|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: fax in zanositev
28.10.2008 11:29:47   
Cebelica Maja
Mi2 sva se prvič odločila za user posted image , ko sem imela do konca faksa še 2 izpita in redno zaposlitev. Pa sem ju lepo dokončala predno je prišel Nik na svet. Sedaj sva se odločila za drugega, čeprav hodim na magisterij in imam pred seboj še kar nekaj izpitov in seveda redno službo.
Če si user posted image želiš, ni nobene ovire za to, ne faks, ne služba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: fax in zanositev
28.10.2008 13:41:34   
Poka
Zelo ste pogumne, da se odločate za otroka, preden diplomirate. Jaz sem naredila faks, še po starem sistemu, se pravi UNI in zdaj delam magisterij (znanstveni), pa moram priznat, da si še kar ne upam imet otrok, ravno zaredi tega, ker ne dobim primerne službe. Oziroma, službo imam, ampak sem zelo nezadovoljna, ni treba posebej poudarjat, da s plačo še posebno... Z mojim je podobno, ima dva faksa in se mu je vmes zgodilo, da je ostal brez službe, ker je šlo tisto podjetje v stečaj. Zdaj smo odprli firmo in ker delam hkrati faks, eno delo dopoldan, za firmo popoldan, pa še zidamo - si spet ne upam... Če bi si vsaj moj upal, pa ima žal iste negativne izkušnje. Sva načrtovala za letos, ker sem jaz mislila, da bom obdržala prejšnjo službo (v šolstvu), pa je zaradi ene pokvarjene osebe nisem. Kaj se je zgodilo, je itak dolga zgodba, ampak po vsem tem sem se odločila, da grem od tu stran in da delam samo še sama zase (ker prej sem delala res cele dneve, to je vključno s sobotami in nedeljami, ker med tednom niti nisem uspela vseh priprav napisat) - kar posledično pomeni, da se odločitev za user posted image premakne za kasnej.

Po drugi strani si pa mislim, da bi bilo mogoče bolje imet otroke prej, mogoče se te celo kdo usmili, ampak je pa res, da jaz, če ni nekaj 100% zanesljivo, sem živčna in nebi hotela tega na otroka prenašat.

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: fax in zanositev
29.10.2008 8:27:46   
Ylenia
ja js te cisto razumem. v bistvu se velik spremeni s prihodom otroka, ce posebej ce mas ze tako nabasan urnik. velikrat kdo rece da se vse uredi, ja seveda se, sej se mora! ampak najbrz ne bos mela vec casa za vse stvari ki jih zdej pocnes. pol je pa itak vse odvisno od posameznika, odlocis se za tisto kar ti trenutno najvec pomeni. to ni kritika, ce ti pac pomeni vec to kar pocnes, se ne sekirat pa delaj to. ce se pa kljub polnemu urniku pocutis prazna in ti nekaj manjka, bi se pa mogoce morala odlociti drugace.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: fax in zanositev
29.10.2008 8:35:28   
Martinčka
Poka ja ti si malo v težki situaciji. fax, služba in še gradnja.. no sicer bom jaz na istem čez pol leta ampak jaz sem bolj optimist no pa tudi s službo sem zadovoljna pa boba poskusila biti noseča z začetkom 2009... bomo videli.. upam da boš našla službo ki te bo veselila in te bo to malo pomirilo in boš imela bolj pozitivne misli ter bosta skočila v akcijo... ker vedno bo nekaj.. potem ko bo hiška zgrajena bosta pa opremljala pa se vama bo zdelo da ni denarja, potem ko bosta vse končala bosta rekla, da sam da še fax dokončata itd itd.. vedno je nekaj.. treba je najt tisto svetlo točko v življenju ki te veseli, navdušuje in iz tam črpat pozitivno energijo pa ne bo strahu..
mislim da si ista kot jaz, da želiš imeti vse popolno ko bi otroček prišel na svet..
ampak jaz sem se pred parimi mesci odločila da na to ne bom čakala, ker verjetno ne bo nikoli vse čist popolno.. sploh pa me je strah da bom čakala da bom mela vse popredalčkano in vse super, pa hiško uštimano pa da bom dobila redno zaposlitev (sedaj sem preko študentskega) ipd, potem pa  zanosit en bom mogla.. pa bom imela potem slabo vest, ker sem si celo življenje vnaprej zorganizirala...
jaz sem si rekla: ko bom noseča mi bo marskido priskočil na pomoč in me spodbujal ter se bo vse uredilo do zadnje malenkosti... vem da se bo!!! (v sebi bolj upam ampak..!)

tako... če imata željo naj vaju negativne misli ne zadržujejo, ker mislim da bo najlepše ko bosta šla na prvi uz pa bosta slišala srček bitjeca ki sta ga spočela.. takrat bosta vidla da sta se prav odločla in vaju bo ta srček osrečeval.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: fax in zanositev
3.11.2008 19:33:46   
Nepoznana
Ojla!

Tale forum z veseljem spremljam (do sedaj samo brala, tale tema me je vzpodbudila, da še kaj napišem), čeprav še nisem user posted image .

Velikokrat napišete, da že imate stanovanje...to pomeni kupljeno, podedovano ali v najemu?

Sama namreč živim v najemniškem stanovanju, za menoj sta dobri dve leti zaposlitve za nedoločen čas (partner prav tako), faks pa že štiri leta vlečem, in sicer samo dva izpita (najhujša) in diplomo...ja, in vedno sem govorila, da bi rada vsaj faks dokončala preden zanosim...

In sva se odločila...prizadevala si bova za user posted image . Dovolj dolgo že mečkam z učenjem - mečkam lahko z otrokom ali brez...

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: fax in zanositev
3.11.2008 19:39:40   
Anonimen
Midva imava svoje stanovanje.prigarano je bilo zelo,treba je stisnit pesti,šparat pa bo ;)


(odgovor članu Nepoznana)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: fax in zanositev
4.11.2008 8:28:50   
Ylenia
hej Nepoznana, si me spomnila name s temi kao tezkimi izpiti. js sem en izpit vlekla 3 leta, ker so vsi govoril kako je tezek, najprej pisni potem pa se usti. joj kok me je blo strah! pol sem se pa ucila tko kot za vsak drug izpit in sem v prvo nardila. pa mi je blo ful cudno, sem mislila da se bom celo leto ucila in hodila na ta izpit. tko da ti povem, izpiti so tezki sam zato ker drugi recejo da so! za vsazga se mors vsedit za knjige in ni druge kot da nardis!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: fax in zanositev
4.11.2008 12:32:42   
Anonimen
Pozdravljene!
Tudi sama sem študentka imam še 3 izpite do konca ter diplomo.Tudi jaz sem mislila da bi počakala z user posted image saj sem imela v mislih ,da bi  po diplomi odšla še na magisterij.Prenehala sem z jemanjem kon.tabletk(pa ne zato,ker sem si želela zanositi,ampak ker sem jih predolgo jedla).Zdaj pa nimam že 3mesece user posted image .Odšla sem k ginekologu kjer mi je ugotovil PCO in glej ga zlomka zdaj si bolj kot vse na svetu želim da bi zanosila.Menstruacije še vedno nimam,tako da se vsak dan vrtim v krogu bo ali ne bo.
Fax vem da bom naredila do konca tudi če mi zdej uspe zanositi,magisterij pa še vedno lahko imam kasneje.
Tako da Nepoznana prav je da si se odločila za user posted image ,ker ne pomeni da boš takoj zanosila.Jst upam da vama bo uspelouser posted image .

(odgovor članu Ylenia)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: fax in zanositev
19.11.2008 17:12:32   
Aniiita
Živjo punce,

tudi sama sem vaše poste že parkrat prebirala, zdaj pa sem se odločila, da se oglasim.. user posted image
Po vaših opisih, bi rekla, da imam isto baby fever user posted image simptome in sem isto študentka. Sicer 4. letnik, vendar je do konca še skoraj celo šolsko leto plus diploma.. Otročka si zelo želim, fant tudi (pravi, da naj se jaz odločim kdaj, on ima službo, redno plačo (vsaj zaenkrat) in težave v financah ne vidi), stanovanje tudi imava (oz. je njegovo, no.) Bi nekako že šlo, sva mnenja oba.
Mislila sem, da bi odprla sezono user posted image enkrat spomladi, saj s emi zdi to najboljše- obveznosti na faxu že skorja pri koncu, diplomo pa potem tudi napišem tam do zime (četudi noseča). Zaenkrat se mi še vedno zdi ta opcija najbolj optimalana, čeprav se mi zdi 6 mesecev čakanja še tako dolgooo. Najraje bi videla, da bi se kar zgodilo (kljub kondomu)- potem bo zagotovo tako in takrat najboljše LOL.

Se tolažim s tem, da moram zdaj še probat kakšno stvar (ki si jo želim, pa bo z otrokom potem to težje), da moram še sama kaj zaslužit za na stran (škodilo ne bo), diplome že kaj vnaprej napisat..pa me vedno povleče neke stvari o dojenčkih po netu brskat! Kriza!

je še tu kaka taka, ki ve, kdaj bi bil pravi čas in odšteva mesece?
user posted image

LP


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: fax in zanositev
19.11.2008 17:20:36   
*viva*
Jaaa...tudi jaz odštevam dneve do "pravega" časa.
Tudi mi2 si želiva user posted image ampak bi rada najprej uredila zadevo s stanovanjem,ki je ravno v teku, pa jaz bi rada najprej diplomirala,čaka me še recimo leto in pol.
Potem pa veselo na delo :D

Tako da upava na povečanje nekje v letu 2010...če bo le uspelo user posted image

Sicer se tudi meni ne zdi ovira imet otroka me študijem,je lahko še večja motivacija kot sicer...sicer pa more to vsak sam pri sebi precenit.


_____________________________

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: fax in zanositev
19.11.2008 17:34:29   
Aniiita
O super :)
Ja, pomoje mora tudi vsak sam ocenit ali mu bo sfolgalo fax zraven delat ali ne. Meni mislim, da bi- za nazaj imam vse izpite, tako da mi ostanejo še 4 (al 5 letošnjih). Diplomo pa tudi počasi že začenjam..zaenkrat zbiram temo user posted image

Veš kaj me v bistvu mal drži nazaj tudi- poroka (sem ga prepričala, da se bova letos na sanjsko poroko prijavila, morda pa nama uspe) in se mi zdi, da gre vse skupaj lažje z majhnim trebuhom kot velikim (če pač ne bova izbrana, bova poroko že prenesla na čas po rojstvu otroka enkrat, se mi zdi pa vseeno fajn probat prej user posted image ) Da bi pa sama od sebe organizirala poroko letos maja npr. bi bilo pa potem še ob stroških za dojenčka vse skupaj malo prevelik finančni zalogaj).. Seveda računam, da bi zanosila po planu, kar pa seveda ni nujno..


a sem preveč preračunljiva? LOL user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: fax in zanositev
19.11.2008 17:59:43   
Anonimen
Pozdravljena!
Ja malce si preveč preračunljivauser posted image . Ti si si že vse splanirala oz.na nek način organizirala,ampak na nekaj si pa pozabila.Kaj pa če ne zanosiš takoj?
Jaz sem tista ki je temo odprla in ni mi žal da sem to vprašala,saj so me vsi odgovori zelo pozitivno presenetili.In po temeljitem premisleku sva se z partnerjem odločila za dojenčka.Vmes sem imela nekaj zd.težav,ki so me resnično prestrašila in spravila na realna tla,zato nimam zdaj niti malo pomislekov,da ga nebi imela.Tudi poroko sva planirala drugo leto julija,pa sva si premislila in se bova poročila letos decembra.Poroko bova imela zelo skromno(glede na to da sem še študentka in da delava na user posted image )
Zato ne bodi tako preračunljiva,ker se na koncu vse poštima.
Pa srečnouser posted image

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: fax in zanositev
19.11.2008 20:10:32   
Nončika
Anonimna, čestitke za odločitev.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem zanosila, ko sem se vpisala v absolventa. izpite sem vse opravila, aprila diplomirala avgusta pa rodila mojo deklico. ni mi žal. zdaj pa načrtujemo bratca ali sestrico.

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: fax in zanositev
19.11.2008 21:11:53   
Radenska_
Tud mene se je prijel baby fever...Sem pa v tretjem letniku. Fantu rajš sploh ne omenjam,ker mi vedno pravi "najprej štalca pol pa kravca" - ja saj ma prav,sam tud brez štalce bi šlo, pri nas,pri njih,soseda bi nama odstopila štuk pri njih,ker je celo leto ni,je v tujini in pride na počitnice v hišo samo 3× na leto,pa še to v spodnje nadstropje ;)..Vsaj tako mu je obljubila...

Mislim da se prostor potem ko enrkat zanosiš vedno najde in vse uredi...Fant ma tud fajn službo,fajn plačo...Okej zdejle je mogoče res še prezgodaj,sem na začetku tretjega letnika,čaka me še 4 polovica 5 in diploma...Ampak nekje v sredini četrtega bi se pa jaz začela mal igrat...Rada bi bla mlada mamica.

Vsakič sem slabe volje,ko vidim mlade nosečnice,ko vidim mlade mamice z malimi otroki...Priznam,res si želim met eno štruco..Včasih upam da bo kondom počil (madona sem zlobna)...

Aja delam pa en fajn zajeban tehnični faks,ampak zaenrkat nisem mela problemov z njim...vse orpavljeno v rokih.


< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 19.11.2008 21:13:05 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: fax in zanositev
19.11.2008 22:48:53   
Aniiita
user posted image Ja, saj se zavedam, da je to čisto idealen plan, veš in da obstaja možnost, da ne bi takoj zanosila..če pa bi začela dovolj zgodaj delat user posted image (to bi pomenilo tudi še marca npr.) bi mi bilo lažje tudi ob tem potem. Jaz sem vedno tako- da najprej vse optimalno poskušam, pol če ne gre, pa pač ne gre in se začnejo prilagoditve.

Drugače se pa veselim zate (čeprav te ne poznam :)) in ti želim, da bi vama uspelo še pred novim letom. Pa da bi zdravje 100% štimalo.

Saj pravim, mogoče bom pa tudi jaz že vmes (do spomladi) naredila prioriteto user posted image .

Drugače je pa tudi meni tvoja tema koristila, veš- videla sem, da nas je precej (in nisem nenormalna če toliko mislim na dojenčka in vse povezano z njim/njo user posted image ) in da vse gre (kljub temu, da sem s etega zavedala že prej, je fajn to še od tolikih slišat.

Res vso srečo iz srca.user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: fax in zanositev
20.11.2008 16:44:34   
Anonimen
Joj,punce hvala za lepe želje in spodbudo tudi.Tudi jaz upam da bomo do novega leta trije in vsekakor vam sporočim ko bouser posted image .
Csaje želim ti da čim prej zagledate željeni plusek.
Aniiita tebi pa želim da boste začeli delati čim prej na user posted image (prej kot marca)user posted image .
user posted image user posted image user posted image  obema,pa srečno user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: fax in zanositev
21.11.2008 13:35:32   
Anja PiPi
o ste se spet moje kolegice študente tukej razpisale.. ta teden nisem mela nič, popolnoma nič časa, da gor pridem.. je bil tak naporen teden..

jest pa premišljujem o prihodnjem letu, da bi začela delat na tem.. samo skrbi me, ker nimava svojega stanovanja, jaz bi pa res rada na svoje šla, ker nočm, da je moj bebi na poti al pa kej.. pa k bo jokal ipd..

no ja, starši itak še ne vejo o mojih načrtih, tko da me za brez veze skrbi..

jest hodim pa na FSD, ki je super in prijazen do mamic študentk.. vseeno pa ne bi rada letnika padla.. :/ problem je pa tud v tem, da imam prakso v obeh letnikih po 3 tedne in jo moram opraviti, da naredim letnik.. bi mogla dobro prepračunat, da bi vse skos šlo, tko kot ve delate.. hihi :))


_____________________________

...just another girl with a dream in her heart...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: fax in zanositev
22.11.2008 10:25:35   
Martinčka
Anja PiPi, tudi če dobro preračunaš, je redko kdaj tako kot si same zamislimo.. več kot planiramo slabše je... ti predlagam da prej narediš vso prakso če je ne moreš delat med nosečnostjo in potem pustiš dogodkom prosto pot. Ker izpite lahko delaš normalno, če ti le ni preveč slabo; prakso pa ne vem kakšno imate...Jaz bi svojo prakso lahko delala tudi noseča, ker je bolj pisarniška pa malo na terenu ipd.. nič ekstremnega.. tako da razmisli kakšne so možnosti za prakso če si nosečka in najti kakšno pot... zagotovo pa ti ne priporočam da preveč računaš, ker res le redkim uspe tako kot si splanirajo.
pa srečno!user posted image

(odgovor članu Anja PiPi)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: fax in zanositev
22.11.2008 18:02:54   
Buba_25
Pozdravljene,

tudi jaz že kar nekaj časa spremljam tale forum. S fantom sva se pred pol leta odločila, da bi počasi že bil čas, da pričneva delati na mali bebiki. Ker poznam kar veliko oseb, katere niso kar takoj zanosile oziroma po možnosti imele še kakšen splav, svoje odločitve nisem oznanila v službi (oba sva zaposlena za nedoločen čas).
Problem (najverjetneje je nastal v moji glavi) je nastal sedaj, ko so mi v službi ponudili možnost napredovanja kar posledično pomeni tudi večjo odgovornost, več odrekanja. Sem pred zanimivo dilemo. Ali naj sprejmem napredovanje in prestavim bebiko ali naj tudi v prihodnje delava na tem?


(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: fax in zanositev
22.11.2008 20:21:45   
Anja PiPi
v bistvu bi tudi jaz lahko prakso delala noseča, vednar imam pomisleke zaradi zdravja, saj bom gotovo delala z odvisniki ipd. in bi se bala za mojo malo bebo.. ne da bi imela predsodke, ampak s tem bi se kar izpostavljala in bi res mogla prej premislit.. ne me narobe razume, prosim, ker nimam proti nikomer ničesar, ampak gotovo se strinjate z mano, da si v nosečnosti bolj pazljiv in vidiš v marsičem grožnjo..


ne morem ti rečt, kaj izberi.. napredovanje ali otročka.. lahko pa ti povem, da bi sama raje otročka mela, saj ti pomojem lahko prinese več veselja in zadovoljstva kot pa naporna in bolj odgovorna služba.. vseeno pa verjamem v moč žensk in sodelovanje s partnerjem in vem, da tudi ti zmoreš oboje.. brez prevelikega odrekanja..

mi se na faksu veliko o tem učimo, saj bom mogoče tudi jaz delala z družinami in vam lahko povem, kako velik pomen se daje sodelovanju med partnerji, zavezništvo med njima.. tako v gospodinjstvu, kot pri vzgoji in ljubezenskem odnosu.. nočem vas s kakimi koncepti zastrupljat, ampak predvsem pravilna delitev vlog omogoča odlično kombiniranje otrok in kariere..




_____________________________

...just another girl with a dream in her heart...

(odgovor članu Buba_25)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: fax in zanositev
23.11.2008 11:22:56   
Anonimen
Pozdravljene!
Vidim da ste se kar lepo spet razpisaleuser posted image .Sem vesela da ste se in da je nekaterim pomagalo moje vprašanje.
Buba 25 težko ti rečem ali prestavi napredovanje ali delajta na user posted image ,ker sama boš najboljše vedela.Lahko ti povem da če bi bila jaz  v takšni situaciji,bi se definitivno odločila za user posted image .Ker tako kot sama veš ni nujno,da se bo kar prijelo.Upam in privoščim vama da ko se bosta odločila,da bi vama takoj uspelo.
Potem se vse samo od sebe uredi.Če si želita,svoje želje ne zatiraj.No,upam da sem ti vsaj malo pomagala in poslušaj svoje srce.Pa srečnouser posted image user posted image

(odgovor članu Anja PiPi)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: fax in zanositev
23.11.2008 13:38:20   
Buba_25
ti povem, da bi sama raje otročka mela, saj ti pomojem lahko prinese več veselja in zadovoljstva kot pa naporna in bolj odgovorna služba.. vseeno pa verjamem v moč žensk in sodelovanje s partnerjem in vem, da tudi ti zmoreš oboje.. brez prevelikega odrekanja..


Hvala vam za spodbudne besede :) Bova še naprej poskušala - kar bo pa bo :)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: fax in zanositev
24.11.2008 12:49:31   
Martinčka
buba jaz bi sprejela napredovanja in delala hkrati na otročeku.. če ga še nimata potem tako tako recimo neo leto lahko še delaš, če vama takoj ne rata.. v enmu letu pa tudi vidiš če je to ta kariera, o kateri si tako sanjala..


(odgovor članu Buba_25)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: fax in zanositev
19.12.2008 9:06:37   
Aniiita
No, kljub vsem začetnim preračunavanjim, sem sedaj pogruntala, kaj je tista prava želja in sva se odločla začet delat na dojenčku že konec januarja user posted image .

Joj, se veselim. čeprav sva rekla, da bova samo zaščito skenslala, drugače se pa nič obremnjevala, štela, tehtala, vohala in vse nevem kaj.. vsaj zaenkrat user posted image .

Zdaj počasi že začenjam delat tudi na diplomi, kolikor mi znese (sem namreč 4. letnik)- bi rada imela čimveč že prej, čeprav vem, da se da tudi potem še pisat- kakšne imate morda tu kaj izkušnje s tem?

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: fax in zanositev
19.12.2008 10:19:12   
Ploha
tudi jaz se vam pridružujem,...

midva sva se odločila za otroka ko sem bila v 2 letniku, prijelo se je takoj, zdaj sem v 35 tednu,...zdej zaključujem 3 letnik (zadnji), predavaja imamo do konca januarja pol pa konec. Ostane mi nekaj izpitov + diploma,...
Živiva pri njegovih v skupnem gospodinjstvu, vse kar je "najino" je 10m2 velika soba, kjer bomo vsi 3-je,...zravn je narejena hiša,...kjer že "veselo" dela, dela je še veliko, ampak upava da bova v roku 1 dobrega leta notri (max). Vmes bi rada zaključila šolanje, se zaposlila, poročila,...upam da nama uspe,....sicer je pa fant zelo priden, veliko večina dela pri hiši opravi sam.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?