Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 19:22:35
|
|
|
|
Pikec
|
Deeeej nooooooo Bot spodobna. Mi smo resen mamičast forum.... Ampak vedno je bila najprej biba...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 19:34:55
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Deeeej nooooooo Bot spodobna. Mi smo resen mamičast forum.... Ampak vedno je bila najprej biba... , ki je potem butala v žemljo in če je bilo vreme naklonjeno, je potem bila še ena biba ali žemlja....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 19:51:40
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 19:56:07
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa šarki... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eh, samo tanči je
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 19:58:09
|
|
|
|
Udb
|
Dan!! Jst sm pa nazaj z dopusta!! Kulk hitr mine! Povejte kaj je novga? A se je kej dogajalo? Sem vidla da so spet neki izpisi pa ne vem kaj še vse...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 19:59:51
|
|
|
|
zvesta
|
uuuu, udb... kako ste se imeli? jah, jaz se nisme več izpisala... sem se samo 1x, pa še pol sem se z istim nikom nazaj prijavla
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:02:11
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta uuuu, udb... kako ste se imeli? jah, jaz se nisme več izpisala... sem se samo 1x, pa še pol sem se z istim nikom nazaj prijavla Luštno je blo. Bi še pasalo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:11:08
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jah, jaz se nisme več izpisala... sem se samo 1x, pa še pol sem se z istim nikom nazaj prijavla Ta je pa dobra IZVIRNO SPOROČILO: Udb Dan!! Jst sm pa nazaj z dopusta!! Kulk hitr mine! Povejte kaj je novga? A se je kej dogajalo? Sem vidla da so spet neki izpisi pa ne vem kaj še vse... Mi pa gremo še na en dopust, jupiiiii, še 13x grem spat. Kaj je novega? Nič vse po starem .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:22:18
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin Ta je pa dobra a ne da je?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:24:08
|
|
|
|
Rubin.
|
A ti malček že sanje sladke sanje?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:25:02
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:26:38
|
|
|
|
Pikec
|
matr... zgledam k j*e*b*e*n*i avtomehanik iz sredine sedemdesetih. Šmir po faci, šmir po nigah do kolen, šmir do podpajske, šmir med joški... še dobr da sem pucala v kratkih hlačah, če ne.... Ampak bajk se pa šajna, da uke bolijo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:27:46
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30 A tako. Potem hodita z malo miss skupaj spat.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:27:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa gremo še na en dopust, jupiiiii, še 13x grem spat. PoCkA . Meni tudi se fali en teden dopusta. Ze cel dan jamram. Pa nic ne pomaga. Mam pa nov avatar. Z dopusta . Vsaj neki.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:27:55
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR matr... zgledam k j*e*b*e*n*i avtomehanik iz sredine sedemdesetih. Šmir po faci, šmir po nigah do kolen, šmir do podpajske, šmir med joški... še dobr da sem pucala v kratkih hlačah, če ne.... Ampak bajk se pa šajna, da uke bolijo toooo.... pa smo te cel cajt pošiljale na pecikl, da boš boljše volje... samo, jaz sem mislila, da ti zaj bibo iščeš, ko te ni blo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:28:28
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30 A tako. Potem hodita z malo miss skupaj spat. aha, a nisi vedla, da sta zmenjena?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:28:54
|
|
|
|
Pikec
|
Sej bicikel se tud da med noge pa goniiiiš....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVAmpak bajk se pa šajna, da uke bolijo Bi se enga, ko si ravno v formi?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:29:55
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mi pa gremo še na en dopust, jupiiiii, še 13x grem spat. PoCkA . Meni tudi se fali en teden dopusta. Ze cel dan jamram. Pa nic ne pomaga. Mam pa nov avatar. Z dopusta . Vsaj neki. Jap. Julija smo bili na morju, avgusta pa še malo Čatežke, komaj čakam. Mič, nič bat bom mislila na tebe, ko mi bo lepo . Super, a je na njem Mičica ali ti? Za malenkost je predaleč, da bi lahko bolje videla
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30 A tako. Potem hodita z malo miss skupaj spat. aha, a nisi vedla, da sta zmenjena? Punce punce. Ne vem, kam to pelje.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:31:17
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30 A tako. Potem hodita z malo miss skupaj spat. aha, a nisi vedla, da sta zmenjena? Ne, a ti si? Pa nič povedala? Sicer pa, kaj se nič ne bojiš za Izaka, moja je le 2 leti starejša, ga še kakšnih neumnosti nauči.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:31:26
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Sej bicikel se tud da med noge pa goniiiiš.... sam more met umetno bibo pol na štangi... ali pa vsaj metuljčka....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:32:10
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30 A tako. Potem hodita z malo miss skupaj spat. aha, a nisi vedla, da sta zmenjena? Punce punce. Ne vem, kam to pelje. ju je že odpeljalo... med rjuhe... saj mata zaščito.... moj ma plenico na bibi....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:32:13
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30 A tako. Potem hodita z malo miss skupaj spat. aha, a nisi vedla, da sta zmenjena? Punce punce. Ne vem, kam to pelje. Ja pa boš še videla. Začne se s šminkanjem....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:32:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo bom zasmetila... . Pikc, a se ti se spomnis unga vratarja z Dunajske, ki je pipo kadil?
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?