|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
13.8.2008 10:27:06   
kepica
Hojla punce
Eno vprašanjeuser posted image  Ciklus že kar dobro poznam, nekaj pa me še vseeno zanima, če katera veuser posted image
Ko dobiš izcedek, ki je značilen za O, to pomeni, da se bo jajčece šele sprostilo, ali se je žeuser posted image
Namreč zadnje tri dni z možem nisva imela priložnostiuser posted image  pa sem danes dopoldne dobila izcedek, ki napoveduje O,ga je toliko, da rabim vložekuser posted image  pa me zanima ali sva prepozna če greva v akcijo zvečer ali neuser posted image user posted image  Drugače sva bla pridna, ampak ne verjamem, da so semenčice preživele od štirih dni nazajuser posted image
Punce... kakšen strokoven nasvet prosim? user posted image  

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
13.8.2008 11:24:49   
ursa30
vidva kar veselo user posted image user posted image , zgubiti nimata kaj user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
13.8.2008 11:25:30   
LunaLuna
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Hojla punce
Eno vprašanjeuser posted image  Ciklus že kar dobro poznam, nekaj pa me še vseeno zanima, če katera veuser posted image
Ko dobiš izcedek, ki je značilen za O, to pomeni, da se bo jajčece šele sprostilo, ali se je žeuser posted image
Namreč zadnje tri dni z možem nisva imela priložnostiuser posted image  pa sem danes dopoldne dobila izcedek, ki napoveduje O,ga je toliko, da rabim vložekuser posted image  pa me zanima ali sva prepozna če greva v akcijo zvečer ali neuser posted image user posted image  Drugače sva bla pridna, ampak ne verjamem, da so semenčice preživele od štirih dni nazajuser posted image
Punce... kakšen strokoven nasvet prosim? user posted image  

Nič do večera čakat, kar takoj v akcijouser posted image . Če seveda imata priložnost.
Drugače pa mislim, da izcedek napove O, kar pomeni, da ni prepozno tudi zvečer. Nisem pa sigurna, bo še katera povedala. Mislim pa, da naj bi bil izcedek res pred O.
Aha, nekje sem tudi prebrala, da po O pride do "suhega" obdobja. Torej, vsaj en dan nimaš nobenega izcedka. Po tem lahko tudi veš, da je O mimo. Sam vse to moraš opazovati skupaj s temperaturo. Tako je bolj zanesljivo.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala z odgovorom.
Lep pozdrav.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
13.8.2008 11:40:54   
pikicao.
no moje pupike eno vprasanje mam za vas:
kdaj je najboljse user posted image  zjutraj al zvecer?

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
13.8.2008 12:01:46   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Pokica pa naredi še en test, a?
Tane, Aqua, to je pa že mnogo bolje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živjo pupe moje,

danes sem delala BC in ni pokazal druge črticeuser posted image , prave M pa še od nikoder, rjav izcedek mam že od prejšnje srede, tj. že 7 dni, po user posted image mi pa priteče taka rozasta kri, pa nevem kaj je to user posted image .

Danes bi morala prit prava Muser posted image
Sj sem že itak pri septemberkah, ker nimam upanja na user posted image .

Liam, ti imaš nekaj podobnega kot jaz, ane? Rjav izcedek in občasno rozan? M ti zamuja ali še ne?

Punce navijam za vas!!!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.8.2008 12:09:04   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Pokica pa naredi še en test, a?
Tane, Aqua, to je pa že mnogo bolje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živjo pupe moje,

danes sem delala BC in ni pokazal druge črticeuser posted image , prave M pa še od nikoder, rjav izcedek mam že od prejšnje srede, tj. že 7 dni, po user posted image mi pa priteče taka rozasta kri, pa nevem kaj je to user posted image .

Danes bi morala prit prava Muser posted image
Sj sem že itak pri septemberkah, ker nimam upanja na user posted image .

Liam, ti imaš nekaj podobnega kot jaz, ane? Rjav izcedek in občasno rozan? M ti zamuja ali še ne?

Punce navijam za vas!!!user posted image

oj?

ne vem če mi zamuja al ne... ker mam cikle dolge od 27-45 dni...
jst bom čakala do 23.8., če se že takrat ne bo vlila grem pa na krvni test

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
13.8.2008 12:23:54   
LunaLuna
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

Zjutraj IN zvečer! user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.8.2008 12:31:52   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

čimvečkrat, tem bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.8.2008 12:35:00   
pokica_
Liam držim pesti, da se ne prikaže tečka user posted image ! user posted image  
Meni je danes res da 28 dan cikla, nazadnje je M prišla na 38 dan, tako da bom še tudi počakala s kakim testom, moti me edino ta rjav izcedek in roza po user posted image user posted image

Srečno vsem!user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
13.8.2008 13:09:32   
bambinca
Pokica in Liam teli vajini izcetki so mi jako jako sumljivi!!! Tole pa že mal dolg traja...Liam, č si vidla črto pokonc, pol je sigurn bla. Sej piše na testu, d intenzivnost obarvanja ni važna!
Kepica mislm d res pride pol šele suho obdobje, ker ta sluz naj bi pomagala malim junačkom do tvojega jajčecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa menda je najbolje ko je nagostejša, tko da ni nič izgubljeno- v akcijo, pa ne enkrat, vsaj 2kratuser posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
13.8.2008 13:11:58   
bambinca
Aqua hvala za pestke in sej veš da jih tud jest zate držim v naslednjem boju...pa tisto stavo s pras...co prestavljam naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
13.8.2008 13:17:40   
bambinca
Kolk jest vedno nepraviln cajt zberem d nobene niuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
13.8.2008 13:29:49   
ulsi25
Jaz se pa cist zmedena in komaj cakam da grem zdj na dopust in odklopim internet ter se prepustim toku dogajanja. Kar bo pa bo.

Zdj že kakšne 4 dni, ko bi naj imela ovulacijo, opažam roza izcedek. Včasih bolj izrazit, včasih manj. Na trenutke se mi zdi da mi je malo slabo, vendar na bruhanje mi do zdaj še ni nikoli šlo. Nikoli in res nikoli nisem bila tako pozorna na svoje telo kot v tem mesecu, ko sva prvič user posted image  brez zaščite in glih sedaj se mi pojavljajo takšni čudni znaki. Do menstruacije imam še skoraj več kot 10 dni, vendar jaz že imam znake podobne kot user posted image .  Povejte ali je to sploh mogoče ali je to posledica vsakodnevnega obremenjevanja in prebiranja o tej temi.

Upam da mi bodo dnevi na dopustu hitreje minevali in tako ne bom sploh razmišljala.

Do takrat pa hočem čimveč roza obarvanih srečnih nosečk.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
13.8.2008 13:31:56   
liam

Pokica in Liam teli vajini izcetki so mi jako jako sumljivi!!! Tole pa že mal dolg traja...Liam, č si vidla črto pokonc, pol je sigurn bla. Sej piše na testu, d intenzivnost obarvanja ni važna!
Kepica mislm d res pride pol šele suho obdobje, ker ta sluz naj bi pomagala malim junačkom do tvojega jajčecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa menda je najbolje ko je nagostejša, tko da ni nič izgubljeno- v akcijo, pa ne enkrat, vsaj 2kratuser posted image user posted image user posted image

Sem bla ravno na wc-ju se že kaže nekaj rdečega, tako da zdaj mislim da vemo da ne bo nič (no iskreno: če bi kaj bilo bi bil to totalen šok). Pa naslednji mesec...user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
13.8.2008 13:44:12   
pokica_

Meni je moj celoten ciklus totalno čuden in čist pomešanuser posted image , tako da več zdaj sploh ne bom vedela kdaj naj pričakujem M in kdaj imam O. Kako sem jezna na to user posted image , naj bi bila tako kot treba, ali pa naj sploh ne hodi za naslednjih 9 mesuser posted image

Liam,...počakaj še kak dan, če se nebo dokončno vlila, tale roza izcedek sem imela tudi jaz včeraj, danes ga ni več nič. Pa poskusi pol še ponoviti kak testek. Jaz kvečjemu lahko še čakam 10 dni, do najdaljšega ciklusa, tj. do 38. dneuser posted image .

Punce, ne dajte se tem tečkam user posted image , treba je vztrajat in jo čimprej odgnat stran z user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
13.8.2008 13:57:40   
liam
Jst bom mojouser posted image tak nadrla ko bo prišla zdej enkrat, da naslednji ciklus zihr nau več prišla...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
13.8.2008 14:13:52   
ella.
Živjo vsem puncam,

sem vesela, k je Tiki55 opazila, kok se trudim mal v dobro voljo spravljat s svojimi neumnostmi klele...hvala, Tikica! user posted image

Kepica: meni se tudi zdi,d a imaš danes še cel dan čas, ker jajčece baje do 24 ur živi po sprostitvi. Tko da worki it, baby :)

Liam, Pokica: odmislita skrbi, se sprostita pa bo kar bo...navijam za najlepše.

Urša: ti si tudi nekam prešerna te dni, TOOOOO! Pomagi mi mal punce zabavat no.

Aquica: cmok! Mi se dopade tvoja celostna podoba user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
13.8.2008 15:28:15   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

sem vesela, k je Tiki55 opazila, kok se trudim mal v dobro voljo spravljat s svojimi neumnostmi klele...hvala, Tikica! user posted image

ellaaaaaaaa., da ti povem, sem gledala na TVS2 kako so se naši odrezal na olompijskih igrah in sem se morala zopet nasmejat, ker so ene parkrat ponovil, kako bo imel naš ubogi Peter šele čez 4 leta šanso...
pa sem potem šeuser posted image razložila ki se je tudi smejal in bil tudi vesel, da se spet smejemuser posted image
saj zato smo pa tle gor...take rabimo BRAVO!!!user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
13.8.2008 15:57:01   
ursa30
ella, kaj mi pa drugege preostane kakor da bom dobre volje user posted image
stran s pesimizmom, naprej z optimizmom user posted image user posted image user posted image
enkrat nam bo že uspelo zagledati user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
13.8.2008 16:22:47   
kepica
hej punce!
Je zmagal firbec in sem šla prov v lekarno po O teste in sem prejle enega naredila in ga je skoraj razneslo od barveuser posted image user posted image user posted image hehe, tko da sem danes plodna na polno in gremo zvečer v akcijouser posted image pol pa upam tudi na črtice na CBuser posted image Mam pa tko točno O, kot urca. Ker M ne pričakujem 28.8 -14 dni, je pa to že to. No, en dan razlike. Upam samo, da ne bo prišla 27., ker imam UZ. Sem faca, zaradi dopusta sem planirala UZ na zadnji dan pred M. Si pa upam, auser posted image Če mi tole znese, svaka čast. No, še rajš bi vidla, da M sploh ne bi blo. Upam, da je res ne bouser posted image Se bo pa skoraj 100% vidlo na UZ za en dan naprej ali bo Muser posted image ali kaj drugegauser posted image user posted image Uf, si ne upam preveč obetat, ker me že meče. Zadnje dni samo še trebuščke gledam. Jih je v naši firmi polno. Spet en virus razsajauser posted image Ampak tega bi se pa z veseljem nalezlauser posted image
Punce, držte se in akcijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
13.8.2008 16:26:34   
kepica
Aja, punce z izcedki. Jaz sem zadnja dva meseca obakrat pred M imela en teden rjavega izcedka. Obakrat mi je potem CB pokazal rahel plusek, ampak žal se je obakrat naslednji dan ulila user posted image Še danes ne vem, ali sem bila noseča ali ne. CB je potrdil, G je na podlagi beta Hcg rekel, da nosečnosti ni bilo. Tko da ne vem, ali test laže ali pa se je vse tako hitro sčistilo da ni bilo nobenega sledu niti v krvi večuser posted image
Je pa upanje do zadnjega. G pravijo, da dokler ni rdeče, je vse ok. Držim pesti za user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
13.8.2008 16:31:31   
pokica_
Hvala kepica za odgovor! user posted image
Držim pesti, da tako kot ti je pokazalo močne črtice za O, ti pokaže že naslednjič za user posted image user posted image user posted image !

LP

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
13.8.2008 16:34:21   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

hej punce!
Je zmagal firbec in sem šla prov v lekarno po O teste in sem prejle enega naredila in ga je skoraj razneslo od barveuser posted image user posted image user posted image hehe, tko da sem danes plodna na polno in gremo zvečer v akcijouser posted image pol pa upam tudi na črtice na CBuser posted image  

Spet en virus razsajauser posted image Ampak tega bi se pa z veseljem nalezlauser posted image
Punce, držte se in akcijauser posted image user posted image user posted image

no, to ta zadnje velja predvsem zate kepica, danes bo vroče...user posted image pa da dobiš ta virus in bo UZ pokazaluser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
13.8.2008 17:02:53   
aqua77
tane ma pa novo oblekico...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super tane.... user posted image user posted image user posted image user posted image mi je všeč..... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
13.8.2008 22:04:42   
bambinca
No tko.CB mamo, jutr zjutri pa d vidmo, kje smouser posted image Za vsak slučaj sem že mal poizvedla pr domačinkah, kje je kak soliden frizeraj in se že kr naročila, č bo slučajno treba kako tolažbo oz. tko mal za dušo kaj nardit...sej veste, kaj ženskam pomaga, ko smo žalostneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 13.8.2008 22:05:10 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?