Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vidim, da si že popravla
pozabijo kako majcko je se o.k.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ........ohhhhhhh.....mi delaš skomine......uživaj ob najlepši pikici v tvojem telesu
saj bo.......ma vem ,da bi jaz tudi tulila od žalosti.....me pa čudi ,da so tako grobi otročki med sabo.....mislim ,tukaj smo 4-6 otročkov non-stop skupaj in praktično celo poletje zunaj na travi ,pa še 1x nismo rable posredovat ,ampak v miru pokofetkale - no seveda smo jih imele budno na očeh ,a pravim ,da res nismo rabile zaradi grobosti nikoli posredovat
to vstajanje prenaša......jaz jo bom pred šihtom vozla k mami ,pa si mislim da jo bom kar v pižami odpeljala ,da je še z oblačenjem ne izmučim (ob 6h od doma) ....me prav zanima kako izgleda to v praksi ,ker večina tukaj jih pelje okrog 8h v vrtec ,moja pa bo mogla že najkasneje ob 6h sedet v avtu......joj revče mamino