tea
|
Ha, ha sem vam vrgla kost a, ne? No, da vam odgovorim - lahko bi bila, nisem pa še sigurna. Imam precej neredne menstruacije, tako da zamuda nekaj dni še ne pomeni nič. Test pa nočem prehitro delat. Ko izvem kaj več, vam povem Ja, Marijo pa tudi jaz pogrešam in mi je zelo žal da se ne oglasi več. Upam, da bo kmalu spet kaj napisala, ker se vedno nasmejim ob njenem pisanju. Hladno je pa res že kar pošteno, čeprav imam tudi jaz srajčko s kratkimi rokavi in samo suknjič čez. Zjutraj grem bolj hitro do službe, ko se pa vračam domov, je pa kar za kratke rokave. Otroka nosita pa kratko majčko, čez dolgo majčko, potem termoflis in čez brezrokavnik. Hlače nosimo pa še tanjše, nepodložene. Včeraj sva bili s kolegico v Avstriji in sem seveda zopet preveč zapravila . Sva se hecali, da neglede ali greva 2 ali nas gre več, ali gremo z velikim ali povsem majhnim avtom - avto je vedno do vrha poln. Čez vikend grem pa na sindikalni izlet na Dunaj in v Bratislavo. In vam povem na to temo eno prigodo. Meni so imena Bratislava, Budimpešta, ...zelo podobna in moram prav pomislit, v katero državo mesto paše. In ker sem "vozni red" izleta prebrala bolj na hitro, nisem bila ravno sigurna kam gremo. In kolegica razlaga, da gremo na Češko in jaz veselo razlagam doma in povsod, da gremo na Dunaj in na Češko - ker se mi seveda ni dalo razmišljati katero mesto je že kje. In potem se 2 dni nazaj menimo v službi (delam v banki), da bi si bilo pa dobro naročit nekaj čeških kron za sabo. In potem le preveč govorimo o tej Češki, ko nam naekrat vklopi - gremo ja na Slovaško A si predstavljate - sindikalni izlet bančnikov in pol avtobusa pride na Slovaško z napačnim denarjem
|