Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ni mu težko dati sredstev na področju sociale, šolstva (in vrtcev) ter športa za vse (kolesarske steze, otroška, športna igrišča,..) 
....premalo
......zato je pa meni še vedno lepo it k naši mamici, kjer je pred blokom veeeeliiiiko igrišče, trava, veliko igral.....
...se je zbudil in se gre premaknit v posteljo in hoče, da grem z njim....
....
Miha.
Ne razumem ljudi s
, da ne morejo za svojim ljubljenčkom počistit
Ful sem vesela zate, ada!
, da sem vse uredila...kolk je to enga dela, pa povsod še enkrat izjavo dat, kaj je bilo, kdaj, zakaj... Pa vse plačat, in imam samo s tem za 70€ stroškov. Glede radia ne vem kako bomo zrihtal, vbistvu 400 € sploh ni mal. Sem imela pa vsako leto zavarovan, ker so mi pred slabima 2 letoma tud že vlomil pa radio ukradel
In zdaj ne dam več kot 60 € za radio. Za armaturo mi bodo pa od zav. nakazali 125 €, glih da bom imela za nova očala
. Sem pa dobila nadomesten avto, pa še to sem si ga komaj izborila za 4 dni...sem cel čas poslušala: a ste plačal ob zavarovanju asistenco plus, drgač vam ga damo samo za en dan...mater samo to jih zanima kaj sem plačala, pa kolk...ko je pa njim treba škodo povrnt se pa čaka na tiste € celo večnost...banda ena.