Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:26:43
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Čerrr. Jaz bom pa zdaj jedla pečeno koruzo! Njami! Komaj čakam. Jaz bi tudi. Daj pošlji s hitro pošto. IZVIRNO SPOROČILO: Udb Dej povej, jutri mava obletnico poroke pa bi šla kam na izlet - jasno je napovedano slabo vreme. Kam čva se dat??? Ene terme imajo tak lušten programček za zaljubljene, pismo pa se ne morem spomnit katere.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:30:50
|
|
|
|
Šarki
|
mič a ti daješ turistične nasvete?? kaj poj sprašuješ kaj bi šla študirat??!! TURIZEM DOH...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:32:18
|
|
|
|
Šarki
|
Našedva full hvalita laško. naša mami je hepi, sam da ma mehurčke pa ne govorim o pivu da ne bo pomote
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:32:25
|
|
|
|
Anonimen
|
a ti daješ turistične nasvete Zdajle ja , sem glih kar Sarajevo za en vikend v jeseni gledala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:33:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pa ne govorim o pivu da ne bo pomo A pivo je tudi v kaksnem paketu?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:36:18
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Hahaha, žal nimamo enoprostorca. Lahko das na streho. Ce je gneca....te mal dvigne . Po moje bo bolj v drugo smer gužva, a si mislila kaj takšnega: LETEČI AVTO - leteči avto
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:38:27
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a ti daješ turistične nasvete Zdajle ja , sem glih kar za en vikend v jeseni gledala. O nepozabni spomini, cca. 18 let nazaj . Mič a ti boš tudi šla študirat?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:39:01
|
|
|
|
Anonimen
|
LETEČI AVTO - leteči avto Ja, samo ne s prozornim slaufom . Vzela bi barvnega, da se vidi :)).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
a ti boš tudi šla študirat Ne, Udb gre . Mogoce tudi enkrat, kaj pa vem, ampaj samo za veselje...Ceprav mi tudi zdaj ne bi skodilo, vsaj vec brat, da bi msc delale.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:44:37
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II pa ne govorim o pivu da ne bo pomo A pivo je tudi v kaksnem paketu? ja sixpak paket piva
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:44:45
|
|
|
|
Rubin.
|
O pismo sedaj pa je tam na "nesmetenju" postalo prav skeri, grem raje, da mi kak ne skoči iz ekrana. Kaj veš kaj bo ali to: ali to
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II pa ne govorim o pivu da ne bo pomo A pivo je tudi v kaksnem paketu? ja sixpak paket piva Aha,skrajsani teden .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:46:50
|
|
|
|
Rubin.
|
Mogoce tudi enkrat, kaj pa vem, ampaj samo za veselje...Ceprav mi tudi zdaj ne bi skodilo, vsaj vec brat, da bi msc delale. Jaz pa sicer nimam tako visokletečih načrtov - mogoče, kdaj kakšna Doba - ampak na tečaj italijanščine pa grem 100%, še preden si grem Rim ogledat .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
da mi kak ne skoči iz ekrana. Vse je mozno.. Vceraj, preden sem ugasnila racunalnik, se mi je prirolala ena v ruti, tam med zadnjimi albumi.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj veš kaj bo ali to: ali to Sama simbolika. Pojma nimam, saj ves, da sem za drugacne stose :)).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:48:17
|
|
|
|
Udb
|
Mmmmm, kuk je dobra!!!!!!!!!! NJAMSI!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:49:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mmmmm, kuk je dobra!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:51:01
|
|
|
|
Udb
|
m si šla še 1 iskat sej mi bo slabo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
si šla še 1 iskat Vaaaaaaaaaaaaaaaaaazicka . Kam gresta jutri?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:53:19
|
|
|
|
Udb
|
Ne vem. Pa tak plan sva mela - zjutri do Kr.Gore, pol pa do Tamarja. Lep dan, sendvički...pol pa gor prespat, pa v ned domov. Zdaj greva lahko pa sm prespat -
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:53:49
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb m si šla še 1 iskat sej mi bo slabo A da bi eno poslala to pa ne, raje ti je slabo! Ti POCKA ti (sorry mič, da te kopiram)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:54:49
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Udb m si šla še 1 iskat sej mi bo slabo Škrtica... A da bi eno poslala to pa ne, raje ti je slabo! Ti POCKA ti (sorry mič, da te kopiram)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem. Pa tak plan sva mela - zjutri do Kr.Gore, pol pa do Tamarja Ja, full dobro . Go for it. Al pa ne, zaradi ceste. Danes popoldne je bila obveznica na izvozu na Celovsko ze cisto zabasana. Po moje bo jutri se huje, pa naprej tudi. Kaj pa Soca, Tolmin?
< Sporočilo je popravil Mič II -- 22.8.2008 20:56:48 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 20:56:50
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne vem. Pa tak plan sva mela - zjutri do Kr.Gore, pol pa do Tamarja Ja, full dobro . Go for it. Halo?! Na gorenjskem je že od jutra napovedan dež.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?