ribicau
|
Dobro jutro! Jasna81 sva se glih zgrešile za eno kavico , če bi mal počakala, bi ti jo pa jest skuhala, pa ne bi blo treba do 8ih čakat. Kolumbo ja februar bo res hitr kle a ne? Ej dej nam povej, a bosta za spol vprašala? Kaj pa imena, a sta že kej zbrala? Matr sem firbčna a ne, ja ne morm pomagat, če sem pa baba a ne . Jest mam tko noro v službi (šefi pa to - sej zgodba se ponavlja), tko da bi blo tud najboljš, da službo zamenjam al pa da za eno leto poniknem. Samo po eni strani se mi pa butasto zdi, da bom zaradi dveh ljudi čist svoje želje zmešala, to pa tud nikamor ne pelje. Mi pa rabimo en voziček, pa en trip trap stol za k varuški . Tamala se je zadnjič peljala s quinny zapp-om in ji je blo ful všeč. Samo 14o eur ne dam za 2 meseca Joj jest pa komej čakam da gremo na morje....v petek bi mogla met en izpit in drug četrtek enega, pa sem oba skenslala, ker sem čist brez motivacije ! Sem jezna sama nase, prou res. Margit a ne pri opremljanju in rihtanju ni nikol konca. Ko pa že nekej narediš in je 2 meseca tko, pa že gledaš, kaj bi že lahko spremenil al pa dodal Joj, mene kr skrbi zdej na jesen/zimo, ko bomo začel otroške sobe delat! U bistvu bomo dnevno in kuhinjo od starega ata spremenili v dve sobi. Potem pa "Ikea vabi"! No sej u bistvu že prej, ker bo treba mal pogledat kaj kej majo! U jasna81 ti si zadnjič napisala, da si že čist "domača" v Ikeinem katalogu! A si kej pametnega najdla....jest kr nč ne najdem, al pa ne znam poiskat! Jah zdej pa morm delat! Ajde punce, cao
|