jana84
|
živjo! Sem dobila elektronsko varuško po pošti danes iz Pikapolonice , sem prav happy. Zdej jo moram še preizkusiti... Uf, torbe pa tudi jaz še nimam napravljene. Imam sicer sve stvari za noter zmetat, ampak jih še nisem. Talcy, glede tiste kreme za bradavice: se mi zdi da so nam v materinski šoli dali neke vzorčke, poglej se mi zdi da je tudi neka krema za razpokane bradavice vmes... Naj mi katera pove, kako bi jaz do kakšne energije in volje prišla? Popolnoma sem "izmozgana". Jaz bi kar spala in spala. Sicer se tolažim, da je samo še danes in jutri naporen dan, potem pa odklopim popolnoma! Res se me je neka utrujenost lotila sedaj v zadnjem mesecu...Hudo, ker do zdaj nisem imela nobenega problema... Zdaj pa kar ne morem zaspat zvečer (ko si pod glavo podložim še blazino za dojenje, še nekako gre), potem se ponoči mal več zbujam, pa si moram blazino stran jemat, pol pa rečmo da je nekako. Hvala bogu, da me ne preveč tišči na stranišče ponoči. Se imam zahvaliti našemu da je visoko pod rebri...Kar pa po drugi strani spet ni fajn, saj ko se uležem, malo težje diham, pa želodec mi je tak čuden. Včeraj mi je kar slabo delalo...sem mislila, da bom šla kar bruhat...Pa je hvala bogu minilo! Tako, zdej grem preizkusit našo el.varuško če dela...Potem pa UČIT...Komaj čakam da bo ta izpit za mano. Zdej mi je nekako prav ravno ali ga naredim ali ne, glvano je da ga grem delat, potem pa bo kar bo...Se moram res malo odklopit od faksa, ker me dela nekam nervozno... nič, grem zdaj...papa jej, točno 300 sporočil sem napisala
|