|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 0:36:26   
Pandica
Alina_alin in vse ostale desetke, ki ste še prisotne LAHKO NOČ user posted image

_____________________________

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 7:15:23   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

Ja mi smo sicer doma, ampak se uvajamo v vrtec. Kasija tudi. Tako da ob 10h odpade. Mi smo v vrtcu že do kosila. Torej lahko prideva kvečjemu po 12. uri.


Ja mi se tudi uvajamo in bi bila ta ura super!



Midve bova prišle ob 10h, ker morava ob 12h že šibat naprej. Tako da se bomo pa par minutk vidle in se bo zamenjal par članic user posted image

4.10. pa tudi ne morava ker bo imela Lia party za rojstni dan... pa naslednji mesec. Oktober bo iitak čist nabit od vseh

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 9:33:25   
noa1
Dobro jutro!
Sanwebdra: držim pesti zate danes, pa poročaj, kako je bilo.user posted image

V Mariboru zunaj sije sonček, čeprav nenverjameme, da je akj bolj toplo. Počasi se bova spravili ven, če ne druga, vsaj na sprehod, pa še nekaj obveznosti imam v mestu.
Joj, kako pogrešam sonček, toplo vreme in naša vsakodnevna in tedenska srečanja v parku. Mi je že sedaj hudo, da je tega lepega obdobja konec in se bomo počasi vse vrnile v službe in vsakodnevno hitenje v službo, pa po otroka in domov kuhat. Se mi zdi, da je za mano eno tako najlepše obdobje z mojo princesko in da nikoli več ne bom imela toliko časa samo zanjo. Saj vem, da nas čaka še prekrasno obdobje in da se bomo imeli lepo, pa vendar imam že sedaj skomine po najunem času doma.
Joj sem sedaj kar nekam odsanjalauser posted image .

Pandica: imaš eno prekrasno princesko in starše, ki ti pomagajo, ko rabiš pomoč.Ti pa si super zlata mamica, ki za svojo princesko naredi vse. Drugače pa imamo najbrž vse kdaj slabi dan in sem nam sesuje svet...vsaj meni se tu pa tam. Naslednji dan pa je spet vse po starem in sem polna energije. user posted image user posted image user posted image

Danes pa ka ne morem nehat pisat. sedaj pa letim moji pupi dat nekaj za jest in ven


_____________________________

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 10:11:40   
sanwebdra
Klaudia, paketek prispel! Najlepšejšejša hvala .... Noa1 in jaz se ponižno klanjava ... HVALA HVALA HVALA

_____________________________

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"



(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 13:19:48   
2ursae
čau punčke user posted image

Mi2 sva bila tud pri P, je boljš, se bo pa skupaj sestavljal še ves naslednji teden user posted image . Pa sem ji rekla, da sploh nisem vedela, da ja bronhiolitis tolk resna in dolgotrajna zadeva, pa ona meni nazaj, da sem pri tej bolezni lahko vesela, da mu ni bilo treba it v bolnico. Tako da tud Anže naslednji teden še ne bo šel v vrtec, da ne bi bratcu še česa prinesel. Joj, me je kar strah klicat tja, mi bodo glavo odšraufali user posted image , ker vsakih par dni odložim datum Anžetovega vstopa v vrtec.
Jaz funkcioniram na tabletah, jemljem Lekadol, ker imam mal vročine pa glava me ful boli user posted image , nič se mi pa ne izboljša. danes je šel Anže mal k tašči, pa si bova mi2 z mojim mal spočila.
Pa še ta problem je: bogi Anže nima nič za oblečt! taki kot smo, ne moremo nikamor v nabavko, danes je šel od doma v jopici, ki jo je imel spomladi (HB mu je še kolikor toliko prav) in hlačah, ki sem mu jih HB kupila konec poletja. jaoooo ... upam, da se ne bo še pohladilo, ker nima še nobene pametne jakne user posted image .

da še jaz povem eno o crkljanju: mojemu Anžetu se že takoj vidi, da družboslovec ne bo user posted image . Nikdar se ni maral crkljat, ljudje ga pretirano ne zanimajo, njegova strast so elektrika, žice in stroji in to je to. Se je sposoben 2 uri v sobi igrat z vbodno žago, ki mu jo je oči sestavil iz Lego kock. je pa res, da se je pričel bolj crkljati, ko smo dobili Bora ... konkureca pač user posted image , tako da, majoli, ti priporočam, da veselo na delo user posted image .
Bor je čisto kontra - rad ima ljudi, proti vsakemu steguje rokice, se mu smeje in se pogovarja.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 13:44:08   
lane31
Noa1......nažalost je vsaka beseda resnična user posted image .....se tolažim z kvaliteto časa ,če že kvantitete ne-bo

Micla.......jaz bi naredila kot Jasna ,enostavno večkrat kam šla vsaj za 3-4h 2x tedensko .pa naj pol vidi kako je vse lepo in enostavno z user posted image

Pandica.....kar pojdi pogledat za jakne ,maš 3-vrste bundic in take full lepe debele žametne ....sem pa slišala da so v kiku baje tudi zelo lepe bundice ,a jih sama nisem gledala

Evo pa se je že zbudila čmrlika in gremo dalje ....akcija user posted image


_____________________________

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 13:54:34   
Kasija
Najprej hvala vsem za odgovore in tolažbo glede vrtca. Sem danes povedala svoje pomisleke vzgojiteljicama in se počutim bolje. Tako da je bil danes tudi boljši dan. Sem šla za par minut ven na hodnik in elian niti ni opazil, da me ni. Res da je bil sam z eno vzgojiteljico, ampak vseeno bravo elian user posted image

Srečanje lj Midva se uvajava do 12h, lahko pa potem. Nove10ke ni.

Pandica itak da pojamraj, zato pa smo tu, ne? Sploh si pa carica, da si sprejela vlogo materinstva nase kljub partnerjevi odločitvi! user posted image
Aja, pa dobro sem sprejela, da nam delaš lušte za hrano ponoči /tvoje poste iz previdnosti kar preskočim user posted image /, ampak zdaj pa še spodbujaš h kupovanju oblekc ti-tiuser posted image


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 14:35:14   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Klaudia, paketek prispel! Najlepšejšejša hvala .... Noa1 in jaz se ponižno klanjava ... HVALA HVALA HVALA


Ni za kaj. Upam da si našla na robu pošiljke karto - zate za zahvalo za piknik... sama veš za kaj user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 15:19:19   
Klaudia
teka - danes sem ti nakazala denar za copatke, tako da bi mogla jutri dobit.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 15:37:23   
živa
Oho, vidim, da ste postale solidarne z mano in kdaj pa kdaj pojamrate user posted image . Pandica, midve s kasijo se hecava, da sva materi samohranilki, ker najina user posted image  non-stop visita na bajti, pa sploh nisem vedela, da si pa ti dejansko sama user posted image . Res si carica user posted image .

Hud problem: Moj čvergo je kronično neprespan user posted image .  Ponoči se zbuja in ker ga jaz sicer potolažim, potem pa pustim, pa naj zganja, kar hoče (sem tudi jaz kronično neprespana in ne zmorem več bedeti pol noči), se mi zdi, da se igra v postelji; ker občasno ga hočem npr. pokrit, pa sedi v posteljici user posted image . Čez dan mi spi dvakrat do trikrat po pol ure-uro, ampak si kar naprej mane očke. Če ga hočem še malo uspavat ali ga dat vmes spat, se dere kot jesihar in to ipično, se meče nazaj in protestira na vse pretege user posted image . Če je pokonci, pa kar naprej tuli, se obeša po meni, slabo je, nič mu ni prav user posted image  ... Kaj naj storim?

Zdaj pa grem, se tipkamo pozneje.

Lp,

živa

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 16:12:54   
2ursae
živa, a veš, kaj pravijo: da otrok do enega leta še ni sposoben izsiljevati ... morda ga pa kaj boli, muči ...

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 16:46:11   
živa
2ursae, na morju sva skupaj spala in je dve uri plezal ponoči po meni. Ne pomaga nič. Edino dojit ga poskušam čim manj, ker moram žal kmalu po prihodu v službo za teden dni v Srbijo in si želim, da ne bi bil prevelik šok zanj.

Prejle sem prosila mojo mami, da ga je dala po eni uri spet spat, in potem še 3x, ko se je zbudil v joku, no, in zdaj spi že skoraj dve uri. Pri meni pa jok, jok, jok.

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 17:31:07   
2ursae
vem, lubica, vem, da boš morala na službeno pot user posted image . Pri nas je z uspavanjem tko: jaz uspavam z zizo, oči z ujčkanjem. Če na zizi ne zaspi, mu moje ujčkanje ne bo všeč, ampak se mi bo zvijal in se upiral, se jokal in ko bo zagledal, da prihaja oči, bo čisto blažen in zaspal v parih minutah. še dobro, da je moj zvečer pri roki, če je treba ... očitno so nas, mamic, bolj navajeni z mlečne strani, pol so pa zmedeni, če jim tega ne damo ... ne vem ...

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 18:14:49   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

teka - danes sem ti nakazala denar za copatke, tako da bi mogla jutri dobit.


že dobila user posted image

2ursae, sem ti ravno zadnjič hotla napisat, da bronhiolitis pa ni tak nedolžen, pa si itak danes slišala...je imela Zara lani, do takrat sem slišala samo za bronhitis, bronhiolitis prvič...takoj panika, da naj prenoči v bolnici, ker pa smo doma 5 min do bolnice, smo izjemoma na lastno odgovornost lahko ostali doma - seveda z napotnico če bi bilo potrebno! pa dobili ful navodil kdaj nemudoma v bolnišnico (vdihi v minuti, pomodrelost...). so me kar prestrašli, moram priznat, sva ponoči dežurala in jo opazovala...HB smo hitro pozdravli.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 19:38:37   
mišk
Teka ali katerakoli: Prosim, povejte mi, če lahko za copatke nakažem kao prek položnice (preko klika) in če lahko, kaj napišem po referenco???

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 19:41:16   
Klaudia
Samo da zaključimo glede piknika. Dve sta mi nakazali denar in se v namen plačila nista podpisali, me pa zanima kateri sta. Lahko sporočita tudi na ZS. En znesek je 12€, drugi pa 10,20€.

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Čez dan mi spi dvakrat do trikrat po pol ure-uro, ampak si kar naprej mane očke. Če ga hočem še malo uspavat ali ga dat vmes spat, se dere kot jesihar in to ipično, se meče nazaj in protestira na vse pretege user posted image . Če je pokonci, pa kar naprej tuli, se obeša po meni, slabo je, nič mu ni prav user posted image  ... Kaj naj storim?


Ta del je pri nas isti. In HB se zdaj voziva do sestre ravno takrat ko bi se drugače matrali spat, tako pa v avtu zaspi vsaj za tiste pol urce. Če ima kakšna kak dober nasvet se priporočam... user posted image

Tam kjer sem objavila temo mi noben ne odgovori:

user posted image  Kakšen ionizator - vlažilec zraka priporočate? Mora nujno imeti oboje. Sestra rabi za v stanovanje pa pojma nima kaj naj kupi. Cena ni pomembna.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 19:41:43   
mišk
user posted image Danes sem bila na prvem nosečniškem pregledu. Videla sem srček in sem pomirjena.user posted image user posted image  Jutri bom pa že kar poklicala, da se naročim za NS.
Kje je pa kej oktoberka?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 19:47:28   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Klaudia, paketek prispel! Najlepšejšejša hvala .... Noa1 in jaz se ponižno klanjava ... HVALA HVALA HVALA


Ni za kaj. Upam da si našla na robu pošiljke karto - zate za zahvalo za piknik... sama veš za kaj user posted image


yes, yes, yes, yes user posted image

_____________________________

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"



(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 19:54:15   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

user posted image Danes sem bila na prvem nosečniškem pregledu. Videla sem srček in sem pomirjena.user posted image user posted image  Jutri bom pa že kar poklicala, da se naročim za NS.
Kje je pa kej oktoberka?


iiiiiiiiiiiiiiii, mi kar lušte delaš... user posted image
oktoberka? hmmm, - KJE SI - nazadnje ko sva govorili je bila na morju, ta konec tedna nja bi prišli domov, več pa ne vem...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 19:57:53   
Pandica
Pa jaz bom res popuser posted image
Veste kaj se mi je pozno pop. zgodilo. Grem si lase prat in itak, da gre Zala z mano v kopalnico. Tam nekaj pleza okrog, mi pride stat med noge, se mi smeji, kao vse ok...pol pa naenkrat grozen jok. Ja, kaj se je zgodilo? Šla je k bideju, se vstala in si odprla vročo vodo / krop po rokici user posted image user posted image user posted image   joj, kako je jokala revica. In jaz takoj rokico pod mrzlo vodo, ampak sem pol čez par minut ugotovila, da pod narobno, mater sem jaz ****user posted image   evo, pa sem spet slabe volje user posted image
Pol pa, ko sem jo šla tuširat je full jokala, ko je drugače vedno full uživala v vodi. Sma na hitro zaklučle danes. Kaj zdaj se bo pa vode bala? user posted image   joj, samo to ne...
Kaj mi svetujete zdaj mamčice?


_____________________________

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 19:58:30   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: teka

bronhiolitis prvič...takoj panika, da naj prenoči v bolnici, ker pa smo doma 5 min do bolnice, smo izjemoma na lastno odgovornost lahko ostali doma - seveda z napotnico če bi bilo potrebno! pa dobili ful navodil kdaj nemudoma v bolnišnico (vdihi v minuti, pomodrelost...). so me kar prestrašli, moram priznat, sva ponoči dežurala in jo opazovala...HB smo hitro pozdravli.



jaz nisem imela pojma o resnosti te bolezni user posted image , ni pri P nihče zaganjal panike. Ko mi je P za vsak slučaj dala napotnico za LJ sem si mislila, eto, spet pretirava user posted image  (to ni bila moja P, ampak ta druga, ki, vsaj po mojih dosedanjih izkušnjah, kar rada piše napotnice za vse sorte). OK, to o št. vdihov so mi povedali pa vsak dan sem ga vozila na kontrole in inhalacije. Morda je pa Bor imel blažjo obliko.

Vlažilec z ionizatorjem: smo ga ravno danes začeli laufat. Dobiš jih res vsepovsod, mi smo tega kupili v Mercatorju, v njihovi tehničn štacuni v Črnučah, firma je pa Ufesa. O vlažilcih je na RR ogromno govora, če mal pobrskaš po iskalniku, boš zihr našla tono postov na to temo. Pazit moraš, da je na hladno paro in ne na vročo. To je vsa umetnost.

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 20:01:42   
sanwebdra
Razgovor - se mi je zdel zelo sproščen. Me niso nič mučili, vsaj zdelo se mi ni tako, čeprav sem bila od današnjih 8 kandidatov najdlje noter prav jaz. Tako da vzamem to kot pozitivno. Sem bila kasneje tako naspidirana, da se hotla kar poletet, se mi je kar smejalo. Jutri še 8 kandidatov, potem pa odločitev, pa sklep, pa pravnomočnost sklepa ... računam, da še vsaj 3 tedne ne grem delat. user posted image  HOČEM TO SLUŽBO. Še enkrat hvala vsem za dobre misli in pomoč (kajne, vedrauser posted image )!

No, zdaj pa k slabemu - jutri že začnem v avstrijskih vinogradih delat, zato NE MOREM na srečanje. user posted image user posted image user posted image  Pa ravno zaradi mene ste ga prestavile. No, bomo že nadoknadile. Teka in Pandica ZS.

Še ena dogodivščina: včeraj sem si šla kupit nov puloverček v C&A, da bom lepa na razgovoru, pa pridem domov ga operem, vzamem iz stroja in opazim ogromno luknjo na komolcu (kako sem to zgrešila prej, ne vem). Kaj zdaj obleči? No, saj sem še našla nekaj v omari, pulover pa nesla zamenjat, pa sem na koncu prišla iz trgovine s popolnoma drugačnim puloverjem, ker takega, seveda, več ni bilo.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 17.9.2008 20:09:05 >


_____________________________

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"



(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 20:08:38   
mišk
Ja, pa ginekolog mi je rok poroda zapisal kot 29.4.2009. Očitno to vedno računajo, kot da imamo vse cikle dolge 28 dni!user posted image  Moji so v povprečju 33 dni. Ah, spet bom očitno rodila deset dni čez rok...user posted image

Nakazilo za copatke: Ponavljam. Lahko preko klika nakažem direktno na račun pri NKBM, ali preko spletne položnice? Kakšna je potem referenca???

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 20:09:04   
Pandica
Sanwebdra   kako je šlo na razgovoru? 


Štajerke  kaj zdaj za ju3? Torej Planet tuš? Kdaj?

Alina_alin   so ti vzeli dol tisto hudičevo varovalo? Si uredila?

Jaz sem pa danes prečekirala celo mesto za bundico. Prvo sem bila v mestu v H&M-u, ker sem šla menjat rokavičke, ki sem jih včeraj kupila pa so bile raztrgane in nisem videla tam, srečala Noo1   , btw, Ajša hvala za žemljico   je vse pojedla, no, niso imeli nič nove robe, v C&A luškane bundice, samo je bila najmanjša št.86, sem ji probala, ampak full prevelika, v Europarku v H&M-u pa tut nič od bundic   tak, da sem ji pol tam vzela še ene full lepe žametke, isti model kot včeraj, samo drugo barvo
Aja, pa po celem MB med drugim iskala tut bombažne kapice al pa trakec za uhice pa nikjer dobila
Na koncu sem ji kupila v Intersparu za 2 eura trakec za ušesa , ker tam so jih pa imeli, samo ne tak lepe no, za prvo silo bo, ne?

_____________________________

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Desetke007 part 5
17.9.2008 20:09:47   
*pikijakob*
Pandica verjetno se ne bo bala vode, bo pozabla, jaz bi nadaljevala tako kot se sedaj tuširata, verjetno bo jutri že bolje, mogoče ji ni pasala topla voda na rokico.

Srečanje torej Tuš ob 10.00, če se ne motim.


_____________________________

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?