|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
9.8.2008 20:01:46   
Gwendolen
Ja, res. Moj je sicer bolj neplavalec, pa se drživa bolj same vasi Lipa in bazenov tam, ker njemu tobogani niso ravno, hm, no, saj veš. Jaz pa sicer uživam tudi na toboganih, ampak se prilagodim.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
9.8.2008 20:03:12   
sonček85
grem počas ,saj moram še perilo obesti,pa obrit in potem gledat na kanal a mravljinec z. če se jutri ne javim vel ,vas vse lepo pozdravljam in da bom mislila na vas,ter da bo veliko srečk user posted image
,ko pridem nazaj- z mano vključnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
9.8.2008 20:04:02   
sonček85
važno je uživanje in sprostitev ,ter da si z ljubljeno osebo ,saj mi je ta trenutek poleg moje mami najbolj pomemben.,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
9.8.2008 20:04:16   
Gwendolen
Šibaj, da boš poštimala. Lepo se imejta in držim pesti.

We're walking in the air

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
9.8.2008 20:11:48   
sonček85
hvala enako in naj bo najin in mesec od vseh bork ,ki je ne čakamo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image papa in lepo se imejte ,če bo pa katera imela čas me naj kaj obvesti,kako in katera je nosečka(saj imate nekatere mojo mobi št.)

pogrešam pa dini in junono,saj se že nekaj časa nista javili.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 9.8.2008 20:12:44 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
9.8.2008 21:16:48   
sonček85
ella. ,junona,tiki55,pikica,dini,misk2,živa25,giotti,tane,pokica_...martina...,BEBIII,črviček in še katera ,ki se dolgo ni javila-kje steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

MAŠKA IN ANYA22,KI STA NOSEČKI STA PA POZABILI NA NASuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
9.8.2008 21:38:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

MAŠKA IN ANYA22,KI STA NOSEČKI STA PA POZABILI NA NASuser posted image user posted image user posted image

Pa saj Anya22 ni nosečka? A se ni pofočkala med septemberke, da jo takrat ne pričakuje?

Jaz nisem pozabila na vas in vas pridem vsak dan prebrat in pogledat katere so nove nosečke. Se je pa težko vključit v debato, ker se vas veliko punc menja, pa veliko čvekate. Ampak vsake tolko pa pridem vse gor pozdravit in navijat! user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
10.8.2008 8:03:46   
sonček85
prav imaš ni nosečka ,samo je pa vseno pozabila na nas.user posted image
anya22:oprosti ,a bi bilo res super ,da bi že bila.Vso srečo.

Sedaj se počasi poslavljam za teden dni in vedite ,da bom mislila na vas ,ter na naše vse nove srečke nosečke ,ki bodo v tem tednu prišle.Upasm da jih bo čim več.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dijooooooooooooooooooooooooooooo

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 10.8.2008 8:09:56 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
10.8.2008 8:42:14   
aqua77
Jutroooo!!!!!

aqui je že tu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
10.8.2008 8:48:33   
aqua77
Še vse spančkate? user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  
ja jaz pa na šihtu, tako da tukaj težim..... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
10.8.2008 8:53:28   
bambinca
jest sm pokonc že od 7ih...me tolk boli trebuh, d se sploh zravnat ne morm!Jao jao, da to ni znak tiste pras...user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
10.8.2008 8:54:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Še vse spančkate? user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  
ja jaz pa na šihtu, tako da tukaj težim..... user posted image user posted image user posted image
a tud ob nedeljah delaš?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
10.8.2008 9:31:57   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ja tudi nedelje pa prazniki so moji......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej veš turizem, kaj čmo.....user posted image user posted image user posted image  ko vsi na dopustih uživajo eni " garamo " .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
10.8.2008 10:33:47   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ja tudi nedelje pa prazniki so moji......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej veš turizem, kaj čmo.....user posted image user posted image user posted image  ko vsi na dopustih uživajo eni " garamo " .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jp,tud taki morjo bit,da delajo,ko drugi uživamouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
10.8.2008 10:39:40   
pikicao.
jutro,

jz sm prsla mal k seb, sicer sm se kr mal zalostna, ampak tko je.
No tko d zdej navijam za avgustovke pa d bo se kteri poratal bit srecka nosecka.
Prav tako bom navijala za nosecke ki bodo septembra napisale da imajo + , ker takrat mene ne bo zraven (moj je lih sluzbeno odsoten cez moje avgustovske plodne dni :(  tko d navijam...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
10.8.2008 12:21:11   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

jutro,

jz sm prsla mal k seb, sicer sm se kr mal zalostna, ampak tko je.
No tko d zdej navijam za avgustovke pa d bo se kteri poratal bit srecka nosecka.
Prav tako bom navijala za nosecke ki bodo septembra napisale da imajo + , ker takrat mene ne bo zraven (moj je lih sluzbeno odsoten cez moje avgustovske plodne dni :(  tko d navijam...

pikica,

nič kot pridni bit, ko se dragi vrne, pa potem mogoče bo kaj........ navijam.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje sta pa elle, pa urši, jih že pogrešam....user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
10.8.2008 12:22:51   
aqua77
Gwen,

a je kaj novga?? Kakšna je situacija pri tebi??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
10.8.2008 16:37:04   
spps
ojla!kako ste kaj?uživate v nedelji?naj bo v teh dneh čimveč pluskovuser posted image user posted image user posted image user posted image

sporočam,pa vam,da je sonček85 dobila user posted image  in vas vse lepo pozdravljauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
10.8.2008 18:06:49   
Anonimen
Sonček zgleda da sem malo pomešala tele teme na katerih si pišem... Se opravičujem... Nisem nosečka user posted image   Me je M obiskala v vseh svoji mogočnosti z bolečinami vred...

Zdejs e že počasi poslavlja, tako da prov kmalu začnemo spet user posted image user posted image user posted image

Če nam ta mesec rata bom imela rok na približno moj rojstni dan user posted image
user posted image user posted image user posted image

Navijajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
10.8.2008 18:24:47   
aqua77
ojla živa,

jaz te pa na borbi pogrešam in iščem, ti pa tukaj klepetaš in se mi skrivaš..... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
10.8.2008 18:25:37   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Sonček zgleda da sem malo pomešala tele teme na katerih si pišem... Se opravičujem... Nisem nosečka user posted image   Me je M obiskala v vseh svoji mogočnosti z bolečinami vred...

Zdejs e že počasi poslavlja, tako da prov kmalu začnemo spet user posted image user posted image user posted image

Če nam ta mesec rata bom imela rok na približno moj rojstni dan user posted image

Navijajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itaq da navijam...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
10.8.2008 20:55:54   
Gwendolen

Gwen,

a je kaj novga?? Kakšna je situacija pri tebi??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla, aquica, lepo da si se spomnila name.

Jaz sem zjutraj s5 delala test, pa je bil malo čuden, je imel po sredini vodoravno črto, sicer komaj vidno, in se je na spodnji polovici testa črtica bolj videla. No, obe. Testna se je pokazala po kakih dveh minutkah, okrog šeste, sedme minute pa je postala malo bolj izrazita, ampak še vedno ne pretirano, samo malo bolj, pa še to je bilo bolj tako tako, ker je bil pomoje test malo defekten.

Potem pa sem cel dan delala - pometala, pucala, ker smo delali pri hiši, zdaj sem pa tako crknjena, da komaj gledam in ko sem šla na wc je bilo malo sluzi na papirju z dvema, tremi krvavimi črtami. Tako da ne vem. Pojma nimam. Počutim se za v smeti ob vseh teh znakih in še vedno povišani temperaturi, bolečinah v trebuhu, ki v ničemer ne spominjajo na menstrualne krče. Zdaj pa še to, sicer res minimalno, ampak prisotno.

Kakor koli, čudno vse skupaj. Saj se javim še kaj in povem, kaj bo.

Lp vsem,
Gwdln

We're walking in the air

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
10.8.2008 21:24:36   
Anya22

prav imaš ni nosečka ,samo je pa vseno pozabila na nas.user posted image
anya22:oprosti ,a bi bilo res super ,da bi že bila.Vso srečo.

Sedaj se počasi poslavljam za teden dni in vedite ,da bom mislila na vas ,ter na naše vse nove srečke nosečke ,ki bodo v tem tednu prišle.Upasm da jih bo čim več.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dijooooooooooooooooooooooooooooo

Sonček85, ne, nisem pozabila na vas, ampak kar pridno user posted image in pa še imamo doma enega nadobudneža starega 14 mesecev, ki mi dela sive lase, tako, da mi enostavno zmanjka čas priti gor , ker upam, da je septembra ne bom več učakala, ker jo imam že dovolj!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
10.8.2008 21:27:16   
Anya22
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Ja, ziher bi bila že nosečka in bi se veselila bušija, ampak mogoče bo pa september moj mesec!!!user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
10.8.2008 21:30:42   
Nea_teja_
Evo tudi jaz sem se javila po dolgem času sem že kr malo obupla ampak kot kaže se je danes dop.pokazal + sicer bolj slabo obarvan ampak je bil.No upam da je sicer bom probala še enkrat čez kak dan bom sporočila.

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?