|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM, NASVET-porodniška
24.9.2008 18:26:25   
zupancdam
POZDRAVLJENE VSE!
Mene pa zanima, če mi lahko katera svetuje ali pa pove kako je s tem in sicer;
sem bresposelna oseba, že 9 mesecev prijavljena na zavodu za zaposlovanje, seveda sem si aktivno iskala zaposlitev, pisala prošnje itd. No, pred 1 mesecem sem izvedela, da sem noseča! Zanima me, ali me bodo brisali sedaj iz evidence bresposelnih oseb, če povem svetovalki, da sem noseča, in ali mi bodo ukinili denarno socialno pomoč?(denarno socialno pomoč začnem dobivati ta mesec do nov. ker prej nisem dala notr vloge, avša pa bi jo lahka že 9 mesecev dobivala) Ne vem kako je s tem? Ali me bodo še vendarle imeli v evidenci, do nastopa porodniške in bom lahko še do takrat dobivala denarno pomoč? Baje te pol dajo dol in greš en mesec pred porodniško po knjogo na zavod. PROSIM NAJ MI KATERA POVE, KAJ NAJ STORIM, ALI NAJ GREM TAKOJ POVEDAT ALI NAJ POVEM NOVEMBRA KO IMAM POSVET NA ZAVODU? ČE POVEM TAKOJ, ALI BOM VSEENO ŠE TAM PRIJAVLJENA, KAJ STORIJO V TAKIH PRIMERIH, AJA SLUŽBE SI PA NE IŠČEM VEČ!
hVALAŽE V NAPREJ!

_____________________________

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM, NASVET-porodniška
24.9.2008 18:30:12   
Naja30
Z zavoda te ne bodo brisali. Najbolje, da greš kar čim prej povedat, da te vodijo pod posebni primeri. Itak vejo, da nosečnice nihče ne bo zaposlil, tako da te bodo pustili pri miru. Socialno pa mislim da tudi še lahko dobivaš. Kako je s tem pred nastopom porodniške, pa ne vem.

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PROSIM, NASVET-porodniška
24.9.2008 21:40:06   
sttj
Brez panike,ne brišejo te,normalno boš dobivala denarno pomoč še naprej,ko nastopiš porodniško,ti res dajo knjigo in greš na socialno,da se tam prijaviš.Potem prejemaš porodniško ali starševski dodatek odvisno od tega kdaj si bila nazadnje zaposlena,če si bila zadnja tri leta kje zaposlena ti to seštejejo in tudi,če si iz borze kaj dobivala in če ni dovolj ti za razliko dajo še socialno ,drugače pa dobivaš starševskega,ki je seveda bistveno majnši.Najbolje,da greš tja in se z svetovalko pomeniš,pa še nekaj ugodnosti imaš,ker si brezposelna,lp.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Spanje
binyy

Kdaj spravite spat 4.leta starega malčka?

ob 20 h (62%)

ob 21 h (23%)

ob 22 h (5%)

nimamo pravil glede ure (5%)

kadar sam zaspi (5%)


Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!