Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

šok...za pljuča pa tut...ne vem, jst sem se po tem orientirala....moj mi pa tudi ni nikoli težil, ker mi je rekel, da mi on ne bo sodil ko je sam kadilec...nikoli nisva v bližini dojenčka kadila...vedno preden sem šla k njej ( pol k sem enkrat spet začela kadit, kake tri mesece po porodu- enkrat takrat ko sva se nehali dojit) sem si umila roke, zobe in se čist preoblekla....tak da jst slabe vesti nimam....
in posledica tega sem celo popoldne prespala ponoči pa zopet nebom mogla.
. Sem takoj klicala G, mi je kar po tel. rekla, naj odprem bolniško. Pol se je ta krvavitev ustavla, blo vse OK, 1.7. sem se spet zbudila vsa krvava, menda so ble 2 pikici ampak se je ena sščistla. In tako sem v bistvu na bolovanju zaradi izcedkov in zaradi prejšnjega ss-preventiva.