Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ful mi je žal. Ko se nasl. dobimo, ti jih prinesem na cd-ju, prav?
Pa sploh ni vidla, kaj je bilo, mater ji! Tako zelo sem bila žalostna, jezna, besna... da sva se obrnili in šli nazaj domov.

Zdele doktorat delam iz naročanja copat. Sem danes ugotovila, da so Manci vsi copatki premajhni. Spet ji je ful nogca v zelo kratkem času zrastla. In zdaj revca bosa, v štumfkih leta po stanovanju ko kak revež. Je tolk smešna ko ji skoz govorim naj gre počas, ker drsi in ona pol to tako na drobn hodi ko res ena miška. No v glavnem zdaj ne vem ali naj ji naročim dvoje shooshoos-ke ali samo ene in grem za doma v lov po trgovinah. Sam saj si itak prec ob 15 eurov, pol je pa vseena figa, če dodam še 5 pa ima shooshoos-ke. Jojjjj kolk kompliciram
Prava baba!
Pa kaj, treba je.
. Mislim men se res rola ko grem po trgovinah, vam povem to je konc...ko vidim lepe, cortih cotke se mi začne še v rit mešat.
Odgovarjam na svoj post.