Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 16:30:54
|
|
|
|
crvicek
|
sonček, ta tvoja ideja kako presenetiti naše drage pa mi je všeč. Jaz še nič ne razmišljam o tem, bom ko mi bo zamujala . Lani sva pa skupaj čakala, da se je obarval test v + in med tem časom mi je moj dragi rekel, da je prepričan da sem noseča, da se mu zdim full spremenjena. Tako da zdaj ga vedno kaj pohecam in ga vprašam kakšna se mu zdim, ma mi ne pove nič tako konkretnega kot lani. Zgleda da vseeno nima takih sposobnosti kot Ellin oče .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 16:34:29
|
|
|
|
tane
|
meni, se tudi ta ideja, da mu ne povem takoj, ko naredim test zdi enkratna, bom pa še malo razmislila kako in na kakšen način.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 17:29:28
|
|
|
|
tetka5
|
oila js sm pa nova članica na tem forumu ampak moram vam pa priznat da vas redno spremljam že od julija ve tetke se mi zdite tko tople, prijetne in morm vam rečt da ste res super, ko si takole pomagate med sabo prav zarad vas sem se že sedaj odločila, da se včlanim na ta forum in da lahko malo spregovorim sicer se mam namen med borke pridružit šele oktobra, rada pa bi postala vaša navijačica tako da držim pesti za vse vas, da čim prej začutite pod vašim srčkom
< Sporočilo je popravil tetka5 -- 4.8.2008 17:35:39 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 17:34:13
|
|
|
|
Arual
|
Ojla. Jaz sem že z dopusta. Kakšna 2 dni me že bolijo jajčniki, tako da zdaj veselo slončkamo. Upam, da je ta mesec ne bo. Lepo se mejte
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 18:14:29
|
|
|
|
spps
|
ojla avgustovke!vidim,da se vas je že veeliko pofočkalo in ,da že imate prvo nosečko upam,da vas bo ta mesec Zelo veliko in da bo avgust z zeeeeelo visokim procentom nosečk
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 18:19:07
|
|
|
|
MTFP
|
Men se pa zdi da me boste jutri lahko modro obarvale... me že nekaj zvija. Mislim, pa sploh dvomila nisem v to da bom ta mesec roza.... Se pravi me je bilo slabo in vrtelo se za đebe... Jao, jao... zdje bom pa žalostna ... No jutri poročam za 100% ampak mislim da se ne motim, in se selim v september, tukaj bom pa navijačka....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 18:21:39
|
|
|
|
MTFP
|
Joj, sem tako huda na tole , ki jo že kar čutim, da se bliža mojim vratom (totalno nepovabljena, le kje ima manire, jo je treba malo bontona naučiti)... da sem pozabila Krfjolci čestitati!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 19:19:58
|
|
|
|
jernejav
|
Živjo, prosim, če tudi mene vpišete pod navijačice.
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 19:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
žal se jaz odjavim od avgustovk . sem danes po 35dneh dobila . kako jo sovražim... AAAAAAA vpijem naglas, sm tko jeznaaaaa .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 21:11:49
|
|
|
|
krfjolca
|
Kaj, sem prva Kakšna čast Hvala vsem za čestitke, seveda pa tudi jaz navijam za vse ostale, da bi se mi kmalu pridružile!
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 22:04:01
|
|
|
|
bambinca
|
Sonček, sem pa žalostne, d nisi opazla, d sem spraševela po tebi... No zdej pa res: a bi bilo dovoljeno tud meni pridružit se SL 14.8. ob 8. A veš d sem jest mislila, d že maš enega miškota, pa ne vem od kod mi to... Jest sem mojemu dala za darilo CB na večerji in tega pogleda ne morš pozabit
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 22:28:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: ella. anonimna : ne vem, kako zdržiš tok časa brez ponovnega testa po takšni zamudi . Če dobi Giotti cvek zaradi neučakanosti, dobiš ti petko iz potrpežljivosti Hvala, hvala. Jah enostavno nisem imela časa, da bi šla test kupit. Direkt iz službe sem šibala po otroka in domov, pri aktivnemu 2,5 letniku pa itak še na wc ne morem, tak da ker nisem imela testa doma, ga tud nisem mogla delat. No danes sem si ga pa kupila še preden sem šla do avta in domov. Je že pripravljen za lulanje zjutraj. Če sem iskrena pričakujem minus, in upam na plus. Imam zdr.težave s hormoni, ki mi mešajo ciklus. Ampak kot rečeno UPANJE UMRE ZADNJE!!!!!!!!! Enkrat bo že. Če ne ta mesec pa bomo na + upali naslednji mesec. Lahko noč punce in se vam javim zjutraj z rezultatom. Lp A 2
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 4.8.2008 23:37:52
|
|
|
|
Anonimen
|
krfjolca - čestitke!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 5.8.2008 7:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
flower tako kot sem obljubila... Ura še ni osem jst sem pa naredila BC z jutranjim urinom. Nič... Pa sem bila že skoraj prepričana da je nekaj na tem ta mesec... Tudi ko se napenjam (smejim) me boli bušek pa nič... Flower držim pesti da pri tebi ne bo razočaranja!!! Pa dobro jutro vsem!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 5.8.2008 7:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: ella. anonimna : ne vem, kako zdržiš tok časa brez ponovnega testa po takšni zamudi . Če dobi Giotti cvek zaradi neučakanosti, dobiš ti petko iz potrpežljivosti Hvala, hvala. Jah enostavno nisem imela časa, da bi šla test kupit. Direkt iz službe sem šibala po otroka in domov, pri aktivnemu 2,5 letniku pa itak še na wc ne morem, tak da ker nisem imela testa doma, ga tud nisem mogla delat. No danes sem si ga pa kupila še preden sem šla do avta in domov. Je že pripravljen za lulanje zjutraj. Če sem iskrena pričakujem minus, in upam na plus. Imam zdr.težave s hormoni, ki mi mešajo ciklus. Ampak kot rečeno UPANJE UMRE ZADNJE!!!!!!!!! Enkrat bo že. Če ne ta mesec pa bomo na + upali naslednji mesec. Lahko noč punce in se vam javim zjutraj z rezultatom. Lp A 2 Hoj! za dobro jutro sme polula test in je ----------- Nisem preveč razočarana, ker sem to pričakovala, ampak naj ta presneta čimprej pride, da lahko spet štartamo z novim krogom. Dajmo punce zdaj ste pa vi na vrsti, da javite lepe novičke A 2
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 5.8.2008 8:31:49
|
|
|
|
Štručka1
|
Krfoljca - čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 5.8.2008 8:50:58
|
|
|
|
tane
|
SKUPINSKO LULANJE NA PALČKE 14.8 ob 8.00: tane sonček 85 bambinca še katera, saj vas je kar nekaj okoli tistega datuma, a ste vse na dopustu
< Sporočilo je popravil tane -- 5.8.2008 8:51:50 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 5.8.2008 9:12:20
|
|
|
|
spps
|
Dan al pa jutro no,a danes bo kakšna nosečka?čas bi bil,da se krfjolci pridruži kakšna.stiskam pestke
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 5.8.2008 9:39:01
|
|
|
|
*Flower*
|
Evo še moj "raport"... Test sem naredila že včeraj zvečer.. Seveda je bil - . še ni, znake imam pa.. kaj vem. Prsi me full bolijo, kar je čudno, ker me ponavadi ne. Pa zvija me občasno, potem neha. M pa kar ni, čeprav imam skoraj na uro točno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 5.8.2008 9:43:21
|
|
|
|
pearl_shell
|
tane, jaz sem okrog tistega datuma, ampak imam občutek, da spet ne bo nič. Torej držim pesti za vas tri in še katero, ki se bo takrat polulala flower, nič klicat - morda še nimaš dovolj hormona. Teto pa raje pošlji na dopust
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 5.8.2008 9:47:05
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Flower* Evo še moj "raport"... Test sem naredila že včeraj zvečer.. Seveda je bil - . še ni, znake imam pa.. kaj vem. Prsi me full bolijo, kar je čudno, ker me ponavadi ne. Pa zvija me občasno, potem neha. M pa kar ni, čeprav imam skoraj na uro točno. Dobro jutro, pupe Evo, zelo ponosna nase, danes nisem naredila testa, bravo jaz Flower, kdaj pa naj ne bi prišla? Sem šla gledat seznam, pa te sploh ne najdem na njem Kako te pa to zvija? A čutiš v maternici kako bolečino? Kateri test si pa naredila? Oprosti moji firbčnosti, ampak zdajle me te stvari ful zanimajo. Kaj še vedno ne ve nobena odgovora na to, kaj je z baby checkom med petimi in desetimi minutami? Piše, odčitajete v 3 do 5 minutah, ne odčitavajte po 10 ih minutah. Kaj pa vmes?? Ker meni je ravno vmes pokazal nekaj neskončno bledo rozastega.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 5.8.2008 9:49:19
|
|
|
|
pokica_
|
živa, anonimna 2 , Flower ....za vse veeeeelik . Ampak dokler se ne vlije imejte upanje!!!! Želim vam, da zagledate !!! Jaz je pa ne pričakujem 12.avg.....ampak me je že danes nekaj začelo malček zvijat, tako neprijetna bolečina v trebuhu, pa pol mine, pa zize me že bolijo, ko me prejšnji mesec pred M splooooh nič niso. Prejšnji mes je zamujala dooolgih 11 dni,...upam, da me nebo zdaj pustila tako dolgo v negotovnosti . Naj pride, al pa ne; raje vidim da ne ! Nove nosečke???? Nič ne lulate??? Joj, pa tak lep torkov dan je danes....pa bi ja ktera probala lulat???
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 5.8.2008 9:55:55
|
|
|
|
giotti
|
pokica_, ful si smešna Naj ne pride 12., ok? Bolečine v zitah pa so menda dober znak Jaz jih sicer nimam nič Aja, še to moram povedat... sem sanjala, da sem delala test, mislim, da tistega od Tane, ker sem verjela, da ta bo pa vedel resnico. No, pa sem potem ful časa čakala in gledala display, ki naj bi napisal PREGNANT ali pa NOT PREGNANT. In se ta reč kar ni mogla odločit, ali sem ali nisem, potem pa je napisala: CANT SAY ANYTHING. THERE IS POSSIBILITY FOR PREGNANCY. Ja, hvala, no, zelo vzpodbudno. Fifty fifty, kaj, da sem oziroma nisem nosečka? Ma, me hecajo še v sanjah ti testi. Itak pa vem, da sem nosečka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 5.8.2008 10:06:02
|
|
|
|
tane
|
giotti, glede BC mini nimam pojma, tako, da počakaj če bo katera kaj več vedela. ja sanje in to, vidiš kako je psiha močna upam, da imaš tudi sposobnost videnja kot od elle oče in tako in tako ne boš potrebovala testa. živa, flower, saj vesta kaj pravijo dokler se ne ulije je še vedno upanje, tako, da vaju še ne bomo barvali na modro. ta mesec itak sploh ne bomo barvali na modro samo na roza, kajne A 2, v nove boje, držim pesti za september pokica_, pearl_shell vama pa lahko rečem le to ‘positive thinking’ nič še ni izgubljeno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 5.8.2008 10:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj punce! Evo ravno prihajam iz WC-ja. Se mi je ravno ulila . Malo me špika, pa če sem iskrena sem ful vesela, da je prišla, da se mi cikel preveč ne zavleče . To pomeni nov krog in novo upanje. Mene obarvajte na modro in prestavite med navijačice A 2
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?