Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!
, sem cist bolj normalna!
).
, moj bi kar čakal in čakal. Živiva skupaj in kupila sva parcelo in misliva zidat. On je zaposlen, jst delam preko študenta. Mene je strah, da sedaj čakamo, potem bomo gradil ne bo financ, potem bom pa stara..... groza. GRRRRRR...
sej je to zelo grdo ampak se dogaja.
...se takoj bolš počutm. Zato pa sm tud na tem forumu, ker nas je veliko, ki se počutimo podobno in nam je to normalno.
. Mam namreč tako varčevanje, da mi do konca manjkata še 2 leti in pol...sam se sploh nič ne obremenjujem s tem...nekaj denarja imam, vem kje je in vem, da če ga bom res nujno nujno rabila, ga lahko tud prej dvignem.
) pa tud ne izkoriščam ju-vedno vzamem samo tok kokr res rabm in nč več. Mam res srečo in za to sm staršema neskončno hvaležna.
pa skos si govorim, da morm samo še mal počakat do drugega leta k grem v 4. letnik.. ampak mene bo kr zagrabil.. zdj čakam na pregled pri dr. G-ju pa ga bom kr mal zaslišala