|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tiste, ki imate otroke pri verouku
27.9.2008 20:05:33   
migrena
pri nas je takole....ena mavrica  25e,na družino ni važno koliko je otrok, mora biti, ker so iz nje naloge...vse knjige-pribl 20e, in sedaj še za ogrevanje....za prvega otroka 20e, drugega 10e tako da je 30 e za oba....pa vedno imajo mrzlo nikoli toplo...

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Tiste, ki imate otroke pri verouku
27.9.2008 20:12:25   
TRIŠ
Pa ga izpiši.Tudi mene je to pojezilo,potem pa sem razmišljala takoleTole plačaš enkrat letno za glasbeno pa dajem vsak mesec 30 eur in za plesne vsak mesec 20 euruser posted image ,a to se nam pa ne zdi preveč.Glede kurjave pa zahtevajte da je toplo če plačate.

(odgovor članu migrena)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Tiste, ki imate otroke pri verouku
13.10.2008 13:51:29   
bucka01
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

puncica pojma nimam zakaj hoče hodit v dva razreda. Danes imata prvič verouk oba in bomo videli kako bo. 

In ja verjetno jih teroriziora ali straši???user posted image   Pri nas tamal noče it, tavečji bi pa v dva razreda hodil. Sicer pa nič čudnega, ko je bil manjši je po cele dneve v dnevni sobi maševaluser posted image no šel se je župnikauser posted image  in človek bi še resno verjel da nekoč bo župnik. Ko pa pride nekam na obisk pa ne reče dober dan amapk bog daj.user posted image  Upam da je samo pubertetauser posted image user posted image user posted image

In ja tudi jaz si predstavljam tak verouk kot pravi malenaa


user posted image
Tudi pri nas je bilo tako ko je bil star 5-6 let sedaj jih ima 8 pa se je malo umiril.

Kar se knjig tiče sem dala za 3 razred za knjige in liturgičen zvezek okrok 13e in to je bilo vse kar je župnik zahteval kar se stroške kurjave tiče jih tudi pri nas plačuje iz nedeljskih nabirk-ofra.
Smo lahko samo srečni da imamo dokaj mladega župnika (36 let) da se da z njim prav vse pomenit.

Glede verouka je pa tako jaz nisem bila do letos ne krščena in ne nič prav zaradi tega ker je moja mami hodila k verouku in posledično k maši bolj z prisilo kot ne in se je odločila da me ne bo silila v te stvari in dejala da ko bom dovolj stara se bom že sama krstila če se bom hotela.
In res sem se letos v marcu sem bila pri svojih 28 letih pri krstu,obhajilu in birmi.
Tako da če otrok noče k verouku ga je brezveze siliti ker mu tako stvari samo še bolj priskutiš.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?