|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniški stalež po ss
29.8.2008 18:56:11   
Anonimen
Prejšnji petek sem imela ss in nato je sledila še abrazija. V bolnici so mi dali 7 dni bolniške, moja G pa mi je dala še dodatno en teden. Danes ko sem bila na pregledu v bolnici so mi napisali, da sem zmožna za delo. Zdaj ne vem a me pripada še en teden, ki mi ga je dala G ali ne? Je pa res, da se ne počutim najbolje. Ne vem kdo ima tuki glavno besedo. Ali zdravnik na urgenci ali moja G.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniški stalež po ss
29.8.2008 20:16:24   
Anonimen
Kolikor vem, ti po ss pripada samo teden dni staleža.
Ob slabem počutju pojdi še enkrat k zdravniku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolniški stalež po ss
29.8.2008 20:19:40   
Anonimen
Eh, bolniške valda lahko dobiš od osebnega zdravnika do 30 dni, dalje s potrdilom na komisijo.

Torej lahko dobiš cel mesec.user posted image Zdravnik upošteva potrdilo iz bolnice, nadalje presodi sam, če ti jo da še kakšen teden.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolniški stalež po ss
29.8.2008 21:28:34   
Pikabu
Ja, ti kar podji do osebnega zdravnika, ker ti itak on da bolniško in se z njim zmeniš. Mene je moja sama vprašala, koliko je želim imeti in sva se dogovorili.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bolniški stalež po ss
29.8.2008 22:29:13   
igda
oj,  ja, bolniški stalež ti tako ali tako da tvoj osebni zdravnik. tako, da se sploh ne rabiš sekirati. Jaz sem si stalež odprla kar prek telefona, takoj ko sem šla v bolnico. potem pa sem šla po 6 dneh k svoji zdravnici in mi je predlagala, da pridem na kontrolo k njej čez 14 dni, saj je bilo moje psihično stanje na psu. toda sama sem se odločila, da sem šla delat čez 2 dni. Pa ti moram povedati, da sem bila vesela, da sem šla v službo, saj malo pozabiš na to, kaj se ti je zgodilo. Ja saj je res, pozabiš nikoli, toda moramo biti močne in živeti naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bolniški stalež po ss
30.8.2008 8:52:06   
strumf
Pozdravljene. jaz sem imela abazijo pri 19 tednih, zato mi je G napisala 20 dni bolniške, trenutno sem sedaj že 15 dni doma. vendar grem v pon vseeno delat, ker se dobro počutim in bi šla zopet rada med ljudi. mi je pa G rekla, da če želim, mi še vedno lahko podaljšajo bolniško, da pri tem ni nobenih problemov. če se ne počutiš dobro, pojdi do svojega zdravnika in se z njim dogovori. lp

(odgovor članu igda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bolniški stalež po ss
1.9.2008 7:31:09   
VITA74
Tudi meni je moja osebna zdravnica podaljšala stalež za teden dni, tako da kar pojdi k svoji zdravnici ali pa jo samo pokliči in se zmeni.
Srečno

_____________________________

srečna

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?