lane31
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia Samo da zaključimo glede piknika. Dve sta mi nakazali denar in se v namen plačila nista podpisali, me pa zanima kateri sta. Lahko sporočita tudi na ZS. En znesek je 12€, drugi pa 10,20€. Ja sorry......pa sem te vsaj 3x vprašala ,če si prejela ....nakazilo pa je od mojega-Rudi B. Mišk........ ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ........ohhhhhhh.....mi delaš skomine......uživaj ob najlepši pikici v tvojem telesu Pandica......samo brez panike.....moji se je 1x tudi zasrala voda ,pa je že drugi dan z veseljem čofala.......ma naši -vsaj moja je kot zlata ribica -3 sek spomina Sanwebdra......kje si imela razgovor.....nisem zasledila.....vsekakor pa držim pesti in pošiljam pozitivne misli v vesolje.......vse je kot mora biti Srečanje pa tudi - če bi bilo na sredo pa jaz ne-bi mogla priti ,tak da ..... thanks za prestavitev Živa........jaz bi ga dala ven iz spalnice spat ,če imaš to možnost YennyAnny...... saj bo.......ma vem ,da bi jaz tudi tulila od žalosti.....me pa čudi ,da so tako grobi otročki med sabo.....mislim ,tukaj smo 4-6 otročkov non-stop skupaj in praktično celo poletje zunaj na travi ,pa še 1x nismo rable posredovat ,ampak v miru pokofetkale - no seveda smo jih imele budno na očeh ,a pravim ,da res nismo rabile zaradi grobosti nikoli posredovat Kinnie.....pa saj ne morem verjet.......in kako lahko potem taki starši dobro vzgojijo svoje otročke Valči.........ma klinc bom napisala ,pa če se boš smejala se pač boš .....sama sem tudi bronhitična od nekdaj .....v knjigi dr. Rudolf -pozabla dalje - je rp - sprejnaj 15dkg sladkorja -zalij z 1l vode in daj noter 2 manjši neolupljeni čebuli ter kuhaj 15 min.....pije se toplo po požirkih čez cel dan - ne recimo 2dcl naenkrat ......od takrat ....trkam ...še ni bilo nikoli hudo Mama06......pozdrav v Kranjsko goro.....sem ti kar fauš veš Yenny Anny........jaz bom tudi morala ob taki uri vstajat kmalu....reci mikako to vstajanje prenaša......jaz jo bom pred šihtom vozla k mami ,pa si mislim da jo bom kar v pižami odpeljala ,da je še z oblačenjem ne izmučim (ob 6h od doma) ....me prav zanima kako izgleda to v praksi ,ker večina tukaj jih pelje okrog 8h v vrtec ,moja pa bo mogla že najkasneje ob 6h sedet v avtu......joj revče mamino