|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: fax in zanositev
19.12.2008 19:12:39   
Aniiita
Ploha, super. Te občudujem, da vse tako folgaš. In ti želim vse lepo še naprej.user posted image



(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: fax in zanositev
20.12.2008 10:49:50   
kitty87
Pozdravljene punce!

Tudi jaz že nekaj časa spremljam ta forum in sem se sedaj odločila, da se vam pridružim pri čvekanju. user posted image   Tudi jaz sem še študentka in sicer predzadnjega letnika, torej mi ostane še polovica tega letnika, in celo doooolgo leto drugega (maj 2010) + diploma! user posted image  

No, sedaj sma se z fantom odločila, da sem prenehala s KT, tako da še imava naslednje tri mesece, ko še itak ne smeš zanosit čas zmenit ali bova že takoj spomladi začela delat na user posted image  ali še počakava do jeseni. Fant je čist za, mene pa malo skrbi, ker se je letos tudi on vpisal v študij. Službo sicer ima dobro in študij je izredni ter če bo priden bo končal enakega časa kot jaz, saj je vpisan v višjo šolo, ki traja 2 leti. Torej glede financ (saj tudi jaz delam) in  prostora  ni nobenega problema, vendar me je kljub temu malo strah, saj bi morala v tem primeru oba diplomo delati v nosečnosti ali celo, ko bi user posted image  že prišel.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: fax in zanositev
18.3.2009 15:15:55   
patella
Helou!

Da zopet malo obudimo to temo...
Sem študentka 5.letnika in tut mene že na velko dajajo hormoni, zadnje pol leta pa sploh. Želja po otroku je tako enormna, da se mi že skor megli um...ok, mogoče mal pretiravamuser posted image . Pa sm večkrat s fantom načela temo o user posted image , pa je vse nekak na hec obrnu.... Res se je težko prebit do njegovega realnega razmišljanja... user posted image Pa je kar temo spremenu, pa kar vse ga je zmotlo (kot majhnega otroka, ki se ne more skoncentrirat....). Jaz pa če se je le dal, sm napeljala na to temo..hehe. No, in najprej je govoru, da najprej faks (iz moje strani; on ma že redno službo in fajno plačo...), pol it na svoje, pol pa šele dete. No, nazadnje, ko sva se spet o tem pogovarjala, pa je že mal spustu kriterije, saj si tut on že močno želi male mulčke in sva se odločila, da preneham s KT in pol bova pač pazila par mescov, pol bova pa stvari bolj al manj preustila naključju, brez pretiranega načrtovanja. Bomo vidl, kva bo rataluser posted image .

(odgovor članu kitty87)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: fax in zanositev
24.3.2009 13:39:55   
lenčy
živjo!

Tudi jaz letos končujem študij, do konca imam le še 4 izpite, prakso in diplomo. Že pred dvema mesecema sem KT zamenjala za Tifol, ki ga bom jemala še  1 mesec potem pa user posted image . Midva sva o otroku dolgo razmišljala, ker želiva biti mlada starša in končno je napočil čas. Prvo leto bova pri meni doma v moji spalnici, vse ostalo pa si bomo delili z ostalo družino. Ko bo prava prilika, bova kupila tudi hišo.
Patella ti pa svojega le prepričej in verjamem, da ko bo enkrat zagledal svoje dete, mu ne bo žal. Kar se pa tiče ˝najprej štalca pol pa kravca˝... kaj pa vem....moj pravi, da preden bi kej kupila, kaj šele zgradila in še prej dobila gradbeno dovoljenje, bi to trajalo. A nebi ves ta čas preživela z user posted image ? Premisli...
Lep dan vsem!

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: fax in zanositev
24.3.2009 18:01:26   
Barbara_L
Naredte najprej faks in se postavite na svoje noge. Sej je romantično slišat, kako enim vse lepo zlaufa, ampak realnost je precej kruta. Pol je pa jok in stok v drugih temah, kako ni denarja, kako so na socialni delavke zoprne, kok sto prošenj ste napisale in kako dolg je mesec.

Pa ne me zdej takoj spljuvat, to je moje mnenje.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 155
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?