|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: trojčki
16.7.2008 21:43:54   
pikceva
Ejla,

NAVT, mi jih tud treniramo, ma izgleda, da jima še ne nese. Recmo, da bo kmalu. Pa so kar še vedno vztrajne, da bi šle dol na glavo. BO že, bo že.

LP

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   RE: trojčki
22.7.2008 14:41:12   
mogant
Joj kak dolgčas, nas par dni ni blo, sem mislila, kolko bo za prebrat, pa vidim, da čisto nič...
ma ja sej mate prav, da izkoristite dneve bolj pametno kot, pa za računalnikom...

Mi smo sprobali sedežke, ni še tako kot bi lahko bilo, je pa napredek očiten.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   RE: trojčki
23.7.2008 9:48:14   
NAVT
Mogant, v zadnji Mladini je članek na temo določanja DNK iz brisa ustne sluznice. To menda delajo kršilcem kaznivih dejanj. Članka še nisem prebrala.
Takoj so se mi vklopili senzorji, ko sem videla test dnk :)))

Še dva dni pa pihamo 1. svečko!

< Sporočilo je popravil NAVT -- 23.7.2008 9:49:55 >

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   RE: trojčki
23.7.2008 11:58:11   
pikceva
Ojla,

Tud mi smo malo za računalnikom. Mamo  stalno prežo. Metka zleze na kavč že brez igračke in seveda hoče z glavo naprej dol. Barikada v dnevni sobi ni več dovolj. Upam, da jim bo kmalu neslo, da je treba bit malo bolj previden. Ne vem pa kdaj bo to, saj nimata še 11 mesecev (korigirano 9). Navt, kdaj sta te tamali ratali bolj sigurni?

Mogant, lepo da se stolčki kolikor toliko obnesejo. Bodo postala potovanja bolj znosna :). Ej mimogrede, naši sta začeli konstantno bruhati v avtu. Žur 100 ur. Me je kar paranoja, ker sva s sestro bruhali kar tam do osnovne šole. Drugače ste OK?

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 329
   RE: trojčki
24.7.2008 12:01:04   
mogant
Navt pa misliš, da je že kdo delal test dnk kar tako na lastno željo, ker zgleda da pri nas res ni te prakse, da bi lahko kar samoiniciativno to preverjal... bom tudi jaz poiskala članek :)

Pikčeva smo bli na Lošinju, ni Dalmacija je pa že pol poti user posted image ... tako, da upam, da nam konec poletja rata daljša tura...
ej kar se tiče bruhanja, naši v avtu "še" ne bruhajo, niso nikoli, sem pa včeraj spet razmišljala o tem nadležnem polivanju, se mi zdi, da bi bil že skrajni čas, da nehajo, imam že polno mero tega pucanja, preoblačenja, pa da ne govorim kako smrdijo tiste njihove igračke, ker so vse prežvečene, no zdej ko plazijo (včeraj je začel plazit še Gal - jupi, vojska je popolna user posted image ) mi smetijo pa po celem stanovanju - groza, dobro da nimamo tepihov...
ne vem spet me je malo zaskrbelo glede tega, ker vem, da jim lahko ta želodčna kislina, ki sem jim vrača poškoduje požiralno pot... pediatrov pa to ne skrbi preveč, glavno da pridobivajo na teži potem je vse ok???

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   RE: trojčki
24.7.2008 23:35:44   
NAVT
Pikceva, naši dve nista ravno za se zgledovat po njima, ker sta glede motoričnega razvoja precej hitri. Poleg tega je naša Neža neustrašna, tako da je ni situacije, ki je ne bi razrešila. Če pade trikrat, bo v deseto obvladala :)) Ta kombinacija hitrega razvoja in vztrajnosti potem prinese drugačno sliko kot bi sicer. Za orientacijo ti povem, da sta plazili pri 5. mesecih, pri 6. sta se dvignili na noge... Zares samostojna hoja se je začela nedavno (tri tedne nazaj, Bina še ni čisto 100%), a je bilo pred tem ogromno drugih nevarnih podvigov in dosežkov. Je pa res, da jo pri motoričnih podvigih samo spremljam, nič pomagam ali prepovedujem. Sem zraven in skušam preprečiti najhujšo škodo. To med drugim pomeni, da jima tudi dovolim pasti, ker je to tudi stvar "tehnike".

Mogant, jaz sem se tudi to spraševala. Toliko ti pa ne znam povedati. Me pa na momente ima, da bi kar kdaj kam poklicala in malo povprašala.
Naši dve sta tudi precej časa polivali. Brina je bila stara že več kot 7 mesecev, ko je redno po mlečnem obroku vrgla malo ven. Še vedno se jima to dogaja, a z razliko, da se zdaj zgodi kadar se fajn napokata. Predvsem je problematičen jogurt. Kot nalašč, ker to najbolj smrdi!

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 331
   RE: trojčki
25.7.2008 11:49:38   
pikceva
Navt, saj ravno zato te sprašujem, ker sta naši tudi tako hitri in vztrajni. Meti je na nogah že 3 mesece in toliko časa že plazi (od 7, 5 mese - korigirano 5,5), Manca pa malo kasneje

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   RE: trojčki
26.7.2008 22:24:34   
gt
Odkar sva kupila v Ikei stolčke za hranjenje sva se spraševala zakaj hudiča vsi tle govorijo da so dali 15€ v ikei je pa stolček 15€ potem pa mizica še 5€...
Sva mislila da noben ne kupi z mizico. Mojca je potem pomislila da je pa mogoče razlika med Italijansko in Avstrijsko in evo:

Ikea - Avstrija

user posted image

Ikea - Italija:

user posted image

Pogledal sem še "kolekcijo Mammut"  (otroški stočki etc..) in je večji del zopet cenejši v Avstriji kot v Italiji kjer je cenejša samo ena mizica.

Tko da, preglejte prej cene v katero Ikeo se odpravite. Mi smo v bistvu preplačali en cel stol :( :( :(

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 333
   RE: trojčki
31.7.2008 13:21:53   
nnn3
oj lepo pozdravljeni
po dolgem času se spet javljam.moji trije so stari 8 mesecev in so zelo pridni.prespijo mi vso noč˙(upam da se nisem pregitro pohvalila)
zanima me kakšne trebuhe imate po rojstvu a se vam ful poznajo striji in če imate kaj odveč kože.kajti moj je zelo zmaličen.
a je katera kaj slišala da ti zdravstvo financira za polepšavo trebuha če rodiš tri naenkrat.

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 334
   RE: trojčki
31.7.2008 14:24:00   
emaa
Baje že pri dovjčkih pripada lepotna operacija trebuha, ne vem še nisem zdravnika nič spraševala. 

(odgovor članu nnn3)
Neposredna povezava do sporočila: 335
   RE: trojčki
31.7.2008 19:54:18   
alpog
Strij in odvečne kože se ne rešiš. Jaz še po dvanajstih letih nosim enodelne kopalke. Če se bo katera pozanimala o operaciji, naj kaj napiše. Tudi jaz bom povprašala ob priliki!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 336
   RE: trojčki
1.8.2008 8:48:38   
matejabr
Punce,
Meni je ostalo po porodu ogromno odvečne kože (strij nimam veliko) in se nikakor nisem mogla rešiti obročov okoli pasu in sem bila res nesrečna. Potem pa mi je prijateljica povedala, da v enem kozmetičnem salonu obstaja "čudežna" naprava. Skratka sem se pozanimala in se odločila za paket (stane sicer okoli 800 EUR za cca 30 obiskov). Imela sem tri terapije (boditer - to je po mojem najbolj učinkovito, v bistvu ti na stegna, trebuh, rit dajo plošče, ki ti dovajao tolopto in električno stimulacijo; bodywraping - namažejo s kremo proti celulitu, zavijejo in zopet priključijo na neko napravo; carboxy - zavijejo v vrečo, dovajajo kisik - to je za odvajanje vode). Bistvo je, da se zorganiziraš in skušaš na teden imeti vsaj tri terapije. Jaz sem vse skoncentrirala na 1 mesec in moram priznati, da je bil rezultat fantastičen. Tako se mi je poznalo pri oblinah, da so vsi opazili, da me je veliko manj skupaj, čeprav po kilah sploh nisem nič zgubila. Trebuh še vedno ni tako raven in čvrst kot je bil prej, vendar pa čisto sprejemljiv in ljudje, ki so me videli s tistim groznim trebuhom (punci sta imeli 3300 in 2960 pa še voda mi je zastajala), ne morejo verjeti, da mi je ostalo tako malo.

Meni je pomagalo, verjetno vsem tudi ne (jaz sem šla cca 1 leto po porodu). Hodila sem v en kozmetični salon v Celju (da ne bo kdo rekel, da delam reklamo, če kareta želi izvedeti, naj me kontaktira), so pa potem kolegice gledale na internetu in obstaja tudi salon v Ljubljani, ki ima bodyter (to res najbolj priporočam, ampak potrebnih je vsaj 15 obiskov ali več).

Upam, da sem kateri pomagala.
Mateja

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 337
   RE: trojčki
2.8.2008 14:52:34   
l.daisy
jaz imam dva meseca po porodu 4 kg manj kot prednosečniško težo, trebuha pa ravno toliko, da malo težje zapnem stare hlače, ampak zapnem jih pa... user posted image pa sta imela fantka 3.270g in 3.260g... 

_____________________________

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu matejabr)
Neposredna povezava do sporočila: 338
   RE: trojčki
5.8.2008 8:19:05   
pikceva
Ej,

Meni tudi ni poznat prav nič. Mogoče zato, ker sem rodila v 32. tednu. Je pa bil trebuh kar ogromen, glede na to, da ga prej lih nisem imela dosti.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 339
   RE: trojčki
5.8.2008 22:58:06   
mogant
vsakemu svoj kos pogače, pa smo vsi zadovoljni...
moji lepotci so stari deset mesecev in pol, pa še vedno jemo tam okrog štirih ponoči, kak dan, če imamo srečo mogoče šele ob petih, da pa nam ne bi bilo dolgčas, se je treba vmes še zbujati, tudi na pol ure... vse kaže, da pri nas še dolgo ne bo pravega spanja...

imam pa veliko večjo srečo s trebuhom, nimam niti enega šiva in niti ene strije, koža na trebuhu je pa ravno taka kot pred nosečnostjo, mišice so mogoče malo bolj ohlapne, to je pa tudi vse... res je, da so bili moji trije težki komaj en kg ob rojstvu, ampak trebuh še zdaleč ni bil majhen, v bistvu sem skoraj prepričana, da sem rodila zato, ker trebuh ni imel več kam rasti... bo pa pri meni zagotovo dojenje pustilo svoj pečat...


(odgovor članu nnn3)
Neposredna povezava do sporočila: 340
   RE: trojčki
6.8.2008 9:19:55   
l.daisy
user posted image user posted image user posted image
očitno je res to, da je vse v genih oz. v telesni konstituciji... user posted image

mogant, jaz sem pri dveh mislila, da nima več kam rasti trebuh, pa sem šla rodit kot balon...user posted image


_____________________________

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 341
   RE: trojčki
6.8.2008 15:13:36   
pikceva
Ej,

Mogant, izgleda, da jih je Metka tudi kaj navadila glede spalnih navad :) Moramo tako plačt za nestrijast in nešivan trebuh....To je res odvisno od elastičnosti kože. Jaz nisem rabila nobenih zvarkov in pripravkov razen olivnega olja.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 342
   RE: trojčki
6.8.2008 15:25:30   
pikceva
Ti,

Mogant, če gremo skupaj na morje nas izselijo iz kampa :). Mi gremo drugi teden v septembru na morje za kak teden s kamperjem. Podvig prve vrste. Gremo pa bolj proti Dalmaciji. Kdor ne reskira ne profitira. Bom znala povedat kako izgleda, ko pridemo nazaj.
Ti, naša Meti baleti nas spravlja kdaj prav ob pamet. Zdaj sva ju preselila vsako v svojo sobo. Manca je začela spati celo noč in jo udari kakih 10 ur skupaj. Z Metko pa še daleč od tega. Sem se sprijaznila, da ne bom spala še par let. Zdaj sem z njo v sobi, ker se mi ne da vsako uro skakat gori doli....al pa vsake pol ure in še kaj vmes.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 343
   RE: trojčki
8.8.2008 20:49:43   
mogant
Pikceva dobra varianta ta kamper.... mi imamo tudi namen it tam nekje konec avgusta, začetek septembra nekam, pa še nimam ideje, vem, da bi blo dobro čim južneje, ker tle v Istri ne bo več poletja, samo ne vem do kam se bodo naši gospodiči pripravljeni peljati...
potem je pa še problem s posteljicami... tri prenosne posteljice ne moreš ravno povsod postaviti, pa še nimamo jih, sem razmišljala, da bi kar šotorček vzela in ga postavila sred apartmaja, tako mi vsaj uiti ne morejo user posted image

Če ima mogoče kdo kako dobro izkušnjo, pozna kak poceni apartma, nekje ob hrvaški obali, dovolj velik in dokaj blizu morja... se priporočam za info.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 344
   RE: trojčki
8.8.2008 20:53:06   
mogant
Ej navt, v mladininem članku sem prebrala, da dnk test stane okrog 20 eur?? samo po mojem to ni tržna cena, tolko verjetno stane, če ga naredijo za potrebe kazenskega procesa.

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 345
   RE: trojčki
11.8.2008 11:06:45   
pikceva
Ti, naše se lahko vozijo z avtom celih 50 min, pol je pa konec (ko se zbudijo). Začne se vik in krik. Tako, da bomo najbrž šli ponoči, da bodo lahko spale. Kar se tiče apartmajev; tam kjer smo bili mi je blo 35 eur na dan, sindikalna cena. Ogromen apartma in dvorišče in vse na novo opremljeno. Vem, da se ga da dobit septembra (če je še fraj), avgusta pa zihr ne.
Mi bomo šli s kamperjem in bodo tamale spale kar z nami. So itak dve zakonski postelji noter, tako, da ni panike. Če vzamete tudi vi tako varianto, pelješ s sabo samo eno :)hehe, se hecam. PRED KAMPERJEM JE MOŽNOST POSTAVIT BALDAHIN, TAKO, DA NI PANIKE GLEDE NUJNOSTI PLAZENJA.


lp

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 346
   RE: trojčki
11.8.2008 20:33:16   
zara3
zdravo....
ker se reees že zelo dolgo nisem oglasila, pa je trenutno čas....se bom pa še jaz pridružila debati.
strija-ena
trebuh-malo špeheca, ni za znoret
otroci - sedaj stari 3 leta, spijo celo noč (nič vam ne zavidam)
No, šalo na stran, saj so moji že stari 3 leta in je že prav fajn z njimi.
Mogant, če boš potrebovala glede app-ja, mi smo hodili v Sukošan, pa je bilo ok, samo bi bilo potrebno preverit če je možno v septembru, letos pa na Čiovem in je bilo tudi super. Edino, kar je smo obakrat imeli zelo velike app-je, ker nas je šlo veliko. Če te bo zanimalo, mi prosim javi...najbolje da na služben mail.
lp,z
/home/sbostjan/Desktop/20080716_170555.jpg

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 347
   RE: trojčki
1.10.2008 12:18:09   
mogant
da še tukaj kaj napišem, da ne bo tema čisto zamrla... mogoče bo sedaj ko so dopusti mimo in se začenja jesensko vreme kaj več časa za RR,

no prejšnji teden sem napisala, da je pri nas spanje boljše, ko jih vsaj ne bi pohvalila, sem tako žalostna ker se je spet vse porušilo... sej ne da je blo prej idealno, ampak zdaj je spet čista katastrofa... Gal že dve noči zapored je 2x na noč... grozno... tako joka, da se umiri edino, če se z njim v naročju sprehajam, sploh se ne smem vsest in se potolaži edino, če dobi za jest, pa če se predolgo trudiva in upava, da bo mogoče vseeno nazaj zaspal brez mleka, potem zbudi še druga dva... Tim in Nik sicer ponoči ne jesta, se pa ravno tako zbujata... sploh ne morem verjet, da so stari eno leto mi se pa še vedno ubadamo s problemi novorojenčkov user posted image

Zanima me a tisti, ki pravite, da vam otrocim ponoči spijo, a to pomeni, da se 6 ali 8 ur sploh ne zbudijo, oziroma oglasijo??? ker za nas je to trenutno nepredstavljiva realnost...


(odgovor članu zara3)
Neposredna povezava do sporočila: 348
   RE: trojčki
1.10.2008 12:25:33   
mogant
ja nameravala sem še vprašat mamice trojčkov in dvojčkov kako rešujete probleme z igračami in podobnimi rekviziti?
pri nas je čez dan največ kreganja in kričanja zaradi igrač, ker je vedno najbolj zanimiva tista igrača s katero se trenutno igra bratec seveda, in tako vsi trije planejo na isto stvar... dokler so samo ropotuljice, knjigice, žoge... ni problema imamo vse po tri, pa še to se vedno kaka izgubi po stanovanju, ne vem pa kako bo s kakimi večjimi dražjimi stvarmi... a drugi vse kupujete v kompletu oziroma po tri komade???

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 349
   RE: trojčki
1.10.2008 13:18:59   
pikceva
Ojla,

Ti, ta Gal je pa res za našo Metko :) Mi smo žal morali rešiti tako, da Metka spi z mano. So ji že postavili diagnozo: motnje spanja. Ponavadi se sicer hitro umiri. Ta faza, da joka in da jo ne smemo odložit, se je nam pa dvakrat dogodila in sicer je imela obakrat vneta ušesa. Lahko da to pri vas ni, a vseeno te raje opozorim. Ko  imajo vneta ušesa jih moramo  nosit in se ne pustijo odložit, ker jih v "pokončnem" stanju manj boli. Mimogrede, bi jaz bi tudi rada vedela, kaj pomeni celonočno spanje :(

Kar se tiče igrač. Mi imamo po novem samo po eno, ker itak se zravsajo za tisto, ki jo ima druga v roki, tudi če leži enaka zraven na tleh. Tudi ista pokrovk je zanimiva, isti predal...Se pa tudi scukajo in zgrizejo. Menim pa da je to prav povsod, kjer je več otrok na kupu, tako, da se jaz zaradi tega ne bi sekirala. Že tako bo treba v nadalje kupiti dve kolesi, dvoje rolerjev...

lp vsem

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?