|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
13.9.2008 19:55:50   
teta beta
Nika, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image Mi ti pošiljamo koš poljubčkov in želje, da bi bila zdrava in srečna! Upam, da si lepo praznovala, z dobro torto, prijatelji in lepimi darili (ter seveda z lepo zeleno mizico in stolčki user posted image ).

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 20:34:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.9.2008 21:41:56   
Nika v službi
Dober večer!

Najprej hvala za lepe želje.

2ursae, tebi in tvojim ena polna doza pikapolonic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , pa malo rožic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje.

Pia, se lahko samo pridružim Špelkinemu komentarju - krasna mala damica je Nina, kake modre očke, kakšni lepi, gosti, valoviti laski. Fletna. Hudo fletna. Nevarno fletna.user posted image

Ninočka, upam, da uživate na Dunaju in da boste ujeli kaj lepega vremena.

Teta Beta, izlet v Ikeo je uspel, smo pa pozabili za Niko vzet tistega leva.user posted image  Hja, iskreno povedano, sem se nanj spomnila zdaj, ko sem prebrala Ninočkin odgovor. Kakšna mati.user posted image  Kdaj greš ti, teta beta, v Graz? Razmišljam, da bi kar tebi poslala tisto dopisnico in da mi vzameš levčka. Sicer bomo mi verjetno novembra skočili do Klagenfurta, ko bodo odprli nov Ikea center, ampak to je še takoooo daleč.user posted image  Dobili smo praktično vse, kar smo planirali - za Niko: set mizica in stolčka Svala, dva dodatna stola od Mammuta brez naslona v zeleni barvi, ogledalo za na steno v istem odtenku zelene barve, blazinici za na stolčka v obliki rožic, en velika roza škatla na kolesih, stenska lučka v obliki bele marjetice in za naju: pisalna miza, pisarniški stol (redna cena 29,90€, znižan na 9,90€ - to je bil zadetek dneva!), set 12 kozarcev, reflektorji za na strop. Do Graza sva se vozila skoraj 4 ure, ker je bila nesreča na avtocesti, potem sva tam obletala cel center, šla na kosilo v Intersparovo restavracijo v sklopu Center West-a (nesramno draga, neprimerljivo dražja kot pri nas), potem obredla še cel shopping center, vendar nisva kupila nič omembe vrednega. Do Toysa, XXLutza, Kike ipd. še prišla nisva. Na poti nazaj sva se ustavila na Trojanah in kupila krofe za celo familijo, potem naredila še postajo v Depali vasi pri mami in atu, skupaj smo šli na kavico k Jurčku, pridružila sta se še Klemen in Sonja (Tomažev brat s punco), domov sva tako prijadrala krepko čez deveto zvečer. Nika naju je nestrpno čakala in potem od vsega vznemirjenja ni mogla niti zaspati.

Danes smo imeli prvi del praznovanja - na obisku so bili vsi zgoraj omenjeni štirje osebki (mama, ata, Klemen, Sonja), Nika je pihala tri svečke na torti, ki sta ji jo kupila babi in dedi, midva sva ji izročila mikrofon, babi in dedi pa poleg torte še pobarvanko Fifi in eno luštno punčko, ki jo je poimenovala Tea (kot je ime njeni novi vzgojiteljici), mama in ata ter Sonja in Klemen so prinesli le del darila, t.j. ena cela ogromna škatla domačih piškotov, pliškote in najlonke, ostali del darila dobi ob uradnem praznovanju. Trikrat lahko ugibate, kaj je največja ljubezen med vsemi darili - punčka Tea. Jaz pa v jok in na drevo.user posted image

Danes smo bili tudi v Bizoviku, ker sem šla rezervirat termin za party. In glej ga, zlomka, 27.09. je že zaseden, tako da sem zdaj bukirala nedeljo, 28.09. Moram zdaj ponovno preverit pri vseh povabljencih, če imajo čas. Pa moram se odločit, ali zakupim prostor in plačam 50,00€ (to mi omogoča rezervacijo prostora ter dovoljuje, da prinesem vse s sabo, vključno s pijačo) ali pa pač termin sicer rezerviram in ne plačam nič, ampak potem moram vso pijačo naročit tam. Nagibam se k slednji opciji, ampak bova s Tomažem še premislila glede celotne logistike.

Uspeli smo priti tudi do Cicibana in se za ene superge in ene čevlje sprašili za skoraj 100€!user posted image

Jutri moram kupiti še darilca za praznovanje RD v vrtcu, verjetno bom vzela Fruchtzwerge ali pa Monte ter kakšen sok ali pakirano sadje.

Tako, poročilo je napisano, zdaj grem pa oddajat vlogo za otroški dodatek. E-uprava, hir aj kam.user posted image

Nočko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.9.2008 22:05:18   
pety78
Nika, iskrene čestitke ob rojstem dnevu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes smo pa tudi mi praznovali RD in sicer od Matjaža. Je danes dopolnil 35 let in si je prislužil kolo in teniske. user posted image

Ko smo že pri RD-jih. Ja, midve z beniko sva rojeni na isti dan istega leta. Letos, bova 30-ko orng zapile, a, benika? Hmmmm, Kaja bo decembra tako že na gosti hrani, tako da ni panike. user posted image Si bova privoščile en poseben večer. user posted image Komaj čakam.

Teta beta
, a ti si tudi že tak daleč, kot midve? user posted image Pol pa moramo res dat za kako rundo.

Spelka, čestitke za user posted image . Ojoj, kako se to smešno sliši, a ne? user posted image
To pomeni, da se bo decembra kresalo in če bo sreča, boš tudi ti imela naslednje leto enega septembrčka. Bomo navijale. user posted image

2ursae, vam pa čimprejšnje okrevanje.

A sem še kaj pozabila? Aja, tudi mi moramo po levčka v Ikeo. Če gre katera gor, naj javi, drugače pa bomo tako šli pofirbcat v Celovc, takoj ko se odpre. Že delam seznam. Mam tovorni avto, da lahko velik naložim. user posted image

Pridne bodite.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.9.2008 22:38:57   
benika

Nika, lubica mala, vse najboljše, naj te mamica in ati ubogata, nič nagajata, ti pa bodi še naprej taka fejst bejba kot do sedaj. Jakob ti pošilja en velik user posted image   Beni pa en kup poljubčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa o kakšnem levčku ve to govorite

Pety, Edo bo tud letos 35. Marija, smo se pa našli, a neuser posted image user posted image user posted image A veš, da tudi jaz težko čakam najin D dan, ker že takooooo dolgo nisem bila na nobenem razvajanju. Sej sedaj bo pa kmaluuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 13.9.2008 22:40:53 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.9.2008 22:46:15   
2ursae
nika, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
13.9.2008 23:00:56   
Nika v službi
Čer še enkrat!

Benika, Ikea podarja pliškota (levčka za Niko in Vida, Evana očitno čaka opica) otrokom za rojstni dan. Dobiš domov po pošti dopisnico, s katero potem dvigneš to igračko v Ikei. Predvidevam, da ta ugodnost velja za člane Ikea family.

Pety, Ikea v Celovcu se odpira 06.11.2008, če slučajno ne veš. Zimske gume gor in gas.user posted image

Pa še enkrat lepa hvala za prisrčne čestitke, jih bom jutri pokazala Niki.

Benika in Pety, vidve sta se pa res našli, ni kaj. Obe 30 in partnerja 35. No, jaz bom pa februarja 39, Tomaž pa aprila 35, ampak s temi ciframi se ni preveč za hvalit.user posted image

Zdaj pa res lahko noč. Aja, vlogo sem oddala, da ne boste rekle, da se samo po RR potikam.user posted image

2ursae, kakšen dober podpis. user posted image user posted image user posted image user posted image  Anže je pa res faca.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 13.9.2008 23:03:44 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
14.9.2008 9:24:09   
teta beta
Mi gremo v Ikeo najbrž v sredo, ker je to edini prost dan. V pon. ima B izpit in Daša plesne, v tor. je pasja šola, v čet. imamo posvetovalnico, aha petek še ostane, ampak verjetno bomo es šli v sredo. Lahko mi pošljete kupone. Aja, sem pozabila povedat, da je Bernard naslednji teden in še potem v pon. doma, ker koristi drugi del očetovskega dopusta user posted image

Pety, ti si že dobila za darilo?? Porkafiks, jaz pa ne, pa lani tudi nisem dobila user posted image .

Nika, a potem mikrofon ni bil tako in?? Mogoče bi pa morala kupiti stojalo za wc papir user posted image .

< Sporočilo je popravil teta beta -- 14.9.2008 9:25:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 2158
14.9.2008 12:59:25   
tažana
Nika vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2159
14.9.2008 17:36:55   
Pia67
Z Nino gledava 18. Pikin festival in ni moč, da bi počeli kaj drugega. Ni šans za po Ringaraji posrfat ...
Zato le:
user posted image Nika vse najboljše za rojstni dan user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
14.9.2008 22:04:50   
2ursae
čer,

mi smo še kar boščkani ... Bor je že en teden buban, pa se mu je stanje šele zdaj začelo popravljat. Včeraj sva šla na 3 inhalacije, danes na dve, ju3 imava pa zdr. pregled. Sem tko user posted image , ker ima ju3 Anže RD, mi pa tko razštelani, nisva mu še ničesar kupila, ne bo tortice, ničesar, smo priklenjeni na hiš... poleg tega pa sta se najavila še tašča in tast, ki ga bosta zihr zasula z user posted image ... a si predstavljate, da mu stari starši za rd nekaj dajo, straši pa ničesar user posted image . Vedno smo na njegov rd počeli nekaj posebnega, se lepo imeli. Ma, dobr, sam da bo zdravje user posted image .

Ninočka, upam, da ste max uživali na Dunaju, men je tam tud blazno všeč, imam super spomine - eden zadnjih izletov z mojim, ko sva bila še brez otrok, sva decembra šla na božični Dunaj ... prekrasno user posted image

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
   [Brisano sporočilo]
15.9.2008 7:21:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2162
15.9.2008 7:24:17   
Pia67
Anže tudi tebi vse najboljše za 3. rojsni dan.

Mislim pa, da glede daril kar malo pretiravamo z mano vred. In če se prav spomnim, ko pobrskam po vatasto zapredenem spominu zgodnjih let, mi ni bilo pomembno kdaj in od koga sem dobila darilce. Spomnim se le tega kaj sem z igračko počela. In ko opazujem Nino, pridem do enakega zaključka. Ena darila so šla mimo nje, druga pa so predmeti od katerih se ne loči niti v spanju. ž
Prešerno razpoloženje RD pa se da pričarat tudi teden kasneje. Upam, da se kmalu pocajtate...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
15.9.2008 8:21:32   
benika
Anže, vse najnajnajboljše za rojstni dan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
15.9.2008 8:35:18   
spelka12
Nika in Anže vse najboljše za vajin r.d. Pa veliko veselih uric z mamico in očijem.user posted image user posted image user posted image
2ursae - končno. Sem tolk dolgo čakala na drug podpis user posted image user posted image user posted image . Tvoj mali je res pojavauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
15.9.2008 8:40:29   
pety78
Anže, vse najlepše ob tvojem rojstnem dnevu. user posted image

Mi smo tudi bolani, razen mene, seveda. Imam pa eno vprašanje zate 2ursae. Pravkar sem naročila H2O parni čistilec. A ga imaš in če, kako si zadovoljna z njim? Se mi zdi, da si ti že nekaj časa nazaj govorila, da ga boš naročila.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
15.9.2008 11:57:08   
Nika v službi
Anže, vse najboljše! Pa čimprej se pocajtaj, da boš lahko kable premetaval.user posted image

user posted image

Pia, glede daril se kar strinjam s tabo. Dandanes smo res tako potrošniško usekani, da včasih pozabljamo, da otrokom še najbolj ostane v spominu praznično vzdušje, ki spremlja nek tak dogodek. Materialne dobrine so bolj drugotnega pomena. Mene vedno znova kar malce stisne pri srcu, ko Nika tako otroško preprosto reče, da je vesela, ker smo skupaj. To kaže na to, da smo PREMALO skupaj. Saj vem, kvaliteta šteje, je pa res, da tudi če je kvantitete premalo, ni o.k. Se tolažim, da smo tole drugo polovico leta bolj razštelani zaradi vseh del in posledično letanja okrog, ki je povezano s tem, in da bo v prazničnem decembru bolje.

2ursae, Pety, upam, da se čimprej pozdravite.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam povem, da sem tisto vlogo napačno izpolnila. Pa tako sem se hvalila. Sem naredila napako, da sem en podatek pozabila izbrisati, tako da je tudi pri meni ostala noter ena od Tomaževih rubrik. In zdaj moram ponoviti postopek. Grrrr.

Sicer pa smo se včeraj prvič odpravili na vožnjo z mestnim avtobusom. Nika je bila navdušena. Smo šli od Ruskega carja s šestico do centra (Name), potem pa v slaščičarno h. Slon (ki je zdaj v lasti Zvezdeuser posted image ) na čaj in piškotke ter nazaj. Ker smo se pozno odpravili, smo domov prijadrali krepko čez osmo uro. Hja, avtobusi ob nedeljah vozijo na 20 min interval in obakrat nam je šestka ušla pred nosom. Je bil dogodek tudi za naju, saj se na mestni troli nisva peljala že nekaj let...user posted image

Doroteja, kako je zdaj s tvojim sredinim obiskom v LJ? Kje se dobimo na kavici?

Teta beta, ti pošljem kuponček še danes. Hvala.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
15.9.2008 13:19:48   
doroteja23
NIKA IN ANŽE

vse najboljše in da vaju bodo vsi ubogali!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kavice pa še nič ne vem, ker bi mogo moj user posted image  it na nek pogreb in bomo mogli hitro šibat iz LJubljane.
Če pa bo kaka sprememba pa javim pravočasno.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2168
15.9.2008 19:29:06   
Nika v službi
Ja, kje pa ste vse?!

Teta beta, pisemce sem oddala na pošto. Notri je kuponček za levčka ter moja Ikea Familiy Card, ker jo moraš ob prevzemu pokazat. Upam, da te vse skupaj že jutri doseže.

Mi smo pa danes testirali novega Kangooja ter šli izbrat dokončni dizajn stopnic - saj veste, tiste finese - premer palčk, rostfrei matt ali sijaj (odločila sem se za matt), pa kakšni zaključki, oblika pohodnega dela, itd. Bojda naj bi bile stopnice vendarle gotove nekje do sredine okrobra. Uf, komaj že čakam. Zdaj gre naša investicija res počasi h koncu. Parket je položen in pobrušen, nova notranja vrata v mansardi so namontirana, jutri pride pleskar in naredi že zadnji premaz sten ter Nikino sobo prebarva v zeleno (no, eno steno), potem pride konec meseca še vodovodar, da naredi priklop WC-ja, pip in radiatorjev. Sledi barvanje fasade in na koncu še stopnice. Nikina sobica naj bi bila tudi enkrat do konca meseca, tako da se po najboljšem scenariju lahko selimo v mansardo že konec meseca ali v začetku oktobra. Uau!

Grem zdaj še postelje preoblečt, pa Niko stuširat in spavanac. Danes je v vrtcu praznovala RD (sem kupila Monte, sadje in piškote), popoldan je bila zunaj in je zdaj čisto hin.

Nočko!

Ninočka, no, kako je bilo na Dunaju? Nestrpno čakam poročilo!!!!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
15.9.2008 20:28:03   
teta beta
Anže, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image Kmalu se pozdravi in ostani zdrav! Lepo se imej v vrtcu, imej rad svojega bratca in naj te ati in mami veliko crkljata!

Nika, upam, da dobim jutri pošto, sicer dobiš nazaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2170
15.9.2008 21:55:34   
teta beta
Benika, imaš zs.

Neposredna povezava do sporočila: 2171
15.9.2008 22:01:30   
teta beta
Aja, Nika, zdajle sem se še spomnila komentar na vaše kosilo v Avstriji - tudi midva sva šla pred kakšnima dvema letoma jest tja v interspar restavracijo; kot si rekla, drago, dunajski zrezek pa je bil kot da bi papir spohal (tanek, pa ne pretiravam).

Neposredna povezava do sporočila: 2172
16.9.2008 7:16:33   
Nika v službi
Dobro jutro!

Teta beta, v najinem primeru je bila hrana zelo okusna in tudi porcija je bila (pre)velika, ampak kot rečeno, mnogo mnogo predraga.

In sedaj grem na - ha, pa sem vas, ste mislile kavo, a ne?user posted image Ne, ne, kavo, ČAJ! Me namreč nekaj praska po grlu....

Neposredna povezava do sporočila: 2173
16.9.2008 11:43:50   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Pravkar sem naročila H2O parni čistilec. A ga imaš in če, kako si zadovoljna z njim? Se mi zdi, da si ti že nekaj časa nazaj govorila, da ga boš naročila.

Jaz ga imam doma/dobila sem ga kot vselitveno darilo. Čisto sem razočarana, ker je količina vode, ki steče ven nenormalna, tako da imam po tleh prave luže. Pa so mi že druge rekle, za to napako, ampak jih SEVEDA nisem poslušala. Sedaj pa ne vem. A naj ga nesem nazaj al kaj naj z njim. Trenutno prezimuje na balkonu. Če želiš, ti ga lahko tudi dam.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
16.9.2008 14:52:44   
benika
A men ga pa ne bi dalauser posted image Sam prašam.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Idealna razlika med sorojenci.
пеперутка16

Kdaj imeti drugega otroka?

1 leto. (7%)

2 leti. (40%)

3 leta. (27%)

4 leta. (20%)

5 let. (7%)

6 let ali več. (0%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!