovi,
za kosilo te zadavi,
za večerjo te pospravi.
Ti Rožle si zdaj na vrsti,
Pehto že srbijo prsti!

(odgovor članu Minka Pobalinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pesmica o Pehti
28.7.2008 19:18:02   
blaža
Poznam to pesmico, ker je ta mali prinesel refren iz vrtca, pa samo pehto že srbijo prsti, pa nisem vedla, da je tako srhljiva!

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pesmica o Pehti
28.7.2008 20:55:26   
Minka Pobalinka
:-) Hvala !

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pesmica o Pehti
1.8.2008 12:44:11   
staši
ojla ,malo prebiram pa se spomnem da si enkrat vprašala za kekčevo deželo .No mi smo letos bili na dopustu v kr.gori in sem poslala otroka v kekčevo deželo .Šla sta sama imajo organiziran prevoz in program traja dve uri .Lahko gredo starši zraven samo je rekel tisti ki karte prodaja da ni glih prav da gredo zraven ,ker potem otrok ne doživi tistega pravega doživetja.Tamali je bil full navdušen čeprav je prišel solzen nazaj ,hči pa ker je že bila enkrat z vrtcem pa je rekla da je veliko stvari novih in je bila tudi vesela da je šla še enkrat.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pesmica o Pehti
4.9.2008 20:45:58   
blaža
Mi gremo štirinajstega v Kranjsko goro in zanima me kaj več v zvezi s Kekčevo deželo. Naš petletnik je rekel, da bi šel, ma da ne sam in sem mislila, da bi šla še jaz ali pa moj mož. Kdo je še bil in mi zna povedat kako in kaj?

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pesmica o Pehti
8.9.2008 23:01:00   
{TaMaLa}
v kekčevi deželi je pravi raj za male nagajivčke, še posebej če poznajo zgodbo o kekcu. nečak je bil prejšnjo soboto in je mali čist nor bil. (že drugače obožuje kekca, vsaka teta ki pride iz gozda je pehta in vsak stric bedanec ;) )
kolikor so razlagali, je identična podoba iz filma, od hiš, do glasov, podobe oseb vse... šli so gledat hišo od bedanca in je ena gospa šla naprej, bedanec jo je vlovil in otroci so jo potem rešili iz kletke, potem se iz skala bedanec zadere ves jezen. v zameno, ker mu je mojca pobegnila bi rad mel 2 fantka z lepimi zobmi da bi mu nohte na nogi grickala, pa eno punčko da bi mu kosilo kuhala. pred njegovo hišo so baje kože tako kot v filmu. gredo čes nek rov, dolg cca 5m pa pridejo do kekčeve hiše, pehta jim kosilo skuha (prikazana je bila kot dobra osebnost, starši dobijo tam štamperli nekega njihovega žganja), pa mojca, rožle in kekec so tam, ... ne spomnim se vsakih podrobnosti ki so jih razlagali vsi povprek. pa kosobrin če se ne motim je tudi bil ujet v kletki. program je kr dolg, zaj sn tak na hitro napisala da niti ne zgleda tak zanimivo. žal jim je bilo le da niso kje tam prespali da bi bili dlje časa tam z otroci, saj vožnja iz celja do kranjske gore za 3 lete starega otroka ni mali zalogaj.
v bistvu ne bo vam žal. so pa dali cenovno okrog 40€ s tem da so bli starša, 2 otroka.

< Sporočilo je popravil {TaMaLa} -- 8.9.2008 23:04:57 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?