jana84
|
ja, B.M., to bo pa hitro, kaj ne? Se človek kar navadi na tisti magični PDP...Čeprav točno ve koliko malo procentov rodi točno na tisti datum. Ne vem zakaj imam jaz občutek, da bom rodila kasneje kot imam PDP...Tako, mogoče ker se mi zdi da imam majcen trebušček, pa zato ker naš tako aktivno izvaja akrobacije, da ni za verjet (pred porodom se baje umiri, kaj ne?)...Konec koncev nas pa kaj lahko preseneti in se rodi že septembra. Sva se z možem malo hecala zdaj te dni. Je on rekel, da še sredo počakamo, ko imam izpit, potem pa lahko grem rodit... no, sreda je mimo, izpit opravljen, tako da...kar naj počaka še kakšnih 14 dni tri tedne, ne bom imela čisto nič proti... Je pa res, da sem si približno napravila svojo torbo za v porodnišnico...No, dobesedno nisem še dala v torbo, ker ne vem še kako veliko, ampak sem pa sve lepo zložila v posteljico, potem moram dodati še kakšne spodnje hlače, ampak mislim da drugo pa imam. Sem "sterilizirala" danes tudi nastavek za dojenje (čisto ta mičkan) in dudico za našega ... Tako da sem približno pripravljena na odhod v porodnišnico... na porod pa itak ne bom nikoli...Zato se niti ne obremenjujem kako in kaj bo, ker bo itak vse potekalo po svoje! Še to, vianne, tile popadki so pa že akr močni. Sem se zadnjič pogovarjala s sosedo, ki je rodila eno leto nazaj glede jakosti popadkov. Je rekla, da proti koncu je ona tiste do 50 kar prespala...Ta močni pa da so bili okrog 100-120...Tako da ti kar lepo v miru leži, da ne bo vse skupaj prehitro... papa
|