Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,ampak jaz še obiskujem zadnji letnik rednega faksa.Do konca imam še 4 izpite ter diplomo.Fantu to ne predstavlja nobenih težav le jaz sem bolj takšna ki mora imeti v naprej vse preračunano.Vse ostalo imava urejeno ( stanovanje,finance,...). Ostalo bi mi še 9 mesecev preden bi dobila najinega sončka tako da mislim da bi mi uspelo do takrat dokončat izpite ter diplomo,ampak pol pridem do svojega kaj pa če... in sem v dvomih.Ali ima katera izkušnje s tem?Prosila bi za nasvet.

.
Sva cela 4 leta čakala, da sva zagledala tisti
(sedaj sem v 7.tednu). sicer pa sem sama sedaj na koncu študija, še diploma manjka pa bo
. kar hočem rečt je, da če sta oba zato, ne vidim ovir, da ne bi delala na
. Drugače je pri parih študentih ali brezposelnih brez stanovanja in financ, potem pa jamrajo, da se s socialno pomočjo ne da preživet. Itak se je je povprečna starost žensk, ki prvič rodijo, povečala za 10 let, če primerjamo z generacijo naših staršev. Saj če pa gledaš, kdaj bi bil pravi čas za otroka?!! Kdaj bo tista res prava dovolj velika plača, kdaj bo dovolj veliko stanovanje ali hiša, velik družinski avto in še en zraven??!! Nikoli ni vse tako kot mora bit. Vsaj pri nas povprečnežih ne. Živimo s tistim kar imamo. Pa vso srečo, da vama čimprej uspe na
al pa kr oboje
pa da se bo vse skupaj že nekako rešilo!