|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 19:00:22
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lara ta sexy navijačka je posebaj za napo Mismis, ker mi je dans polepšala mučen dan...pripopala mi je mojga Matta darlinga Zarjica, še dobro, da te mismis tko razvaja...potem še jaz kaj ujamem Kako si, si bila doma danes? Lara ne, kr hodim v službo, ni zdaj take gužve več pa kar gre no. Zredila pa sem se tud jaz sicer samo nekje za 3 kg, vendar se mi full pozna - sploh zdaj s to zakasnitvijo. Ponavad ko dobim shujšam kakšna 2 kg, zdaj pa sem kot balooooon. Naslednji vikend grem obvezno v Graz mal po trgovinah pogledat za cotike. Moj je že nekaj skomigal z rameni, verjetno si je mislil,...spet bo zapravljala....pa sem kar prijateljicama rekla, da gremo me same. No pa ma. Bo pa mal sam doma. Še boljš, če ne sam teži , joj daj grema že domov, saj maš že vsega tolk,...bla bla bla.. Bi človk rekel, da so včasih naši dragi na hormonih in ne me. Veš, kako te razumem...jaz sem ista +2 gor, tud 3, potem pa dol...sej bo, boš vidla, čim pride bo napihnejnost šla. Naredi si kako rmanovo kopel, mogoče ti napihnjenost zmanjša. S prijateljicami po trgovinah je pa daleč najboljša varianta. Tako te bo malo pogrešal, pa še kartico naj ti posodi, te bo še bolj pogrešal ...malo heca...včasih taki mali odklopi delajo čudežev odnosih! če pa so take lepe cotke v jeseni in , pa to ženske mormo met, a ne da?
|