kapica
|
Corfu, oo, da s eti strinjas z mano glede tasce . Sicer pa to se spomnim da si rekla da se tud ti z svojo dobro razumes in sem pricakovala tvojo podporo. Drugace en bi upala tega napisat . Baja, kaaak super za vrtec in da se le razvija se v pravo smer. Bravo, saj bo . Ja, pa tud Dino ima mal vecji trebuscek. Ajvy, prehlad traja 2 tedna ne glede na to koliko lekadolov spijes in se vsega drugega . Fajn ti bo del vroc caj, limonada, al al limona v ohlajenem caju, al pa prazen sladkor v mleku in taksne zadeve. Drugace ap cimvec pocitka in ostani skrita pod odejo . Freycha, uh, mam sreco, sem mislila da bos bolj huda (glede tasce). Me prav zanima kaj se boste pogovorili danes. Ampak ce pravis kaksno fajn sosedo imas, kaj se sploh cakas??? Zato da bo Dita imela kaj od babice in dedka. Aha, daj no, bo pa sla tja ko bo sama hotela, ko bo lahko sama rekla, to rada jem in tega ne. In ko ti bo povedala , kaj vse je tam pocela. Saj to bo cez kaksno leto ali dve. Ko bo pa gospa tascica uzaljena, pa ji povej, da s etud ti uzaljeno pocutis, ker te ne uposteva. ZUato da bo imela fajn odnos z svojo vnukinjo, zato bi pa ti imela v glavi vse pomrdano in bila frustrirana vsakic, ko gre Dita k njima. No, saj ji bos danes povedala kaj ji gre, ker tega ti pa res ni treba prenasat. In ce se ne bosta drzala vajinih pravil oz. zelja, pa tud Dite ne bosta imela v varstvu. Gotovo. Saj si pa ti v tem primeru tista, ki ima glavno besedo skupaj z tvojim dragim. Pa bravo njemu za uspeno opravljene izpite .