Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
Je pa učeri ponoči Alen imel vročino. Od 1h pa do 4h sem bedela. Zjutraj pa kot prerojen. Verjetno zobki, ker je pa tooooolk zatečen v ustih, da skoz nekoga grize.
še nič ne brca, štejem pa 17. teden. Kmal bom na polovici in sploh ne morem verjet...
OMG, ne morem verjet.... Sem mislila, da si tam nekje, 11-12-13. teden. Pa sej si ja imela nuhalno pred kratkim... Jooj, kok se februar bliža.... Se zavedate, da bojo takrat naši malčki že 2 leti stari?
Gal je že res velik fantiček! Sam on je itak nekje začetek februarja, a ne? Punce, mormo mal seznam obnovit, pa podatke od 18 mes. vpisat. Bom poiskala enkrat ko bom doma, zdej šibam delat. Me čaka en kup stvari, ob 12h pa spet računovodstvo.
Morm počakat do 8h, da jo kuharca skuha tud za sestre, v avtomatu jo je pa zmanjkalo.
, če bi mal počakala, bi ti jo pa jest skuhala, pa ne bi blo treba do 8ih čakat.
. Jest mam tko noro v službi (šefi pa to - sej zgodba se ponavlja), tko da bi blo tud najboljš, da službo zamenjam al pa da za eno leto poniknem. Samo po eni strani se mi pa butasto zdi, da bom zaradi dveh ljudi čist svoje želje zmešala, to pa tud nikamor ne pelje.