|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:32:39
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30 A tako. Potem hodita z malo miss skupaj spat. aha, a nisi vedla, da sta zmenjena? Ne, a ti si? Pa nič povedala? Sicer pa, kaj se nič ne bojiš za Izaka, moja je le 2 leti starejša, ga še kakšnih neumnosti nauči. nič se ne bojim... več znaš, več veljaš...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:32:58
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVAmpak bajk se pa šajna, da uke bolijo Bi se enga, ko si ravno v formi? Prpel. Sam rabim Trim razmaščevalec, ker sem svojga porabla. Ej za en bajk spucat porabim lih eno flašo trima. Zdej štekam dedce zakaj jim je kuhna deveto čudo....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:33:12
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30 A tako. Potem hodita z malo miss skupaj spat. aha, a nisi vedla, da sta zmenjena? Punce punce. Ne vem, kam to pelje. ju je že odpeljalo... med rjuhe... saj mata zaščito.... moj ma plenico na bibi.... . A potem pa ni panike.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:33:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30 A tako. Potem hodita z malo miss skupaj spat. aha, a nisi vedla, da sta zmenjena? Punce punce. Ne vem, kam to pelje. ju je že odpeljalo... med rjuhe... saj mata zaščito.... moj ma plenico na bibi....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:33:36
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVAmpak bajk se pa šajna, da uke bolijo Bi se enga, ko si ravno v formi? Prpel. Sam rabim Trim razmaščevalec, ker sem svojga porabla. Ej za en bajk spucat porabim lih eno flašo trima. Zdej štekam dedce zakaj jim je kuhna deveto čudo.... jaz mam oranžnega na zalogi... pa še flašo in pol meglia...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVAmpak bajk se pa šajna, da uke bolijo Bi se enga, ko si ravno v formi? Prpel. Sam rabim Trim razmaščevalec, ker sem svojga porabla. Ej za en bajk spucat porabim lih eno flašo trima. Zdej štekam dedce zakaj jim je kuhna deveto čudo.... Uuuu, kaksn hiper bajk pa mas to?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:34:22
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30 A tako. Potem hodita z malo miss skupaj spat. aha, a nisi vedla, da sta zmenjena? Punce punce. Ne vem, kam to pelje. ju je že odpeljalo... med rjuhe... saj mata zaščito.... moj ma plenico na bibi.... . A potem pa ni panike. ne, ni..... čeprav... če mu ona pižamo sleče, si on zna plenico sam odšpilat...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVAmpak bajk se pa šajna, da uke bolijo Bi se enga, ko si ravno v formi? Prpel. Sam rabim Trim razmaščevalec, ker sem svojga porabla. Ej za en bajk spucat porabim lih eno flašo trima. Zdej štekam dedce zakaj jim je kuhna deveto čudo.... jaz mam oranžnega na zalogi... pa še flašo in pol meglia... Samo veste kaj. Tega cuda nikjer ne najdem.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:35:04
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVAmpak bajk se pa šajna, da uke bolijo Bi se enga, ko si ravno v formi? Prpel. Sam rabim Trim razmaščevalec, ker sem svojga porabla. Ej za en bajk spucat porabim lih eno flašo trima. Zdej štekam dedce zakaj jim je kuhna deveto čudo.... Pismo, kaj pa ti delaš z bajkom? Jaz sem pa mislila da se voziš
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ja pa boš še videla. Začne se s šminkanjem.... Zdaj je bilo malo abstinence. Je pozabila torbico s sminkami doma. JA, tudi torbico ma
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:35:40
|
|
|
|
Pikec
|
Pikc, a se ti se spomnis unga vratarja z Dunajske, ki je pipo kadil? Ja. A je Slovenijales zakuru?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVAmpak bajk se pa šajna, da uke bolijo Bi se enga, ko si ravno v formi? Prpel. Sam rabim Trim razmaščevalec, ker sem svojga porabla. Ej za en bajk spucat porabim lih eno flašo trima. Zdej štekam dedce zakaj jim je kuhna deveto čudo.... Pismo, kaj pa ti delaš z bajkom? Jaz sem pa mislila da se voziš Mogoce orje ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:36:17
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVAmpak bajk se pa šajna, da uke bolijo Bi se enga, ko si ravno v formi? Prpel. Sam rabim Trim razmaščevalec, ker sem svojga porabla. Ej za en bajk spucat porabim lih eno flašo trima. Zdej štekam dedce zakaj jim je kuhna deveto čudo.... jaz mam oranžnega na zalogi... pa še flašo in pol meglia... Samo veste kaj. Tega cuda nikjer ne najdem. jaz sem ga dobila v Mercatorju.....med čistili za kuhno in kopalnico...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:36:18
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30 A tako. Potem hodita z malo miss skupaj spat. aha, a nisi vedla, da sta zmenjena? Punce punce. Ne vem, kam to pelje. ju je že odpeljalo... med rjuhe... saj mata zaščito.... moj ma plenico na bibi.... . A potem pa ni panike. ne, ni..... čeprav... če mu ona pižamo sleče, si on zna plenico sam odšpilat... . O mast. Tvoj pa ni kar tak. Ne vem, če se ne bi še moja kaj od njega naučila
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:37:08
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ti malček že sanje sladke sanje? ja, seveda... on pade ob 19.30 A tako. Potem hodita z malo miss skupaj spat. aha, a nisi vedla, da sta zmenjena? Punce punce. Ne vem, kam to pelje. ju je že odpeljalo... med rjuhe... saj mata zaščito.... moj ma plenico na bibi.... . A potem pa ni panike. ne, ni..... čeprav... če mu ona pižamo sleče, si on zna plenico sam odšpilat... . O mast. Tvoj pa ni kar tak. Ne vem, če se ne bi še moja kaj od njega naučila če daš mejl, ti pošljem dokaz...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:37:59
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVAmpak bajk se pa šajna, da uke bolijo Bi se enga, ko si ravno v formi? Prpel. Sam rabim Trim razmaščevalec, ker sem svojga porabla. Ej za en bajk spucat porabim lih eno flašo trima. Zdej štekam dedce zakaj jim je kuhna deveto čudo.... jaz mam oranžnega na zalogi... pa še flašo in pol meglia... Samo veste kaj. Tega cuda nikjer ne najdem. Odvisno kje iščeš.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pikc, a se ti se spomnis unga vratarja z Dunajske, ki je pipo kadil? Ja. A je Slovenijales zakuru? Ne se . Je pa mene skoraj danes. Se srecamo na kavi, se pozdravimo, s sodelavko spijemo kofe in ko se koncno napol smestim za PC, zvoni fiksen telefon (ki itak nikoli ne zvoni). In me klice ta vratar, kako sem danes lusno oblecena. Se dobro da je bil prvi dan sluzbe....itak tako adijo, da sem se samo smejala. Evo, takle mamo, po dopustu.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:39:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVAmpak bajk se pa šajna, da uke bolijo Bi se enga, ko si ravno v formi? Prpel. Sam rabim Trim razmaščevalec, ker sem svojga porabla. Ej za en bajk spucat porabim lih eno flašo trima. Zdej štekam dedce zakaj jim je kuhna deveto čudo.... jaz mam oranžnega na zalogi... pa še flašo in pol meglia... Samo veste kaj. Tega cuda nikjer ne najdem. Odvisno kje iščeš. V ene par trgovinah pa ga nisem nasla. Pa tukaj sem ze sprasevala. Pa nic. Zgleda, da meglio ni zame.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta če daš mejl, ti pošljem dokaz... Daj sem slikco za minuto. Pa prosi Pikc, da potem zbrise.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:42:04
|
|
|
|
zvesta
|
o, ne... bibe pa ne objavim javno... če kera če sliko, jmejl na ZS
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja. Cisto prav o bibi je rec.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:43:56
|
|
|
|
zvesta
|
aha... o tem, kako se odšpila plenica in se za prvi rojstni dan nafutra bibo s torto
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta aha... o tem, kako se odšpila plenica in se za prvi rojstni dan nafutra bibo s torto Kreativen možak.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:45:08
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta aha... o tem, kako se odšpila plenica in se za prvi rojstni dan nafutra bibo s torto Kreativen možak. ja, definitivno.. malo ekstremista, ker je bilo to pred vsemi povabljenimi
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.8.2008 20:47:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta aha... o tem, kako se odšpila plenica in se za prvi rojstni dan nafutra bibo s torto Kreativen možak. ja, definitivno.. malo ekstremista, ker je bilo to pred vsemi povabljenimi Mogoce je pa to "in" letos ? Nasa pupa tudi kar ritko kaze. Kr neki, iz ljubega miru. Caki, bom dala sliko v album za par minut.
|
|
|
|
Najpogostejše podarjena darilaPorodne zgodbeKaj najpogosteje podarjate svojim bližnjim in najbližnjim?Predmete za osebno nego in kozmetiko. (
24%)

Reči za dom in gospodinjske zadeve. (
13%)

Romantična darila. (
1%)

Nenavadna in izvirna darila. (
12%)

Bone za razne dogodke, doživetja. (
41%)

Drugo. (KAJ?) (
9%)
Število vseh glasov: 85Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!