ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer A veste, da bojo novembra v Celovcu odprli Ikeo. Jest sem ful vesela, sam placa nimamo, da bi še kej kam dali. Dobro jutro! Super! Mi bomo sigurno njihovi gosti....pozimi namreč začnemo z adaptacijo zgornjega dela hiše, se pravi, naredil bomo dve sobi, da se potem spomladi Eva lahko preseli v svojo sobo! Drugače smo pa OK. Včeraj smo dobili na večerjo enega prijatelja, ki drugače z družino živi v Nevadi/ZDA (njegova žena je bla moja poročna priča) in se je vse skupej zavlekl do pol dveh zjutrej. Dons mam oči take, k bi že cel teden samo žurala, pa ga pila...pa, oh brez veze, u glavnem sem čist out. Ampak, je blo pa fletn. Me veseli, da vam lahko z recepti kuhanje kej olajšam. Če rabite kakšen recept, pa kr povejte, se vedno kej na lagerju najde. Včeraj za večerjo smo imel; za predjed na tanke lističe narezan parmezan z olivnim oljem in domačim kruhom, potem za glavno jed orado in brancina na žaru, pa pečen krompirček v pečici, pa paradižnikovo solato s feta sirom in baziliko, za sladico pa tiramisu. Seveda poleg hrane pa še vinček iz Toscane......mmmm vse je blo prou njami! Napaka je bla edino ta, da smo jedl ob 21ih! Jest mam od dons naprej dieto! Nč, zdej pa grem, morm en zapisnik napisat, pa že 2 dni odlašam! Cao
< Sporočilo je popravil ribicau -- 13.8.2008 7:26:52 >
|