Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Tudi jaz sem še študentka in sicer predzadnjega letnika, torej mi ostane še polovica tega letnika, in celo doooolgo leto drugega (maj 2010) + diploma!
ali še počakava do jeseni. Fant je čist za, mene pa malo skrbi, ker se je letos tudi on vpisal v študij. Službo sicer ima dobro in študij je izredni ter če bo priden bo končal enakega časa kot jaz, saj je vpisan v višjo šolo, ki traja 2 leti. Torej glede financ (saj tudi jaz delam) in prostora ni nobenega problema, vendar me je kljub temu malo strah, saj bi morala v tem primeru oba diplomo delati v nosečnosti ali celo, ko bi
. Pa sm večkrat s fantom načela temo o
.
. Midva sva o otroku dolgo razmišljala, ker želiva biti mlada starša in končno je napočil čas. Prvo leto bova pri meni doma v moji spalnici, vse ostalo pa si bomo delili z ostalo družino. Ko bo prava prilika, bova kupila tudi hišo.