ribicau
|
Jasna81 jest se glede izvidov nič ne spoznam, ampak vseeno želim Alenu vse dobro Ja sistematski je pri enem letu in pol, in je baje za vse enako. Pokliči in vprašaj! Kako pa spi Alen čez dan? A gre 2x al kako, a ste hotl, da čisto nič ne bi spal? Jest sem umetno bolj blond, pa zato mal bl butast sprašujem! Margit zelo pohvalno za laufanje....jest sem šla tud včerej, ampak sem po 20 min obupala, ker sem šla po eni poti, kjer je blo ves čas po klancu navzdol, za nazaj je blo pa seveda treba gor . V izogib temu, sem potem kmalu obrnila, ker vem, da me klanc vedno ful zdela. V trenutku mi je pulz na 180 prlezu,ko sem šla v klanc....Naslednjič grem po drugi poti! Visnjaaa lepo da si se oglasila. Eva drugače tud ful veliko spije. No kakšen dan je izjema, drugače pa skoz nekaj. Zjutraj in zvečer cca 2,5 dcl mleka, čez dan pa ene 2-3 nuby flaške - take s slamico, držijo cca 3 dcl (res ne polivajo, razen če mulc slamico zanalašč prepogne in jo nasloni ob eno podlago ...pr nas zna vse traparije), plus še vso tekočino, katero spije iz kozarčka. Btw sem mislila, da naša ne bo nikoli osvojila pitja iz kozarčka, zdej pa cca 3-4 tedne zadevo že obvlada, tud kapljice ne spusti mimo, če sama drži. Seveda se tud naredi, da sama kr na vsem lepem kozarček zanalašč okrog obrne - pa fora pri tem je, da se nasmehne, te gleda v oči in hkrati kozarček obrne okrog - smrkla!
< Sporočilo je popravil ribicau -- 8.8.2008 8:01:49 >
|