|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
5.8.2008 10:15:11   
tane

user posted image   AVGUSTOVSKE BORKE user posted image   user posted image

xx.08 - sonček85user posted image (24.krog)
xx.08 - kalaxy

xx.08 - boob
xx.08 - *zabica*
xx.08 - BEBIII

xx.08 - db
xx.08 - summer76
xx.08 - heln
xx.08 - neela
xx.08 - romč
xx.08 - žabica00

xx.08 - miklaromuser posted image
xx.08 - anonimnauser posted image
xx.08 - sakuL
xx.08 - hmmm(1.krog)
xx.08 - tj81
xx.08 - majch(8.krog)
xx.08 - anonimna user posted image 1
xx.08 - anonimnauser posted image 2 (4krog)user posted image user posted image v nove boje
01.08 - metuljček27(1.krog)
01.08 - anonimna user posted image (1.krog)

01.08 - drašika - user posted image user posted image v nove boje

04.08 - tropical
05.08 - MTFP (2.krog)
07.08 - nmag
07.08 - živa25 (18.krog)
07.08 - Lopona (5.krog)

07.08 - Luna80(1.krog)
07.08 - giotti
08.08 - anya22 (8.krog) - user posted image user posted image v nove boje
08.08 - rebeka_ (1.krog)
08.08 - anonimna sneguljčica - user posted image user posted image v nove boje
09.08 - gwendolen (2.krog)
10.08 - hator (1.krog po IMN)
10.08 - ...Martina...
10.08 - krfjolca (1.krog) srečkauser posted image user posted image
10.08 - anonimnauser posted image
10.08 - lastovka

10.08 - neučakana
10.08 - lily32
11.08 - mojcak27
11.08 - pikicao.
12.08 - pearl_shell (6.krog)
13.08 - bambinca
13.08 - sakul
13.08 - kalaxy
13.08 - pokica_
14.08 - tane

15.08 - barbara.a. (3.krog)
15.08 - pikipu (8.krog)
17.08 - tinkatinka
20.08 - s@nta
20.08 - arual (11.krog)
21.08 - M1987(6.krog)
21.08 - ella.
22.08 - pikicaa25 (9.krog)
22.08 - tiki55 (12.krog)

22.08 - tejč76
22.08 - deja777
23.08 - micka007
24.08 - liam (4.krog)
25.08 - heln (3.krog)
25.08 - carpe diem

26.08 - ulsi25(1.krog)
26.08 - Štručka1(2.krog)
26.08 - sensi (11.krog)
27.08 - S* (2.krog)
28.08 - kepica
28.08 - BEBIII (3.krog klomifena)
28.08 - anci banci
30.08 - tinč407 (2.krog klomifena)
30.08 - urša30(24.krog)
30.08 - aqua (14 krog) 

user posted image
NAVIJAČICE

*junona
*tiki55
*_sanja_ 
user posted image
*jjasnauser posted image
**Kinnie*
*brkn83 
user posted image
*lunica24user posted image Luka
*spps user posted image
*_ancica_
*orhideje
*aqua77
*mišk2
*pikica5
user posted image
*miklarom user posted image     
*pokica_
*gantar
*TEDIGO
user posted image
*anonimna user posted image
*klaudia
*janaja
user posted image
*littleangel
*katka11
*artičoka
user posted image
* trinity22 user posted image

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

STAVNICA

sonček 85user posted image - 25%
jjasna -21%
gantar - 28%
oktavija-30 %

user posted image
user posted image   

dobrodošle vse nove borke.dajmo avgust barvat v roza!!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 776
5.8.2008 10:19:29   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane

giotti, glede BC mini nimam pojma, tako, da počakaj če bo katera kaj več vedela.
ja sanje in to, vidiš kako je psiha močna upam, da imaš tudi sposobnost videnja kot od elle oče in tako in tako ne boš potrebovala testa.

Ja, imam, saj skoz pravim, da sem nosečka. user posted image  Sam hočem pa tudi, da se mi to "uradno" potrdi, da dam potem to palčko s črticami v darilček za dragega user posted image  Tako da zdaj me naj nehajo hecat te palčke, ker imam samo do četrtka še čas...

Navijam za vse user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 777
5.8.2008 10:23:42   
aqua77
jutro,

še moje poročilo od G včeraj....

Bila pri njej in povedala, da mi je testek CB pokazal zelo nežen plusek, čez dva dni BC tudi popoldne dve nežni črtici in naslednje jutro dobila M, ki je trajala le en dan, dva dni pa rjav izcedek.

Mi je naredila vaginalni UZ in povedala, da imam rahlo odebeljeno sluznico, kar je nenavadno za po M. Da je možnost, da je pikica še notri. Povedala sem ji, da sem delala tudi včeraj zjutraj CB in da je spet nežen plusek in ji ga pokazala.

Njen nasvet je bil, naj s testi za nekaj dni počakam, saj ti testi, ki ji mi kupujemo niso tako zanesljivi in je namen farmacije, da služi na nas, saj jih, ko zagledamo blagi plusek, kupimo potem še nekaj. Da je možno, da tako zgodnje nosečnosti še noben testek ne zaznava in da včasih lahko mine tudi mesec dni po zamudi, preden domači testek pokaže +.
Bila sem pa popoldne in me ni dala na krvni test, ker je rekla, da je lahko še tako zgodaj, da mi zaradi blage M tudi ta ne bi še ničesar zagotovo pokazal, oziroma tudi če bi, ni rečeno da bi v naslednjih dneh pikica zagotovo ostala notri.

V primeru, da bi v nasledjih dneh spet začela krvaveti pa moram takoj v bolnico saj bi bil to SS.

Testek naj naredim spet čez par dni in čez deset dni se pravi v četrtek 14.08 moram ob 12:10 priti spet k njej, saj me bo takrat spet pogledala in dala tudi na krvne preiskave in mi lahko zagotovo povedala, če je pikica še notri.... In da ve, da bom kakšen dan prej sigurno že naredila testek in naj ga prinesem v vsakem primeru s seboj....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 778
5.8.2008 10:25:48   
ella.
Dobro jutro, punce,

Crvicek: sem pokukala v tvoj poročni album in je tvoj mož v laske res kar podoben J.Plestenjaku. Sta pa zelo lep par, hitro povej, kje sta se poročila??? Mauricius?? BoraBora?? heavenly!

Giotti: boš še en cvek fasala, če boš tko neučakana ;)

Ali danes še za kakšno punco prav posebej navijamo???

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 779
5.8.2008 10:26:15   
spps
še tu- aqua.držim pesti za tvoje pikicouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 780
5.8.2008 10:28:33   
ella.
AQUA: ZATE NAVIJAM DANES IN ŠE NASLEDNJIH 5 DNI ŠE POSEBEJ!

Kamilice, dobro knjigo, mir in veliko crkljanja ti želim.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 781
5.8.2008 10:29:17   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: spps

še tu- aqua.držim pesti za tvoje pikicouser posted image user posted image user posted image

še tukaj hvala.....

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 782
5.8.2008 10:39:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

še tukaj hvala.....
jaz bom navijala z dvojno močjouser posted image zelo ti privoščim,ker te že tako dolgo gledam na tem forumu,bi že bil čas,da se k sosedom preselišuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 783
5.8.2008 10:39:17   
ella.
Tane, kdaj pa ti prideš na sladoled k našemu fotru? user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 784
5.8.2008 10:41:25   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

AQUA: ZATE NAVIJAM DANES IN ŠE NASLEDNJIH 5 DNI ŠE POSEBEJ!

Kamilice, dobro knjigo, mir in veliko crkljanja ti želim.

zlata si, hvala pupa..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 785
5.8.2008 10:47:57   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

še tukaj hvala.....
jaz bom navijala z dvojno močjouser posted image zelo ti privoščim,ker te že tako dolgo gledam na tem forumu,bi že bil čas,da se k sosedom preselišuser posted image user posted image user posted image

hvala, jap sem tukaj že oldtajmerka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 786
5.8.2008 10:57:04   
sensi
aqa77user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  močno si želim ,da bi ratalo in da bi se pikica dobro zasidrala za naslednjih user posted image .Ti pa kolikor se le da se sprosti in poskušaj zaposlit misli s čim drugim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poročaj ko bo kaj novega

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 787
5.8.2008 10:59:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Tane, kdaj pa ti prideš na sladoled k našemu fotru? user posted image

jaz bi tudi sladoled, pa za viski tud dam, ni blema..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 788
5.8.2008 11:10:37   
pokica_
Hvala punce, da navijate!user posted image

Tudi za vas držim pesti, da bo vse tako kot si same najbolj želite!user posted image user posted image user posted image
Še posebej tebi aqua77, ko daješ vse to skos,....naj se pikica obdrži in začne rasti,...upam da se bo še vse poštimalo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa mam jutri pregled pri G,...tisti dolgo pričakovan, da ji povem za svoje težave in da vidimo, če je vse v redu,...če lahko naprej varno delamo na user posted image . Ker tale zadnja menstra je bila full čudna, zamujala 11 dni, bolj strdki krvi kot tekoča kri, pozitiven, pol negativen CB, pol še težave s križem, ledvicami, mehur,....pojavljajo se skos neka vnetja.
Ta teden me še čakajo preiskave krvi, urina, uz trebuha, itd., da vidimo kaj se to dogaja čudnega z menojuser posted image .

Gremo punce,....avgustu mesecu naproti!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 789
5.8.2008 11:17:31   
aqua77
[/quote]
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Hvala punce, da navijate!user posted image

Tudi za vas držim pesti, da bo vse tako kot si same najbolj želite!user posted image user posted image user posted image
Še posebej tebi aqua77, ko daješ vse to skos,....naj se pikica obdrži in začne rasti,...upam da se bo še vse poštimalo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa mam jutri pregled pri G,...tisti dolgo pričakovan, da ji povem za svoje težave in da vidimo, če je vse v redu,...če lahko naprej varno delamo na user posted image . Ker tale zadnja menstra je bila full čudna, zamujala 11 dni, bolj strdki krvi kot tekoča kri, pozitiven, pol negativen CB, pol še težave s križem, ledvicami, mehur,....pojavljajo se skos neka vnetja.
Ta teden me še čakajo preiskave krvi, urina, uz trebuha, itd., da vidimo kaj se to dogaja čudnega z menojuser posted image .

Gremo punce,....avgustu mesecu naproti!!!!user posted image user posted image user posted image
[/quote]

pokica,

tudi jaz zate stiskam pesti in upam, da bo na preiskavah in pri G vse ok!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa poročaj ,ko bo kaj novega......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 5.8.2008 11:21:42 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 790
5.8.2008 11:29:45   
crvicek
Doder dan punce,

škoda da danes nimam veliko časa da z vami klepetam, saj mi je bilo včeraj prav lušno, pa še hitro je minil dan.

Aqua, močno držim pesti, da bi ta tvoja pikica bila taka borka kot me in se obdržala!user posted image

Giotti, ti si pa že prav 100% da si user posted image ? Joj, jaz pa soloh nočem opazovat svojega telesa, čeprav me prsa že kar bolijo, ma kaj ko me vedno pred user posted image . Želim ti da se ti v četrtek nariše en debel +!user posted image

Tane, midve pa jo ne pričakujemo šele drugi teden, tako, da upam da nas prej ne preseneti user posted image in da nam ta nestrpen teden čimprej mine.user posted image

Ella, ja tudi jaz pravim, da je moj podoben Plestenjaku samo po laseh.user posted image Še dobro, ker tista samovšečnost od Plestenjaka pa mi ni ravno ...user posted image Poročila pa sva se na Mavriciusu, ja. A nisem napisala v album, moram pogledat.user posted image
Kdaj pa je tvoj dan D?

In še vse ostale ki vas je presenetila user posted image , ne obupajte saj bo naslednji mesec vaš. Za ostale, ki pa smo še v avgustu pa navijam na vso moč, da ta mesec res podremo  vse rekorde user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image al se bo povečala prodaja testov ta mesec...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 791
5.8.2008 11:40:10   
Rebeka_
Dan punce!

Tudi k meni je včeraj nekaj dni prezgodaj prišla user posted image , danes pa me tako bolijo jajčniki, da komaj diham. user posted image
Za avgust se selim med navijačice, se pa že pofočkam med nečakajoče na user posted image na prvi šolski dan, 01.09., torej krog št. 2 zame in za mojega dragega.

Opazila sem, da smo vse tri nečakajoče na 08.08. to nadlogo dobile prej... Punce, avgust ni bil naš mesec za plusek, držim pesti, da bo to september! user posted image

Pozdravček,

Rebeka

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 792
5.8.2008 11:51:02   
pikicao.
u u u jaz se prijavim na skupinsko lulanje palčke 11.08. tko da tane mene zraven napiš :) upam da bo + :) (tko kt vse ;)

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 793
5.8.2008 11:58:06   
bambinca
Oj,bejbice!Pozdrav z Dalmacije!Joj, kakšna uživancija.Vsak dan vas pridem kaj počekirat...Punce ne se dat.Še vedno mislim, da je najbolj sigurn test "poslušaj svoje telo"user posted image Če čutiš, da se nekaj dogaja, potem se RES nekaj dogajauser posted image Držim pestiuser posted image Komaj že čakam na naše SL 14.8.user posted image user posted image user posted image user posted image Me pa mal skrbi, ker mam občutek, da sem neko vnetje kasirala...ampak se ne pustim motit-kot je že ena rekla,dokler ne prideuser posted image , ni panike in je upanje!!!Sonček kako si? Kdaj pride Luna?Kaj novega o Orhideji?Kaka nova user posted image ?Sorči k sem firbčna, ampak tuki se kr k enim priklopim na net in hočm bit po čim manj časa gor in potem ne uspem vsega prebratuser posted image Upam, da se ne dogajajo------!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 794
5.8.2008 12:57:45   
Gwendolen
Hojla, pupike!!!

Tako hitro pišete, da komaj utegnem vse prebrat. Se pa dogaja, dogaja.
Aquica, držim pesti, da je to to, da imaš bebico v svojem bušiju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa, kot ponavadi, nestrpna, in sem danes naredila zjutraj test. BC mini. Sploh ne vem, a je ta test za kaj ali ne, kupila sem jih, ker so bili poceni, v primerjavi s CB. Ne po 3 min ampak bolj po 5 min sem videla fantomsko drugo črtico. Enako debela kot testna, samo tako bledo roza, da je bilo komaj kaj videti in je čisto možno, da sem si jo samo domišljala iz strašne želje po user posted image user posted image user posted image . Kar kregajte me, punce, da sem prezgodaj, ko pa niti še prvi dan izostanka ni - še 5 celih dni. Me pa zvija in črviči, tako da ne vem, kaj naj si mislim. Pa zvečer, ko se uležem na hrbet, ko z dragim gledava kak film na računalniku, me v trebuhu (tam, kjer je maternica) tišči in na dolgi rok postane tako neprijetno tiščanje, da se moram obrniti na bok. Vse sorte znakov vidim. Pa prejšnjič so me pred user posted image ful bolele bradavičke, tokrat me pa nič. Drugače imam precej neobutljive prsi. Ogromne in zelo mehke. Genska zasnova.user posted image user posted image user posted image

Kot včeraj pa, močno stiskam pesti in pošiljam vsem nam polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Lp,
Gwdln

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 795
5.8.2008 13:09:53   
bambinca
Gwen, odlično!Si na pravi poti do user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
5.8.2008 13:36:46   
Gwendolen
Ha ha, hvala bambinca.user posted image
Sem šla test delat takoj, ko sem odprla oči zjutraj, brez očal, luč sem si še prižgala. In napenjala oči. Sicer na blizu bolje vidim brez očaluser posted image user posted image , pa vseeno, sem smešna, ko ne znam počakat in potrpet.
A katera ve, kaj je s temi BC mini - a so zanesljivi, a je že kateri pokazal močno črtico, ker vse govorijo o bledo roza (npr. zgoraj giotti).

Aja, giotti, včeraj si spraševala glede časa med 5 in 10 min. Jaz si to razlagam takole: običajno in normalno je (pri večini primerov), da se rezultat pokaže po 3-5 min, medtem ko se lahko pokaže tudi do 10 min po testu. Kar se pokaže po 10 min po testu, ni veljavno. Moja logika pač.

Pa pa, imejte se.

Lp,
Gwdln

We're walking in the air

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 797
5.8.2008 13:42:22   
tane
joj Aqua77, zdaj sem pa v dvojni negotovosti in pričakovanju, zate pa še zame, res MOČNO držim pesti, da pikica raste in da bo vse ok in da je taka/tak borka/borec kot mama. Pa k G moraš iti 14.8 no, potem se pa lahko kar našemu skupinskemu lulanju pridružiš 14.8, kaj praviš, seveda pa vem, da boš še kakšen test prej uničila. jaz bi mogoče vseeno šla na krvni test, na dva dni ker če bo Hcg rastel pomeni da je vse kul.

ella, jaz bi šla kar že jutri k tvojemu očetu na sladoled, tale negotovost ubija, znaki pa taki kot pred M tako, da nič ne morem reči. in žal nič ne čutim, da sem nosečka, ker prejšnji mesec sem ‘čutila’/’vedela’ pa ni bilo nič tako, da očitno pri meni tega ni, bolj kot čutim je da si ZELO želim…

pikicao, skupinsko lulanje je 14.8 ali boš zdržala do takrat ali boš že prej organizirala SL?

gwendolen, držim pesti, da bo naslednji test pokazal le še bolj močen +

bambinca, joj, kaj bi bla na tvojem mestu…uživancija na morju, no saj veš možgančke na off in naslednji teden je naš…pa pol še naslednjih 9 mesecev.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 798
5.8.2008 13:52:05   
Gwendolen
Hvala, tane, iz srca!!!

We're walking in the air

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 799
5.8.2008 13:53:42   
pokica_
Gwendolen, to bo to! Počakaj do izostanka in še 1x ponovi test, boš vidla debbbbele user posted image user posted image !!!user posted image

Mam feeling, da bo avgust poln rozikuser posted image . Jaz sem pojedla kosilček, zdaj mi pa oči kar skup lima....še 5min zdržim na rač. pol pa grem na pop.počitekuser posted image , že 3 dni je tako, da me zmanjka......kak smo hecne,kaj? Samo neke znake iščemo za user posted image user posted image ! Aja, pa še to...pred 2-3dnevi sem imela na papirju roza izcedek po user posted image , ampak šele naslednje jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?