|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
5.8.2008 14:32:54   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tane

joj Aqua77, zdaj sem pa v dvojni negotovosti in pričakovanju, zate pa še zame, res MOČNO držim pesti, da pikica raste in da bo vse ok in da je taka/tak borka/borec kot mama. Pa k G moraš iti 14.8 no, potem se pa lahko kar našemu skupinskemu lulanju pridružiš 14.8, kaj praviš, seveda pa vem, da boš še kakšen test prej uničila. jaz bi mogoče vseeno šla na krvni test, na dva dni ker če bo Hcg rastel pomeni da je vse kul.

hvala tane....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem, da tudi ti zame navijaš, prav tako kot jaz zate..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se pa pridružujem skupinskemu lulanju na palčko 14.08....

držim pesti za vse polulanke..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 801
5.8.2008 15:14:45   
giotti
Evo, katastrofa od katastrofe tole danes z menoj. user posted image  user posted image  user posted image  Najraje bi se pogreznila v zemljo, no, bom kasneje o tem...

Najprej, Anonimna, mi je žal, da je prišla, pa seveda navijam za naslednjo rundo, da je ne bo!!! A ti si tista Anonimna, ki je delala baby checke pred dnevom D, pa so celo nekaj pokazal, zdaj pa kar teta user posted image  prišla spet na obisk?

(Sem kar zmedena, kolko je teh anonimnih, pa sploh ne razumem, zakaj si ne dajo izmišljenega imena, magari jfjgretrog$h$#od, pa saj bodo potem še kar anononmne, samo ful lažje se identificira, kdo je kaj napisal. Ma, res ne štekam user posted image  Pa saj če piše anonimna, potem je to ravno tako neko ime. Mogoče mi lahko katera anonimna tole razloži, prosim user posted image )

Rebeka_, tudi tebi en velik user posted image  in ne dvomim, da si vsak dan bližje otročičku. user posted image

Aqua77 user posted image , draga Aquica, pa kaj bi mi brez tvoje fatomske borbe in še bolj mogočnega navijanja? Meni si že skoz sumljiva, saj veš, in da takole hitro opraviš z vsem skupaj, ker priteče nekaj rdečega, nak, to pa ne bo šlo. In mi je zelo všeč, da si šla na pregled in še bolj, da celo obstaja upanje! In valjda navijamo in si želimo, da se plodek ohrani, če pa je kaj narobe z njim, potem pa res mogoče bolje, da mu damo šanso v naslednjem krogu. Tako da ti samo želim moč, da boš pripravljena na vse. Da ne pričakuješ preveč, se pa vsekako boriš ter pošiljaš same pozitivne misli svoji pikici. OK? Evo, samo zate user posted image user posted image user posted image  

Pokica_, jutri držim pestke, da ne bo našla prav nič sumljivega zdravnica oziroma, da bo rekla, da se pripravlja novo življenje. Se ti pa res čudne stvari dogajajo, še vedela ne bi, da vse to obstaja, če ne bi o tem pisala. Srečno user posted image

Hej, Crvicek, ful sta luškan par, res. In ful mi je všeč, kako sta bila oblečena. In vem, da bodo otročki prišli v res srčno in ljubečo družino, kot se to vidi iz vajinega odnosa. Hvala za slikice!

Gwendolen,

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 802
5.8.2008 15:15:00   
tane
SKUPINSKO LULANJE NA PALČKE  14.8 ob 8.00:

tane
sonček 85user posted image

bambinca
aqua77

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 803
5.8.2008 15:25:18   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Pokica_, jutri držim pestke, da ne bo našla prav nič sumljivega zdravnica oziroma, da bo rekla, da se pripravlja novo življenje. Se ti pa res čudne stvari dogajajo, še vedela ne bi, da vse to obstaja, če ne bi o tem pisala. Srečno user posted image

Hvalauser posted image

Evo moj pop. spanec je mimo, skoraj eno urouser posted image , pa še kar bi spala, hodim kot zombi, sam sem morala dat kosilo kuhat.
Ah jaz sem že informacijski center za znake nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bilo že svega i svaštauser posted image user posted image .

Upam, da pridem s pozitivno voljo od G jutriuser posted image ....naj mi že enkrat kaj lepega poveuser posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 804
5.8.2008 15:30:55   
giotti
Sem po pomoti prejle stisnila enter in je poslalo naprej predčasno...

Skratka, Gwendolen, ne vem, a sva midve na malo podobnih frekvencah al kako? Je pa razlika, da se je tebi dosti hitreje pokazala črtica... naj bo res očitna čez kak dan user posted image

Drugač pa hvala za tvoje mnenje, je res logično.

In ker mi danes tole le ni dalo miru, sem brskala in brskala po internetu, dokler nisem našla:

Kako naj preverim rezultat testa?
Če ste noseči, se v roku petih minut v okencu pojavita dve rožnati črti. Če je koncentracija hormonov zelo nizka, se rožnata testna črta (T) obarva zelo počasi. Zato vam priporočamo, da pred dejanskim preverjanjem rezultata počakate 10 minut, saj se le na ta način lahko prepričate, da hormon v urinu ne obstaja in da niste noseči. 

In me je to seveda totalno zmedlo user posted image  user posted image  user posted image

tako zelo, da sem šla po sloviti CB in si celo pot dopovedovala, da ga ne bom delala pred jutri zjutraj... ja, pa še kaj, pa saj nisem resna, res ne, me je tako sram, da vam sploh ne morem povedat. user posted image  Seveda je bil en debel velik minus, pred tem pa sem spila kakšna 2 l tekočine. Tako da zdaj pa imam, še bolj sem zmedena kot sem bila kadarkoli prej... nič, grem dat glavo pod povšter user posted image  adijo user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 805
5.8.2008 15:35:28   
ella.
Giotti: zakaj se boš vgreznila v zemljo??

Aquica: ti ne bi samo sladoleda dobila, tebi bi ga še s čokolado zalil :) Pismo, velik punc tukaj je že pridobilo moje spoštovanje, ampak ti imaš tanajtavelikega :) Samo, da se ne pokvariš in nas še naprej naprej porivaš s svojo dobro voljo!

Crvicek:
zdaj pa povej, koliko gostov sta imela na poroki? Pol pa neham težit :)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 806
5.8.2008 15:36:10   
tane
giotti, giotti, ti neučakanka, punce a to pomeni, da je dobila še en cvek?user posted image
takoj še po 'moj' lonček v lekarno, za katerega piše, da pokaže 2dni pred izostankom in se polulat vanj šele
najprej jutri ZJUTRAJ!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 807
5.8.2008 15:39:08   
ella.
Giotti: pa valda ne misliš resno, da si edina taka "smotka" na tem svetu? Nehaj se sekirat - pričakovanje je pač tko veliko, da se težko krotiš.

Pa ne bit žalostna zdej...gremo naprej, nabirat črtice. user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 808
5.8.2008 15:40:27   
ella.
Giotti: A celo dva dni prehitevaš s testi??? Mene pa kle ful zaskrbelo...CVEK Nr.3! user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 809
5.8.2008 15:41:07   
aqua77
giotti,

punca moja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še kakšen testek bo treba kupit.... mislim, 2l popit, pol pa na palčko lulat... to pa ne gre.... user posted image user posted image
vem, da tud sama veš, da je najboljš, če lulaš zjutri.... amak firbec je že druga zgodba... meni ga še ni ratal ukrotituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zato brž po še ne testek in jutranji urin na palčko.... ziher je ziher... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ne mi prehitro puške v koruzo metat.... sicer jo sem pa tja lahko vržeš, sam pol jo laufej spet pobrat... mene poglej....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes sem se po telefonu pogovarjala z mojo dobro prijateljico, ki ima 3 user posted image  in je imela 4 SS in obvlada vse scenarije.......user posted image user posted image  pri prvem sinu ji + ni pokazalo skoraj dva meseca.....
tako da je upanje še za vse nas...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 810
5.8.2008 15:44:57   
tane
giotti, te tako razumem, ampak jaz si pa NE upam iti delat testa prej, ker sem tu na RR že tolikokrat prebrala, da si lahko noseč vendar pa potem prideuser posted image  in v bistvu telo ne obdrži pikice in bi bila tako razočarana če bi se mi to zgodilo. zato rajši počakam, da mi user posted image zamuja pa bom potem delala test, čeprav je to z vsakim dnem bolj težko.user posted image

no, bi pa vseeno malo pogoljufala in se šla k ellinemu očetu pokazat...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 811
5.8.2008 15:48:18   
giotti
Draga, Ella, ker sem sama sebe čisto razočarala in šla delat CB in uničila ful plastike, ki bo propadala na smetišču še naslednjih tisoč let samo zaradi moje babje neučakanosti. Pa itak sem zdaj na slabšem kot sem bila.

Ne, Tane, zdaj pa je dost s testi... Ponovno bom naredila tako kot sem prvič, lepo bom šla v laboratorij in naj mi uradna medicina potrdi prisotnost hormona oziroma ovrže ta sum, seveda če tetke metke še ne bo kak dan user posted image

Ah, ja, danes sem že skoraj vso mojo epopejo zadnjih dni sčvekala mojemu ljubiju, pa sem se zadnji trenutek ugriznila v jezik. Me pa kar skoz nekaj opazuje, hm, nič pa ne vpraša, kako je smešen. Zakaj pa nič ne vpraša?? user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 812
5.8.2008 15:53:16   
crvicek
O giotti, giotti user posted image . Ja ni kaj naša ženska radovednost nam ne da miru.

Ma ne sekiraj se, saj veš da smo vse iste. Jaz sem tudi že začela razmišljat, če bi šla v nabavo kakega testka, ma pol se uščipnem in si rečem, da ne smem, saj ni še nobenega prisotnega znakca, sploh pa še to da jo ne pričakujem čez cca 1 teden. user posted image Upam da bom zdržala.
In seveda kot so ti že rekle, je najbolje lulat zjutraj oz. vsaj tri ure pred testom nesmeš zaužiti vode...al nekaj takega. Vem da sem lani nekaj takega prebrala in zato sem ga delala zvečer in sem komaj še zadrževala vodo, da se nisem polulala.user posted image Ma se je le splačalo malo tiščat, saj se mi je potem pokazal +.

Torej, držimo pesti za jutri!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 813
5.8.2008 15:56:04   
crvicek
Aqua, se spomneš ko sem ti zadnjič pisala o moji sodelavki, ki je bila v isti situaciji kot ti. Vse se je srečno končalo in januarja je povila punčko.
Verjamem da bo tudi s tabo in tvojo pikico vse vredu! user posted image Držim pesti!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 814
5.8.2008 15:59:01   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Aqua, se spomneš ko sem ti zadnjič pisala o moji sodelavki, ki je bila v isti situaciji kot ti. Vse se je srečno končalo in januarja je povila punčko.
Verjamem da bo tudi s tabo in tvojo pikico vse vredu! user posted image Držim pesti!

se spomnem.....spomnem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   hvala za pestke...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 815
5.8.2008 16:04:09   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Sem po pomoti prejle stisnila enter in je poslalo naprej predčasno...

Skratka, Gwendolen, ne vem, a sva midve na malo podobnih frekvencah al kako? Je pa razlika, da se je tebi dosti hitreje pokazala črtica... naj bo res očitna čez kak dan user posted image

Drugač pa hvala za tvoje mnenje, je res logično.

In ker mi danes tole le ni dalo miru, sem brskala in brskala po internetu, dokler nisem našla:

Kako naj preverim rezultat testa?
Če ste noseči, se v roku petih minut v okencu pojavita dve rožnati črti. Če je koncentracija hormonov zelo nizka, se rožnata testna črta (T) obarva zelo počasi. Zato vam priporočamo, da pred dejanskim preverjanjem rezultata počakate 10 minut, saj se le na ta način lahko prepričate, da hormon v urinu ne obstaja in da niste noseči. 

In me je to seveda totalno zmedlo user posted image  user posted image  user posted image

tako zelo, da sem šla po sloviti CB in si celo pot dopovedovala, da ga ne bom delala pred jutri zjutraj... ja, pa še kaj, pa saj nisem resna, res ne, me je tako sram, da vam sploh ne morem povedat. user posted image  Seveda je bil en debel velik minus, pred tem pa sem spila kakšna 2 l tekočine. Tako da zdaj pa imam, še bolj sem zmedena kot sem bila kadarkoli prej... nič, grem dat glavo pod povšter user posted image  adijo user posted image

Jep, giotti, midva sva obe neučakanki. Jaz še bolj kot ti, celih 5 dni prej. Pa, saj pravim, da je varianta, da se mi je samo zdelo. Ne vem. Zdaj sem se že prepričala, da je nisem videla, medtem ko sem bila zjutraj prepričana, da je zadevica tam. Bleda sicer, ampak tam.

Aja, pa ne smeš preveč piti pred testom. Ker se ti urin čisto razredči in je manj verjetnosti, da boš dobila realen rezultat.

Nič naj te ne bo sram, si pač tipična ženska z veliko željo v pričakovanju ... user posted image user posted image

Lepo se imej ti in vse ostale pupike.

Lp,
Gwdln

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 816
5.8.2008 16:04:33   
pokica_
Danes pa fejst pričamouser posted image .

Aqua, tvoja prijateljica....pol 2 mes ni imela M, ko je delala test, ali že po izostanku 1.M? Kako je pa zvedla da je srečkauser posted image , a pri G šele?
Firbec, firbecuser posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 817
5.8.2008 16:06:01   
crvicek
Ella: na poroki razen naju dveh ni bilo nobenega od najinih najbližjih. Seveda so vedeli za poroko, saj sva jo začela planirati par mesecev prej in takrat sva jim tudi povedala za najino odločitev. Hvala bogu so naju razumela, da želiva ta trenutek samo za naju. Ob prihodu sva naredila en piknik za prijatelje in sorodnike. 

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 818
5.8.2008 16:06:22   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Danes pa fejst pričamouser posted image .

Aqua, tvoja prijateljica....pol 2 mes ni imela M, ko je delala test, ali že po izostanku 1.M? Kako je pa zvedla da je srečkauser posted image , a pri G šele?
Firbec, firbecuser posted image user posted image

je mela 2x blago M, pa ni vedla da je user posted image , dokler se ji niso "očitni" znaki pojavli....

P.P.Njegoš

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 819
5.8.2008 16:16:13   
ella.
Crvicek: to je lepo...men bi moji odgriznili ušesa, če bi se poročila brez njih...pa če ti povem po pravici...bi se najraje na podoben način kot ti :)
pol pa, da je mir v hiši, raje na koruzi živiva user posted image .

No taneporočene punce, a bo vaš otroček nosila oba priimka, al samo očitovga? user posted image

user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 820
5.8.2008 16:19:20   
aqua77
crvicek,

jaz bi tudi slikice gledala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ploooosim!!!!!user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 821
5.8.2008 16:20:33   
giotti
Aqua77, ne vem, če si prebrala na julijkah, ko sem ti napisala, da moraš nujno h ginekologu, če imaš plusek in krvaviš... kakorkoli, meni je zdravnica na urgenci takrat rekla, da je tudi to možno, da se telo pač "malo zmoti" in imaš kao M, čeprav si nosečka... upam, da se točno to s tabo dogaja!!!

Ja, cvek me tokrat očitno ni izučil. user posted image

Ja, te razumem, Tane glede testiranja... ma jaz sem pa tako, da hočem vedno vedet resnico, pa če še tako boli... In to čimprej, ko je možno. Se pa ves čas psihično pripravljam na vse možne scenarije. Že takrat prvič sem se, tako da niti ni bilo tako hudo potem, kot bi mogoče bilo, če se ne bi. Pa še preden sem sploh začela krvavet, sem poskušala biti psihično pripravljena na vse. In že takrat sva rekla, da dokler se dete ne bo rodila, ne bova kupila niti ene najmanjše stvari, ker pač you never know... Saj na začetku itak rabi samo mojo zizo in moje telo, da spi ob meni, plenice pa lahko kupiš v roku ene ure.

Crvicek, res lepo, na kak način sta se poročila. Jaz bi si tudi želela poročiti, pa očitno niso zvezde temu naklonjene. Jaz raje tako rečem kot da bi "krivila" mojega ljubija, saj pač tako je, takšen je in tkašnega ga imam rada.

Kje je danes Sonček85, pa Dina. Pogrešam vaju user posted image  user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 822
5.8.2008 16:22:21   
ella.
GIOTTI: a tebe skrbi ta košček plastike...? Sej vem, pri malem malih stvareh mormo začet reševat naš svet, ampak dokler bomo WCje spiral s pitno vodo, ne vidim rešitve....tko da mislim, da nas prav oškodovala nisi user posted image
Te pa štekam...pri meni je prvič manjkalo točko 3 minute, da nisem zaman uničila CBja...ker je pač ravno takrat (sej pravim, da je user posted image točna k urca) prišla....tko da, I hear you, girl user posted image

grem se domov lupčkat s svojim, morva bit pridna te dni user posted image

Lepo se imejte vse.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 823
5.8.2008 16:35:16   
giotti
Ja, Ella, točno to, skrbi me, koliko plastike zmečemo stran in vsako vrečko operem in jo ponovno uporabim. Zato mi tudi od Tane lonček ni všeč, ga pa, by the way, a veš, Tane, sploh niso imeli v naši lekarni. Še First Sign niso imeli user posted image  Sem prav gnjavila tisto prodajalko, kaj vse imajo in naj mi točno pove razlike in seveda mi ni znala prav nič pomagat, da so vsi isti oziroma zaznavajo isto količino hormona. No, saj to verjamem.
In s pitno vodo za WC se tudi ne strinjam. Zato bo moja bodoča hiša imela to fejst ločeno user posted image

Crvicek, najini otroci, ker jih mislim imeti ful, bodo gotovo imeli samo en priimek in to od fanta in komaj čakam, da ga imam tudi sama. Svojega ful ne maram in sem dragemu že rekla, tudi če me ne poroči, imam vso pravico zamenjat priimek. user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 824
5.8.2008 16:38:04   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Crvicek: to je lepo...men bi moji odgriznili ušesa, če bi se poročila brez njih...pa če ti povem po pravici...bi se najraje na podoben način kot ti :)
pol pa, da je mir v hiši, raje na koruzi živiva user posted image .

No taneporočene punce, a bo vaš otroček nosila oba priimka, al samo očitovga? user posted image

user posted image

Ojla, ella.!

Ko bo, bo najin otroček imel samo očitov oz. atijev priimek,. Sicer pa - midva sva se letos zaročila (tko s prstanom, ki mi ga je kupil moj dragi in me presenetil z vprašanjem, samo pokleknil ni, ker sva bila v gozdu) in se bova drugo leto poročila, tako da bom jaz njegov priimek dala pred mojega in ne bo panike. Malega otroka na nek način "obremenjevat" z dvema priimkoma pa nima smisla po moje.

Aja, da izkoristim gužvo - kje lahko srečam tvojega atija, ki zna prepoznati nosečnost???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se hecam, zadnje čase sem bolj malo v LJ.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?